Kursus Geologi Struktural

AulaGEO minangka proposal sing wis digawe pirang-pirang taun, nyedhiyakake macem-macem kursus pelatihan sing ana gandhengane karo topik kayata: Geografi, Geomatik, Teknik, Konstruksi, Arsitektur lan liya-liyane sing dituju ing bidang seni digital.

Ing taun iki, kursus Geologi Struktural dhasar bakal mbukak nalika sumber utama, kekuwatan lan kekuwatan sing tumindak mbentuk struktur geologi. Mangkono uga, kabeh proses geologi internal lan proses geologi eksternal sing bisa nyebabake bebaya geologis dibahas. Kursus iki kanggo sing kasengsem ing ilmu bumi, lan kabeh sing butuh informasi sing tepat lan ringkes babagan struktur geologi sing paling penting: kayata Kesalahan, Sendi, utawa Lipat.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • MODUL 1: Geologi Struktural
  • MODUL 2: Kaku lan deformasi
  • MODUL 3: Struktur Geologi
  • MODUL 4: Bahaya Geologi
  • MODUL 5: Piranti Lunak Geologi

Pre-requisites

Ora dibutuhake persiyapan sadurunge. Sanajan kursus teoritis dhasar, informasi kasebut cukup lengkap, gampang disintesis lan kalebu kabeh konten sing dibutuhake kanggo ngerti proses deformasi kerak bumi. Muga-muga sampeyan bisa njupuk kauntungan saka kursus iki. klik Kene kanggo ndeleng kabeh konten kursus.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.