Jumlah njupuk kursus BIM 5D nggunakake Revit, Navisworks lan Dynamo

Ing kursus iki, kita bakal fokus kanggo ngekstrak jumlah langsung saka model BIM kita. Kita bakal ngrembug macem-macem cara kanggo ngekstrak jumlah nggunakake Revit lan Naviswork. Ekstraksi petungan metrik minangka tugas penting sing dicampur ing macem-macem tahapan proyek lan duwe peran penting ing kabeh dimensi BIM. Sajrone kursus iki, sampeyan bakal sinau kanthi otomatis ekstraksi jumlah kanthi nguwasani nggawe tabel. Kita bakal ngenalake sampeyan menyang Dynamo minangka alat otomatis ing Revit lan nuduhake sampeyan cara nggawe prosedur kanthi visual ing Dynamo.

Apa sing bakal disinaoni?

  • Ekstrak petungan metrik saka tataran desain konseptual nganti desain rinci.
  • Nguasai alat Tabel Jadwal Revit
  • Gunakake Dynamo kanggo ngotomatisasi ekstraksi petungan metrik lan ngekspor asil.
  • Link Revit lan Naviswork kanggo ngatur manajemen jumlah sing bener

Syarat utawa prasyarat?

  • Sampeyan kudu duwe domain Revit dhasar
  • Sampeyan uga butuh versi Revit 2020 utawa luwih dhuwur kanggo mbukak file praktik.

Sapa iku?

  • Arquitectos
  • Insinyur Sipil
  • Komputer
  • Desainer kagayut desain lan eksekusi karya

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.