Kanbanflow - aplikasi apik kanggo ngontrol tugas sing ditundha

Kanbanflow, minangka alat produktivitas, sing bisa digunakake liwat browser utawa ing piranti seluler, digunakake sacara wiyar ing hubungan tenaga kerja jarak jauh, yaiku jinis freelance; Kanthi organisasi utawa kelompok kerja bisa ndeleng kemajuan aktivitas saben anggota. Yen sampeyan salah siji sing duwe akeh tugas lan ora ngerti carane ngatur, utawa sampeyan duwe karyawan akeh lan ora ngerti carane ngawasi kemajuan sampeyan, Kanbanflow iku kanggo sampeyan.

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake panggunaan alat iki kanthi gratis, liwat conto; ora tanpa nuduhake pisanan tampilan utama utawa dasbor. Antarmuka web cukup prasaja, ketik sampeyan bisa ndeleng bar utama sing ngandhut: tombol menu - boards- (1), kabar (2), konfigurasi (3), support (4) lan profil wong sing kagolong organisasi (5).

Uga, ana rong tab ing tampilan utama, siji-papan-papan kabeh papan sing digawe, properti anggota sing wis lumebet ing platform, lan uga sing wis digawe dening pengawas langsung.

Ing tab liyane - anggota - ana daftar kabeh anggota kelompok kerja lan email kontak.

  • Conto panggunaan

Kanggo nggambarake operasi luwih apik, conto bakal digawe saka assignment nyata.

1. Nggawe Papan: sampeyan bisa nggawe akeh boards sing pengin, ing iki kabeh tugas bakal ngatur lan diselehake. Kanggo nggawe papan, ana rong opsi, siji ing tampilan utama alat, ing ngendi sampeyan ngeklik tombol nggawe papan - pracaya papan- (1) lan sing kapindho liwat tombol konfigurasi (2); ana tampilan organisasi, lan jumlah papan sing duwe lan tombol nggawe papan.

2. Sampeyan bisa nggawe Papan kanthi milih salah siji opsi ngisor iki: kanban Papan karo iki Papan digawe karo kolom pilihan, pilihan kapindho iku kanggo nyalin Papan sadurunge digawe (karo struktur padha), lan katelu kanggo nggawe dashboard sing nuduhake informasi saka pirang-pirang papan sing organisasi duwe.

3. Diwiwiti kanthi pilihan kapisan, ing ngendi jeneng papan kasebut dituduhake (1), lan dipilih yen papan kasebut minangka organisasi, utawa nggunakake bebas (2). Proses disusul (3), lan jendhela kolom dibukak, sistem mbukak kolom 4 kanthi standar (4), saben siji nuduhake tingkat kemajuan saben tugas. Jeneng kasebut bisa diowahi lan uga diatur gumantung dinamika lan kabutuhan gugus kerja, nambah utawa ngilangi kolom (5), proses kasebut dilakoni (6).

4. Titik sabanjure yaiku kanggo nemtokake manawa kolom-kolom karya rampung bakal dilebokake (1), yen alat nggawe kolom anyar, utawa yen ing papan saiki ora perlu kanggo nemtokake (2). Langkah pungkasan yaiku kanggo nunjukake, manawa ana tugas bisa ditampung kanggo saben kolom - WIP (4), proses wis rampung (5).

5. Ing mburi Papan wis diamati kanggo nambah tugas, klik ing salib ijo jejere saben jeneng asli (1), jendhela karo rincian tugas, jeneng mbukak - kolom ngendi sing tetep (gagasan ) (2), werna pilihan jendhela, anggota nindakake tugas gadhah menyang tags search luwih (3), gambaran saka assignment (4) related komentar (5). Ing sisih tengen jendhela, seri alat katon nggawe luwih spesifik babagan tugas (6).

  • Panganggone werna ing tugas bisa dadi relevan kanggo akeh, amarga kanthi kasebut bisa mbedakake proses sing beda-beda utawa beda, supaya sampeyan bisa nggambarake kemajuan saben tugas luwih cepet.
  • Komentar, yaiku titik liyane sing ndadekake alat iki apik, amarga pemilik papan, utawa pengawas kegiatan bisa nunjukake spesifikasi babagan aktivitas, minangka cara liya kanggo nggampangake anggota sing ngeksekusi proses kasebut.

6. Piranti sing mbantu ngatur tugas luwih apik yaiku: Tambah (1): sampeyan bisa nambah dhèskripsi, anggota, label, subtask, deadline, wektu kira-kira, wektu manual, komentar,

Pindhah (2): pindhah menyang papan liya utawa kolom liyane. Timer (3): Mulai countdown (counter), iki nduweni keanehan sing nggabungake teknik pomodoro, sing kasusunake wektu tetep ing antarane 25 lan 50 menit; wis rampung dikonfigurasi kanthi ngakses konfigurasi nalika diwiwiti. Laporan (4): laporan hasil. Liyane (5): Nggawe URL sing gegandhengan karo kegiatan kasebut. Busak (6): busak

Laporan bisa menehi gagasan babagan carane kegiatan wis berkembang, lan mulane saka wong sing nindakake kegiatan. Miwiti kanthi gampang, sing pengawas ora kudu nggawe laporan njaba menyang platform, sing bakal dianggep mbuang-buang wektu. Uga, teknik pomodoro ngidini tugas ing 50 menit, bisa menehi eksekutor suwé liyane kegiatan 5 menit, iki spasi cilik liyane diarani pomodoros, sawise wong accumulates 4 pomodoros, liyane sabanjuré bakal dadi menit 15.

7. Sub-tugas minangka kunci kanggo panyiapan tugas, amarga amarga, sampeyan bisa nemtokake manawa aktivitas wis lumaku, sawise ngresiki, sampeyan mriksa saben kothak, nganti sampeyan nemtokake manawa Proses wis rampung rampung lan tugas bisa dipindhah menyang kolom kegiatan rampung.

8. Sawise pilihan wis ditetepake, tugas ditinggalake minangka nderek, lan ditambahake menyang kolom sing cocog.

9. Ing wayahe tugas ngganti status, mung digawa karo kursor lan ditarik menyang posisi sing dianggep. Nanging, perlu diwenehi tandha yen tugas anyar ora bisa dilebokake, nganti sing ana ing proses rampung, iki minangka cara kanggo njamin kabeh tugas wis rampung, lan wong ora sacara massive kalebu tugas sing sabanjuré ora Sampeyan bisa ngrampungake.

10. Piranti sing bisa diowahi, ing konfigurasi papan, sampeyan bisa nemtokake jinis karakteristik liyane, kayata owah-owahan jeneng, pemilik, yen pengin arsip utawa pindhah menyang organisasi, nemtokake warna saben papan, wates wektu, satuan ngira (nilai utawa wektu)

11. Saka seluler sampeyan bisa ngetutake tugas, liwat browser preferensi sampeyan, iku ora aplikasi seluler, sing bisa diundhuh saka sembarang app store, Nanging, kanggo verifikasi status tugas nalika sampeyan ora duwe komputer cedhak, iku banget migunani.

12. Papan-papan sing dituduhake, lan kanthi tliti saben tugas digawe, kanggo nampilake saben kolom, mung geser layar kanggo nampilake kabeh proses lan tingkat kemajuan.

Pertimbangan pungkasan

Iku minangka langkah gedhe kanggo para pamimpin bisnis cilik, bisnis digital lan uga wong-wong sing kudu ngatur diri ing kegiatan kasebut (kayata siswa utawa proyèk pribadhi bebarengan), lan iki uga digabungake karo macem-macem sub-tugas liyane .

Kajaba iku, iki cara kanggo pengawas kanggo utusan aktivitas kanggo klompok anggota. Iku menarik, kaya karo alat gratis kaya iki, bisa kanggo nggambarake kabeh gerakan organisasi, ora diwatesi ing syarat-syarat apa wae fungsi, ora ana tindakan sing diblokir, sing menehi kebebasan sing luwih gedhe panggunaan. Lan, yen ora cukup, ora rampung minangka karyawan sing ditugasake aktivitas-kaya mengkono karo agenda, notebook lan sumber daya kantor liyane-, iki plus liyane sing bisa nggawe sampeyan pindhah data sampeyan menyang alat iki.

Kulo pengen mbantu, lan ngajak sing interested kanggo ngakses Kanbanflow saka situs web sampeyan, utawa saka browser seluler, bakal dadi cara kabeh kanggo ngetrapake produktivitas umur digital ing cara sing gampang lan loropaken.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.