Garis kontur saka Google Earth - ing 3 langkah

Artikel iki nerangake cara ngasilake garis kontur saka model digital Google Earth. Kanggo iki, kita bakal nggunakake plugin kanggo AutoCAD.

Langkah 1. Tampilake area sing pengin diwenehi model digital Google Earth.

Langkah 2. Impor model digital.

Nggunakake AutoCAD, sawise nginstal Add-in Plex.Earth. Intine, sampeyan kudu miwiti sesi kasebut.

Banjur kita milih ing tab Terrain, pilihan "Miturut GE View", bakal njaluk kita konfirmasi yen 1,304 poin bakal diimpor; mula bakal njaluk kita konfirmasi yen pengin garis kontur digawe. Lan siyap; Garis kontur Google Earth ing AutoCAD.

Langkah 3. Ekspor menyang Google Earth

Sawise milih obyek kasebut, kita milih opsi Ekspor KML, banjur kita nuduhake yen model disetel menyang terrain lan pungkasane kasebut mbukak ing Google Earth.

Lan ing tlatah iki kita duwe asil.

De kene sampeyan bisa ngunduh file kmz sing wis digunakake ing conto iki.

Saka kene sampeyan bisa ngundhuh Plugin Plex.Earth kanggo AutoCAD.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.