Geofumadas, foto mung

Sasi saben dina rumit, nanging nyenengake prestasi lan karep kulawarga karo anak-anakku lan cah wadon sing mencorong mataku. Aku wis ora bisa ngirim sawetara sasi, kene ringkesan fotografi.

100_2256

Proses sertifikasi kanthi kompetensi.

Pengalaman menarik banget, pengembangan standar sertifikasi, bank barang, uji teoritis, tes praktis, akhire ...

... Njupuk saka ngisor nganti luwih, kanca katon. Sanajan sampeyan bisa ndeleng sepira sikil tripod sing metu.

5 kanggo repechage ing teoretis.

Ana ing praktis nanging tanpa modul GIS Manifold.

100_2210
100_2222

- Deleng Fila, kanggo September aku pengin tetep karo enem teknisi. Paling apik

- Yen sampeyan terus karo nggulung iki sampeyan ora bakal duwe. Aku njamin sampeyan!

Preparation video pendidikan cadastre.

Survei kota kanthi total stasiun, pedesaan dengan GPS / kompas, pemetaan dengan Microstation, digitisasi kartu, pemeliharaan kadaster.

- Cut!
- Sing ngomong pengadilan?
- Iku apik
- Sapa sing sutradara?

100_2016
100_1950

Ing kene tulisan sinau, kanthi ngisi tabungan kutha.

Muga-muga teknisi ora lunga menyang Hollywood.

Para malaekat cilik loro sing nyambut gawe nganggo chapina rambute biru.

Ing tengah-tengah kabeh, ana apa-apa sing luwih apik tinimbang nyedianake kualitas wektu kanggo makhluk-makhluk iki ... saiki dheweke seneng nggawa dheweke ing pundak.

... ora sing mengko padha ora pengin, sing padha bobot akeh ...

... taun-taun, ora.

100_2277
100_2279

Lagi akeh, dheweke lagi muter gelembung sabun.

Salah siji karo Acer ing tangan.

Unsur iki pancen gedhe.

Dheweke ora pengin ndemek dolanan maneh, kajaba dheweke duwe mouse.

Dheweke wis nindakake foto kanggo Facebook.

Yen bakal tuwuh ... bakal cepet lan tanpa nyeri.

100_2294
100_1934

Oh! ora ...

Dheweke sing ora tuwuh kanthi cepet.

Ohhhhh!

Yen ana apa-apa sing sampeyan bakal tresna marang aku, kepéngin ndharat pita Meksiko karo sawetara nachos sing apik.

100_2290

Ora ana sing luwih akeh kanggo saiki, mung akeh karya.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.