Geofumadas: Tema menarik kanggo 3 taun iki

Sawetara masalah sing narik kawigatosan kanggo konteks kita isih ana, aku njupuk minggu sing sibuk kanggo menehi saran babagan maca babagan garis lan tanggal sing kudu dijadwalake.

1 Ing wayahe: Survei ing sektor geospatial

Saka Geospatialtraininges.com disaranake kanggo ngrampungake angket babagan kahanan kerja. Ing kene, kita kudu terus kolaborasi, amarga saliyane data sing digunakake kanthi rahasia lan anonim, dheweke ngidini perusahaan netepke konteks sosioekonomi lan nyetel harga produk lan layanan dadi kasunyatan.

Umumé, ing lingkungan Hispanik kita, mesthine bisa ngedhunake rega, babagan kepiye ditawakake menyang pasar Anglo-Saxon. Kanggo iku, aku saranake ndhukung inisiatif kasebut. Yen ing pungkasan, sampeyan kepengin ngerti asil statistik saka panliten, sampeyan bisa nambah email sampeyan, sanajan opsional.

warta geospatial

Isi survey

2 Cedhak: Forum World Geospatial

globaloutreachSaka 23 nganti April 27, edisi anyar World Geospatial Forum bakal dianakake ing Amsterdam, disedhiyakake dening Geospatial Media lan wektu iki fokus ing topik: Industri Geospatial lan Ekonomi Donya.

Acara iki dirawuhi dening mayoritas perusahaan lan institusi sing nyumbang evolusi industri geospatial, apa pangembangan produk, layanan utawa manajemen pengaturan. Sanajan acara kasebut nduweni pengaruh konteks Eropa sing luwih gedhe, grafis adhedhasar para hadirin sing kadaptar 2,500 saka forum anyar nuduhake carane acara iki entuk jangkauan global.

  • Asia Pasifik 300
  • 200 Timur Tengah
  • Afrika 100
  • Amerika Latin 100
  • Eropah 1500
  • Amerika Utara 300

3 Mengko: Kongres Geomatik lan Ilmu Bumi Ibero-Amerika.

kartel-topo2012

Saka 16 nganti 19 Oktober 2012 bakal dianakake ing Madrid X Topcart, sing promosi Engineers Teknik resmi ing Surveying Spanyol. Objektif yaiku kanggo ngerteni kemajuan ilmiah lan teknis ing Topografi, Cartografi lan ilmu-ilmu liyane sing ana gandhengane ing 10 macem-macem wilayah:

  • 1 AREA: Sistem Rujukan Geodetik lan Cartographic.
  • 2 AREA: Photogrammetry lan Remote Sensing.
    Dokumentasi Patrimonial.
  • 3 AREA: Cartografis Topografi, Nautical lan Téma.
  • 4 AREA: Sistem Informasi Geografi.
    Infrastrukture Data Spatial.
  • 5 AREA: Geomatik ing Teknik Sipil,
    Arsitektur lan Arsitektur.
  • 6 AREA: Perencanaan Wilayah, Perencanaan Bandar
    lan lingkungane.
  • 7 AREA: Cadastre lan Properti.
  • 8 AREA: Ramalan Geofisika.
    Seismologi lan vulkanologi.
  • 9 AREA: Sistem Open Development lan Inovasi.
  • 10 AREA: Masyarakat, Masa Depan lan Latihan.

http://www.top-cart.com/

Siji Wangsulan "Geofumadas: 3 topik menarik kanggo taun iki"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.