Microstation V8i, prasyarat

11-03-09_1219

Pilih

Aku wis tekan versi anyar Microstation V8i, aku duwe wektu amarga aku wis nyuwun bahan kanggo Arsitektur, Teknik lan Geospatial. Kanggo njaluk SelectCD, wis rampung ing Bentley ngundhuh kaca Kanthi akun Pilih pangguna, program kasebut dipilih lan dikirim menyang omah sampeyan liwat UPS.

microstation v8i

Prasyarat lan instalasi

Prasyarat kudu diinstal dhisik, yaiku sawijining eksekusi 283 MB sing ngemot:

  • Windows Installer Version 3.1v2, biasane yen sampeyan duwe XP ora dadi masalah.
  • Microsoft .NET Framework 3.5
  • Microsoft XML Parser (MSXML) 6, 1 Service Pack kanggo 32 bit
  • MSXML uga teka kanggo bit 64 yen bisa
  • Microsoft Visual Basic for Applications core
  • Microsoft Visual Basic for Applications localized
  • DirectX 9c
  • Ngontrol DHTML kanggo Aplikasi.

Ing awal mula sawetara wektu kanggo muat, paling apik kanggo nyalin menyang hard disk lan saka ing kono nglakoni lan ora saka CD.

Iku menarik yen autorun dikonfigurasi kanggo mbukak ing browser, ing bentuk file: /// D: / microstation / directory banget praktis. Sauntara kuwi instalasi Microstation V8i ngidini pilihan kanggo extract installer utawa extract lan nginstal executable 282 MB disebut bebarengan.

Setup_MicroStation_08.11.05.17.exe

ngaktifake lisensi microstation bentley ing dhewe iku tablet sing ngemot gelombang liya. Ing pungkasan instalasi, sing cukup cepet nanging godhong mesin rada sepi ing konsumsi, iki ngidini ngaktifake asisten kanggo ngaktifake lisensi langsung lan ing kasus duwe lisensi XM aktif sing mung ngakoni kunci.

Deleng dhisik

Ana aku ngomong sampeyan mengko aku nggawe karo dolanan anyar ...

input, senadyan, antarmuka sing padha ora bisa diganti, senadyan saiki wis diintegrasi menyang akses menu ndhuwur sing sadurunge didol loro langkah, kayata UCS, sel, prioritas, transparansilan ana sing kudu nliti cara panel sisi alat disusun, sing dicithak novel ... mmm ... Aku wis ndeleng iki sadurunge ... apa kaya ...?

ngaktifake lisensi microstation bentley

Salah Balas kanggo "Microstation V8i, prasyarat"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.