Sambungake Manifold kanthi Open Street Map

Sawetara wektu kepungkur Aku ngomong karo wong-wong mau Manifold bisa nyambung menyang Google, Yahoo lan Virtual Earth. Saiki konektor wis metu kanggo nyambung menyang Open Street Maps (OSM), sing sengaja dikembangake ing C # dening pangguna forum sing dijenengi Jkelly.

Kabar kasebut muncul ing minggu iki Forum manifold, ing ngendi loro .dll sing ngidini sambungan lan kode dimuat supaya wong bisa ndeleng carane digawe lan nyoba kanggo invent liyane kumelun.

Carane nggawe iku

Iki, sampeyan kudu download, kanggo saiki forum Manifold, dll sing kudu dilebokake ing "file program / Manifold System /", mung ing panggonan ing ngendi konektor liya disimpen.

Banjur kanggo mbukak lapisan kasebut rampung karo "Gambar / gambar / link / layanan gambar pipa"

Iki ngidini panel saka ngendi sampeyan bisa milih Yahoo Maps, Google lan Virtual Earth. Saiki sampeyan kudu bisa ndeleng lapisan Earth Maya uga:

  • Mapnik
  • Osmarender
  • Peta siklus Cloudemade

manéka osm

Hasil

Ing pungkasan kita duwe lapisan gambar sing disambung minangka kita bakal weruh ing OSM, lan kita bisa nggawe pendekatan sing bisa disimpen ing Caché yen kita mutusake nalika ngunggah lapisan. Sampeyan uga bisa mbatalake, sing bakal menehi kita pilihan kanggo milih ukuran piksel lan nyimpen jangkoan sacara lokal.

manéka osm

Kanggo ndeleng ing peta, mung seret menyang tampilan (peta) lan sistem bakal sok dong mirsani sing ora ana ing proyeksi sing padha, yen ora kaya OSM. Banjur ing tab ngisor iki, saka lapisan OSM sing wis ditambahake menyang tampilan, klik tengen lan pilih "gunakake proyeksi" lan ya iku.

Iku misale jek minangka isyarat apik ing salah siji database vektor online sing paling gedhe, sing padha ngomong, toko liwat 364 unsur-unsur prodhuk saka jaringan kolaborator ekstensif. Produk liyane kaya Global Mapper y Cadcorp padha nindakake

Update: Sawijining perpustakaan uga wis diunggah kanggo nyambung menyang Google Earth Terrain.

Salah Reply kanggo "Sambungake Manifold kanthi Open Street Map"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.