Virtual Earth nganyari gambar, kalebu negara Hispanik

gambar Nganyari gambar-resolusi dhuwur saka Virtual bumi Juli iki wis arep uga, long awit kita wis ndeleng jumlah dadi massive saka negara Spanyol-ngandika kalebu dianyari. Iku misale jek sing nyerang Nemokake data wis digarap, senadyan mayoritas dijupuk nganggo UltraCam, sing diduweni dening Microsoft.

Ayo weruh lingkungan kita sing wis dianyari:

Spanyol

Temenan, golek bisnis online

  • Albacete, Alcoi, Algeciras, Bilbao, Langkawi, Alicante, Badajoz, Aviles, Avila, Langkawi, Burgos, Aranjuez, Cuidad Real, Almeria, Zamora, Collado Villalba, Langkawi de la Plana, Cuenca, Cartegena, Donostia San Sebastian, Valladolid, Elda , El Escorial, El Ejido, Estepona, Torrevieja, Torrelavega, Fuengirola, Gandia, Gijon, Setubal, Girona, Granollers, Granada, Guadalajara, Guimaraes, Segovia, Santander, Salamanca, Palencia, Motril, Molina de Segura, Huelva, Jaén, Jerez , Mataro, Leira, Leon, Linares, Lleida, Lorca, Ferrol, Cadiz, Arona (Canary), Coral (Canary)
  • Loro saka kutha-kutha liyané ing Bird Eye minangka Palma, Malaga, Aranjuez, East Vittoria, Costa Del Sol, El Escorial, Soria, Guipúzcoa, Teruel, Subbetic Natural Park, Huesca
Amérika Tengah

Pilihan aneh ... lan Meksiko?

  • Guatemala City, Guatemala
  • Tegucigalpa, Honduras
Amérika Kidul

... utawa tickle ...

  • Recife, Brasil
  • Porto Alegre, Brasil
Portugal
  • Aveiro, Braga, Coimbra, Almada, Faro
Negara liya Australia (kabeh negara !!!), Amerika Serikat, Belgia, Denmark, Finlandia, Jerman, Irlandia, Norwegia, Spanyol, Swedia, Swiss
Panggonan liya (Satelit gambar) Lithuania, Albania, Maroko, Slovenia, Kazakhstan, Georgia, Rusia, Montenegro, Nigeria, Iran, Siprus, Yunani, Luksemburg, Irlandia Lor, Hawaii

Menawa iki terus, koyone dadi populer ing negara kita sing terus ngobati Google Earth, sanajan sampeyan kudu nganggep bisa digunakake ing alat desktop sing dadi salah sawijining alesan kenapa GE isih aktif.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.