GPS ukuran rol tombol lan telpon mati-dalan

Ana gadget sing ora bisa ditemokake ing toko telpon, kayata telpon sing ndhukung submerging menit 30 ing jero banyu, kasus sing ditutupi iPhone kanggo dina jet ski utawa GPS miniatur kanggo ora lali rute lepas pantai.

Landphones yaiku toko ing ngendi sampeyan nemokake lan luwih spesifik ing telephony lan pionir sing ruggedized ing sektor iki, kanthi katalog produk sing cukup luas; kanggo nuduhake pirang-pirang conto sing bisa ditemokake ing kaca:

GPS miniatur

Aku wis banget migunani wektu aku nggolek meh jam looking kanggo kendaraan ing parkir sing ana luwih saka 4,000 kendaraan lan aku kelalen kanggo nulis kode bagean; Aku arep nangis lan ndadekake wong gemblung mikir yen wis dicolong. Kanggo perkara kasebut, utawa ngelingi rute tanpa resorting menyang browser konvensional, piranti kasebut bisa digunakake kanthi apik. Cukup cilik sing tumindak minangka gantungan kunci, bisa nyimpen poin sing cukup kanggo ngelingi rute bali mung kanthi ngirangi panah.

gps keychain all-terrain phones

The AquaBox Waterproof Smartphone Case

Ing ngisor iki sampeyan bisa ngetik seluler, tanpa nyegah saka nggunakake tutul. Becik dienggo ing pantai, blumbang, olahraga banyu utawa numpak prau amarga piranti bakal ngapusi amarga genggaman lan sampeyan bisa nyelehake nganti 6 meter tanpa resiko.

gps keychain all-terrain phonesKompatibel karo kabeh model iki:

  • Apple: iPhone (kabeh), iTouch
  • BlackBerry: Bold 9700, 9000, Pearl, Storm 2, Curve Torch
  • HTC: Hero, Touch Pro2, Aria, Ngiringake 2, droid luar biasa, Tutulku, Ozon
  • HP: iPaqGlisten
  • Huawei: Ascend
  • Kyocera: Loft
  • LG: Gosip Tutul, Tanthom, Ally, OptimusS, M, Centio
  • Motorola: Backflip (ditutup), Droid R2D2, Droid 2, Devour, CliqXT, defy
  • Nokia: N8, Nuron 5230
  • Kelapa Sawit: Pixi, Plus, Pra
  • Pantech: Crux
  • Samsung: Seek, Instinct HD, Intercept, Transofrm, Captivate, Moment, Caliber, Craft, Gravity
  • Sanyo: Zio
  • Sony Ericsson: Vivaz

Kabeh-terrain telephones

Biasane sing dirancang kanggo lingkungan ombak utawa udhara, sebabe biasane ndhukung nganti setengah jam, tenggorokan, temperatur ekstrim, ngambang ing banyu lan ditutupi karo cangkang karet kanggo nahan dawane luwih saka 1.50 meter. Tambahan, padha nggawa spasi luwih saka siji kertu SIM lan ora dikunci kanggo nggunakake panyedhiya telpon apa wae; Padha biasane nandhang akeh obrolan terus-terusan tanpa ilang sinyal. Sawetara kalebu pointer laser, senter, radio FM, dinamo kanggo ngisi baterai tanpa perlu listrik lan sawetara kaya kasus Bravus LM802B nganti dina 19 ing mode siyaga.

gps keychain all-terrain phones

Ana merek kayata Bravus, Samsung, Sonim, ITTM, Topcom, ATEX, lan liya-liyane. Dadi, yen sampeyan duwe rencana kanggo tuku telpon kabeh utawa dadi distributor, iki minangka panggonan kanggo miwiti.

Aku nyaranake nggunakake panelusuran, komentar lan nawakake luwih canggih, pranala sing ana ing bagian ngisor kaca nanging ing wayah wektune aku bakal nyuwun supaya bisa ditemtokake luwih gampang kanggo navigasi amarga padha banget menarik.

http://www.telefonostodoterreno.es

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.