Carane ngundhuh file dgn / dwg

Iku kedade yen yen kita duwe file kanthi akeh informasi, umpamane dgn 70 lapisan (tingkat) lan ing wayahe tartamtu, kita miwiti kanthi ngilangi sawetara tingkat kanggo nyelehake ing lapisan liya, file asli isih ukurane padha. Kita malah bisa mbusak kabeh data lan tetep padha, sanajan ora duwe sejarah aktif.

Ing kasus iki, aku duwe peta sing meh kabeh informasi kotamadya, diukur 17 MB. Aku wis ngilangi meh kabeh nanging isih ngukur ukuran sing padha.

Kanthi Microstation.

Ana wong sing mbukak file anyar, nelpon referensi peta lan nyalin liwat Pager utawa ngekspor karo Gambar Pager. Kerugian saka metode iki yaiku sampeyan bisa ngilangi sajarah Yen sampeyan wis nggunakake, sampeyan uga bisa ngilangi bab sing diatur ing file liwat setelan / desain berkas.

compress dwg dgn Dadi cara sing paling apik kanggo menehi purgatif, istilah iki diciptakake dening sawetara kanca ing dalan amarga proses iki ing AutoCAD diarani Purge.

Kanggo nindakake, wis rampung File / compress. Ing pilihan Pilihan disetel kanggo dibusak, kalebu tingkat sing ora digunakake, gaya baris, gaya teks, blok (sel), lan liya-liyane.

compress dwg dgn

Sawise milih, diterjemahake Ngompres lan kuwi, file 17 MB mung mudhun nganti 1 MB. Dheweke uga mbusak sawetara obyek sing katon kaya hantu sing bisa katon ing peta nanging ora bisa disentuh.

Sampeyan bisa ngatur ing Ruang kerja / prefferens, lan ing pilihan operasi, supaya nalika sampeyan lunga saka Microstation, sampeyan bakal ngompres file kasebut.

compress dwg dgn

Kanthi AutoCAD

Gambar> Utilitas nggambar> Purge

Kene sampeyan duwe pilihan kauntungan, sing nuduhake item sing ora bisa di resiki, lan menehi alesan ngapa. Kanggo milih, sampeyan kudu nggunakake tombol Ctrl.

compress dwg dgn

One Reply to "Cara kanggo ngundhuh ukuran file dgn / dwg"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.