Geoinformatika Maret, Open GIS terus

geoinformatika Edisi bulan iki Geoinformatika wis muncul, sing ing sawijining tutup nuduhake gambar satelit Digital Globe saka kidul Iran minangka prelude kanggo artikel sing dituduhake kanggo layanan perusahaan Jerman GeoServe. Kanggo sisih paling, menehi kontinuitas topik sadurunge dicekel lan kita kepengin manawa gaya paling sethithik taun iki kanggo nuduhake teknologi open source sing diterapake kanggo GIS banget jelas; Sasi pungkasan padha ngobrol babagan gvSIG lan saiki padha fokus ing piranti liyane kayata Quantum GIS lan Calypso.

Artikel

artikel Temtunake dhuwur ing proses panangkepan gambar saka proyek XIUMX FLI-Map.

A maca sing disaranake, nuduhake carane adoh sampeyan bisa mbukak (utawa kumelun) kanthi nggunakake teknologi panangkepan awan titik sing dikenal minangka LiDAR.

artikelProyek Reykjafik,

Nglamar gps kanggo nempuh Graffiti

artikelProyek Calypso

Artikel ekstensif sing nuduhaké manfaat saka piranti lunak open source iki asal Jerman sing diterapaké ing hidrologi.

artikelOpen GeoStack

Posisi sing menarik dening Sebastian Benthall sing nyeritakake babagan jumlah komponen ing GIS sumber terbuka sing diterapake ing teknologi GIS lan tingkat sing apik bisa diduweni nggunakake aplikasi kayata PostGIs, GeoGerver, GeoWebCache, lan OpenLayers.

artikelQuantum GIS 1.0

Ing gaya artikel sadurunge gvSIG, sejarah, sing ora nggawe alat iki nganti saiki katon minangka akeh sumber terbuka sing paling berkembang ing perkara iki.

artikel Tambahan uga ana topik liyane kayata:

  • Business Mashups
  • Kamulyan GLONASS, GNSS update
  • Profil Perusahaan ScanEx

Ulasan Software

Miwiti kanthi eksplorasi tim kinerja dhuwur, padha nliti piranti panangkep Magellan ProMark 500 GPS, perlu diwaca yen pendekatan saka artikel sing rada sembrono diarani "bali menyang mangsa ngarep"

Wawancara

artikelApa Mapinfo ndadekke

Iki minangka wawancara karo wakil Pitney Bowes sing ngomong babagan piranti lunak anyar lan divisi anyar sing dianggep sawise akuisisi akhir.

artikelAna uga bahan menarik babagan mesin kabeh-terrain sing dikenal minangka Toughbooks.

Wawancara liyane sing ora bisa di buwang:

  • FME 2009
  • Gambaran skala paling gedhé saka Cyclomedia
  • Geoserve

    Kolom

    Minangka tansah, James Fee nyerat babagan ringkes nanging penting, ing kasus iki njupuk analisis spasial kanggo tabel pangguna pungkasan.

    Ing kesimpulan, maca tingkat dhuwur kaya samesthine saka Geoinformatics, kene versi online sing bisa diowahi dadi pdf lan diundhuh sacara lokal.

  • Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

    Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.