Street View serius ing Eropa

Mung pirang-pirang dina sawisé Google ngluncur ing Spanyol papat kutha sing madhep dalan, wis diluncurake papat kota ing Italia sing nuduhaké tren ing Eropah sing nuduhaké menawa sabanjuré bisa uga Jerman utawa Inggris. Kutha-kutha ing Italia sing kalebu: Roma, Milan, Florence lan Lago di Como.

tampilan dalan italia

Cetha yen Google wis nyedhiyakake panggonan sing luwih gedhe ing Internet, nanging kudu eling yen kasunyatane yen Spanyol minangka negara kapindho sing kapilih ing Eropah wis dadi conto sing penting kanggo masyarakat Spanyol. Salah sijine aspek menarik ing peluncuran Spanyol yaiku kampanye iklan lan aliansi strategis karo perusahaan sing ngetrapake aplikasi sing siap diluncurake.

Sadurunge, Panoramio minangka conto saka inovasi Hispanik, saiki wis samesthine karo Google Street View model bisnis cilik bakal diintegrasi menyang sing mbayar panganggo apa georeferen bisnis. Iklan dikirim menyang format pdf, nalika ing kaca disimpen ing Google Sites terus informasi sing kasedhiya, ing antarane highlights saka strategi komunikasi yaiku:

Promosi umum selulertampilan dalan italia

«Nggunakake teknologi Peta Google ing kanthong. Kanthi Google Map Street View ing ponsel, ora ana maneh
sampeyan bakal ilang dhewe maneh
Ora mesthi sampeyan kudu nemokake alamat sing ana ing ngarep komputer. Kanggo sing, kita duwe
Ditambah fitur Street View kanggo Google Maps for mobile.

Promosi iki fokus marang kabuncian fungsi Google Earth sing anyar kanggo panggunaan ing piranti seluler.

Promosi menyang pangguna pungkasantampilan dalan italia

Google Maps Street View
Tips panggunaan 10 kanggo pangguna individu

Pedoman rekreasi lanetro bakal dadi salah sijine perusahaan perintis ing nggunakake layanan Street View kanggo para pangguna rencana wektu sing gratis lan wis nggarap implementasine proyek kasebut. "Kita ngarep-arep bisa nambah layanan penawaran lan luang kanthi implementasine Google StreetView," ujare Juan Vallejo, CEO lanetro.com. "Berkat kaluwihan bisa nampilake gambar ing dalan lokal utawa dalan sing liya, pangguna bisa ndeteksi pengalaman kasebut ing situs web kita."

Promosi menyang pengembangan API

Perusahaan-perusahaan sing diluncurake ing peluncuran kasebut dipromosikake dening inisiatif kasebut kanggo nggayuh panggunaan macem-macem produk ing pariwisata, real estate lan sektor pendidikan, sing ngidini, kanggo gampang nemokake perusahaan cilik lan panggonan liyane.

tampilan dalan italiafotocasa.es ing portal real estate pisanan ing Spanyol kanggo nggabungake layanan Google Street View menyang dhaptar properti sampeyan. "Kanthi Google Street View pangguna kita bakal bisa ndeleng lurung-lurung lan malah tetanggan ing ngendi omah-omah sing dituju, informasi sing bakal luwih gampang tuku utawa disewa," ujar Mónica Espina, direktur portal real estate, Mónica Espina .

Sabanjure kanggo kampanye iki, a newsletter promosi karo tema

Google Maps Street View
Tips panggunaan 10 kanggo perusahaan lan organisasi

Ing wektu sing apik kanggo lingkungan Hispanic kita, kita bakal weruh sing nderek, yen sampeyan pengin ndeleng conto Street View Italia aku nyaranake blog iki sing dadi favoritku.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.