gvSIG 1.9 RC1, siap diunduh

Wis siap download gvSIG 1.9 RC1, release kapisan Calon rilis saka 1243 Build 313 saka Agustus.

download njupuk nalika, kang ana pisanan layanan gvsig.org njaba, saka ngendi di bangun, banjur versi kasedhiya kanggo uncompress iku mudhun lan roto muncul berkas corrupt. Nanging pungkasane kene, kanggo kita nggunakake, nyoba lan laporan masalah.

Ing wayahe aku ora nemu pesen aneh, aku nggunakake ing Acer Aspire One Netbook, lan dadi ora bisa mateni memori, sanajan ora mesin dhuwur kinerja. Aku ngakoni proyek-proyek sing digawe sadurunge lan aku ngarep-arep bisa nguji fungsionalitas ing dina-dina iki.

Minangka kanggo dandan, ana akeh, aku bakal njupuk sawetara wektu kanggo nyoba, ing pungkasan iku trep kanggo saben wong duwe versi sing meets kabutuhan lan masalah sing ditangekake dening masyarakat.

Aspek ora nyenengake:

Gvsig19

Panel sisi manajemen lapisan cukup fungsional, nanging saiki aku nemu rasa ora nyenengake kanggo nglumpukake lapisan. Salah siji alasan kanggo klompok iki yaiku kanggo nggawe manajemen luwih praktis, tandha plus bisa ndhelikake penyebaran lapisan ing grup kasebut.

-Nanging saben-saben sampeyan ngowahi owah-owahan prasaja ing panel kontrol lapisan kaya:

  • Ngunggah lapisan anyar
  • Ganti simbologi kanggo lapisan
  • Nggawe lapisan pengelompokan anyar
  • Mbusak grup lapisan
  • Nempatake lapisan ing sawijining klompok tartamtu

Kabeh klompok ditampilake kanthi cara sing luwih akeh, dadi tuwa yen sampeyan duwe sawetara. Aku uga ora bisa nemokake alasan, aku mesthine njaga konformasi penyebaran.

Kanggo nyoba

Urip alat kasebut ing komunitas, aku nyaranake sampeyan ngundhuh, dolanan, nyoba, ora digunakake kanggo karya resmi, nanging melu ing validasi amarga sing gumantung kepuasan luwih gedhe ing versi stabil.

Kene sampeyan bisa download versi lan ing kene sampeyan bisa ndeleng dhaptar warta.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.