Excel menyang Google Earth, saka koordinat UTM

Ayo ndeleng kasus:

Aku lunga menyang lapangan kanggo mbangun properti, kaya sing katon ing ngisor meja iki lan aku pengin nggambarake ing Google Earth, kalebu sawetara potret sing aku njupuk

Genius saka cithakan iku saka siji:

  • Ngonversi coordinates UTMgeografis ing format desimal, amarga iku apa sing dibutuhake Google
  • Ngidini sampeyan ngatur jeneng file tujuan
  • Monggo jeneng lapisan kml
  • Tulis maneh file sing wis ana, sanajan wis digawe
  • Ngidini nggunakake tag html ing katrangan, kayata gambar, hyperlinks, etc.

excel kanggo google bumi UTM

Templat siap kanggo Spheroid dipilih, kita ngerti sing kanggo Google Earth kita kudu milih WGS84.

  • Ing kolom pisanan kita ngetik data sing bakal dituduhake Google Label.
  • Ing rong koordinat UTM sabanjuré, ngurus sistem kita dikonfigurasi kanggo nggunakake koma separator koma lan titik minangka pemisah titik desimal. Dadi koordinat kayata 599.157,90 ora diarani 599157.90
  • Ing kolom sabanjure kita ngetik zona. Kanthi mung nempatake ing baris pisanan, liyane bakal diganti. Senajan bisa diganti kanthi manual yen data kasebut ana ing watesan rong zona. Kanthi cara sing padha karo hemisphere; ing kasus iki aku nggunakake data saka Bogotá, mulane aku nggunakake Zona 18 lan Hemisphere Lor.
  • Lan pungkasanipun, deskripsi, yaiku apa sing bakal kita deleng nalika kita klik ing titik ing Google Earth.

Cara ngunggah koordinat iki menyang Google Maps banjur download menyang Google Earth

Langkah 1. Ngundhuh cithakan feed data. Kanggo nggunakake contone, kita wis nampilake ing gambar sampeyan bisa ngunduh cithakan iki.

Langkah 2. Unggah cithakan Kanthi milih cithakan kanthi data, sistem bakal menehi tandha yen ana data sing ora bisa divalidasi; Antarane validations kalebu:

  • Yen kolom koordinat kosong
  • Yen koordinat duwe kothak non-numerik
  • Yen zona ora ana ing antarane 1 lan 60
  • Yen lapangan hemisphere ana beda saka Lor utawa Kidul.

Data deskripsi ndhukung isi html, kayata siji sing dituduhake ing conto sing kalebu penyebaran gambar. Sing padha bakal ndhukung perkara kaya pranala menyang rute ing Internet utawa disk lokal saka komputer, video, utawa konten sing sugih.

Langkah 3. Nampilake data ing meja lan ing peta.

Langsung data sing diunggah, tabel bakal nuduhake data alfanumerik lan peta lokasi geografis; Minangka sampeyan bisa ndeleng, proses pangunggahan kalebu transformasi koordinat iki menyang format geografis kaya sing dibutuhake dening Google Maps.

Sawise lambang dirilis sampeyan bisa nduwe visualisasi poin sing dipasang ing Google Street View lan navigasi. Kanthi ngeklik ing lambang sampeyan bisa ndeleng rinci.

Langkah 4. Data reproyek. Secara default, loading data ing WGS84, minangka digunakake dening Google. Nanging fungsi iki ngidini sampeyan ngganti menyang sistem koordinat sing digambarake lan refresh peta. Minangka tuladha, aku ngalih menyang Clarke 1866 lan weruh manawa verteks digambar maneh ing peta.

Kene sampeyan bisa ndeleng cithakan sing digunakake ing video.


Langkah 5. Ngundhuh peta Kml kanthi nggunakake layanan gTools.

Sampeyan ngetik kode undhuhan banjur sampeyan duwe file sing bisa dideleng ing Google Earth; aplikasi nuduhake ngendi kanggo njupuk kode undhuhan sing bisa nggawe undhuhan nganti kaping 400, tanpa watesan babagan jumlah verteks sing ana ing saben undhuhan nggunakake API gTools. Cukup peta nuduhake koordinat saka Gooogle Earth, kanthi tampilan model telung dimensi diaktifake.

Pilihan liyane: Ngonversi koordinat menyang file kml nggunakake makro Excel

excel kanggo google bumi UTM

Sawise data tabular wis diisi, ing sisih tengen katon jeneng file kml lan alamat sing bakal disimpen. ing kasus iki katon minangka C: \ Karir 25 X.kml

  • Ing baris ngisor kita nulis jeneng sing lapisan bakal ana ing file kml, ing kasus iki: Ngangkat Karir 25 X
  • Asil iki: nalika sampeyan nutul titik sampeyan bisa ndeleng gambaran kolom pungkasan Excel.
  • Pungkasan, yen kita siap, kita mencet tombol ijo, lan file kasebut kudu digawe.

Asilé, nalika mbukak ing Google Earth kayadéné. Ndelok jeneng lapisan, kaya sing kita sebut, banjur ana poin kanthi deskripsi; nalika diremehake, tampilan detail diunggahake. Yen obyek kasebut utawa labels Padha banget, padha bisa nggawe selaras ing Google Earth kanthi ngeklik tengen ing lapisan lan milih properti.

excel kanggo google bumi UTM

Carane nambah foto menyang kml

Iki prasaja, angger yen kanthi rinci ing bank tingkat aku arep nempatake gambar cadastre plate, banjur ing sel sing cocog karo deskripsi aku nulis:

excel kanggo google bumi UTMWatesan Properti, Bank Tingkat Cadastre <img src = »http://geofumadas.com/wp-content/uploads/2012/02/Clavo_alcoi.jpg» lebar = »250 ″ dhuwur =» 233 ″ />

Kajaba iku, yen ing titik aku wis disebut Photo, Aku pengin nempatake foto ing teras omah, prosedur padha.

Warnings:

  • Yen sampeyan kudu masangake baris luwih akeh, gawe salinan sing wis ana supaya bisa nganggo rumus.
  • Ora perlu nambah kolom, yen sampeyan nggawe, bisa mandheg mlaku.
  • Mbutuhake sampeyan nampa eksekusi makro nalika mbukak berkas Excel
  • Yen sampeyan ngirim pesen kesalahan, iku bisa dadi sing C: ora duwe ijin, sampeyan bisa nyoba folder liyane kayata C: \ kedhaftar \ downloads \ anggere folder ana.

ngundhuh Google Earth downloads

Saka kene sampeyan bisa ngundhuh file kml minangka kudu.

Ngundhuh cithakan ing Excel mbutuhake sumbangan simbolis, sing bisa dilakoni Paypal utawa kertu kredit.

Ing kasus apa sing ana ing koordinat geografi jenis Latitude, Longitude, lan sampeyan pengin dikirim menyang Google Earth, cithakan iki.


Masalah umum

Perlu kedadean yen, nalika nggunakake aplikasi, salah sijine kedadeyan bisa uga katon:


Kesalahan 75 - Path file.

Iki kedadeyan amarga path sing wis ditetepake ngendi berkas kml disimpen ora bisa diakses utawa ora ana idin kanggo tumindak iki.

Idea, iku kanggo nempatake rute ing disk D, sing luwih sithik dibandhingake tinimbang apa disk C. biasane duwe Conto:

D: \

Nilai kasebut metu ing Kutub Lor.

Iki biasane kedadeyan, amarga ing jendhela kita, kaya sing dituduhake ing instruksi kanggo gawe template, konfigurasi regional kudu didegake ing panel regional:

  • -Petang, kanggo separator decimals
  • -Coma, kanggo ribuan separator
  • -Coma, kanggo pemisah

Dadi, data kayata: Siji ewu pitung atus wolung meter kanthi rolas centimeters kudu katon minangka 1,780.12

Gambar nuduhake cara konfigurasi kasebut rampung.

Iki minangka gambar liyane sing nuduhake konfigurasi ing panel kontrol.

Sawise owah-owahan digawe, file digawe maneh lan, titik bakal katon ing ngendi iku cocok ing Google Earth.

Yen sampeyan duwe pitakonan, nulis menyang email support editor@geofumadas.com. Tansah nunjukake versi windows sing sampeyan gunakake.

Deloken

Tuku Arkanoid

112 Balesan kanggo "Excel kanggo Google Earth, saka koordinat UTM"

  1. Halo, apa sampeyan bisa nuduhake demo utawa aplikasi tes sementara "Excel menyang Google Earth, saka koordinat UTM", mung kanggo tujuan pendidikan lan ing proses aku promosi aplikasi sampeyan. Matur suwun

  2. Pindhah menyang pangaturan wilayah Windows sampeyan lan nyetel titik minangka pemisah titik desimal lan koma minangka separator separator.

    Yen sampeyan isih duwe alesan nulis email dhukungan sing teka karo tuku cithakan kasebut.

  3. Good afternoon

    Uga njupuk kula ing Kutub Lor lan titik maya ing Asunción del Paraguay

    Sampeyan bisa mbantu kula please?

  4. Saudações Ulisses.
    Utawa masalah iku konfigurasi regional sistem operasional sampeyan.
    Sampeyan kudu njamin yen kothong diselehake, kayata separator milhar, kosong minangka pemisah dhaptar utawa minangka pemisah titik desimal.
    Kanggo njupuk dhukungan kanggo tuku model, ngirim email dhukungan sing ngiringi tuku.

  5. Tindakake rekomendasi situs kasebut, lebokake informasi lan bali utawa kesalahan »Microsoft Visual Basic» Kesalahan ing wektu eksekusi «13»: Tipe Incompatíveis.

  6. Hello Alejandro
    Alesan sampeyan ngirim data menyang kutub, amarga ing jendhela sampeyan kudu nggawe konfigurasi iki:

    Titik, minangka pemisah saka ewu
    Ing koma, minangka separator desimal
    Ing koma, minangka pemisah daftar.

    Yen sampeyan duwe sangsi, sampeyan wis ngirim email.

  7. Iku ora ora petungan apik, dikirim sampeyan kanggo Kutub Lor, aku wis rampung malah karo data teka inggih excel lan sampeyan dikirim Kutub Lor, dadi misale jek guyon sing cobreis kanggo soko lan ndhuwur ora bisa, pangarep-arep ngatasi masalah.

    Yen aku ora njaluk dhuwit maneh.

  8. Dear
    Aku mbukak program kasebut lan aku entuk «Run-time error ´75´:

  9. Hello Carlos.
    Kesalahan 76 biasane digandhengake karo folder sing sampeyan tindakake ngendi file kasebut bakal digawe.
    Ideal yen sampeyan nggunakake rute ing direktori D: lan ora C: amarga akeh sampeyan ora duwe ijin nulis langsung ing C:
    Iku uga becik kanggo nyinaoni setelan titik regional minangka pamisahan desimal lan koma minangka separator separator.
    Apa kowe mangsuli pitakonku.

  10. Hello, Aku nggunakake Excel kanggo Mac lan aku entuk nomer kesalahan 76

  11. Wilayah Quero Excel Google e Hart voces tem koordinator X yz

  12. konfigurasi sampeyan kudu bener.
    Apa sampeyan duwe tingkat Excel utawa konfigurasi jendhela regional?

    Kanggo nggampangake dhukungan, sampeyan bisa nindakake menyang editor email (ing) geofumadas. Tuladha

  13. hello,
    Thanks kanggo ngirim link. Saiki, apa wae sing ditindakake, dheweke ngirim aku menyang Kutub Lor.
    Aku sijine UTM N dhisik lan E mengko, banjur mundur. Aku duwe ewu dipisah kanthi koma lan decimals dening nilai.
    Koordinat daratan saka Chili lor (19 s).
    Alguna sugerencia?

  14. Sampeyan wis dikirim menyang kantor pos, masalah iku sing sampeyan salah nulis email,
    arqueosur.cjhile.

    kita wis dikirim menyang email sing bener sing wis ditulis.

    Salam

  15. Hello!
    Aku mbayar prodhuk kaping pindho lan aku ora tau nampa template.
    Sampeyan bisa njaluk menyang kula, please?
    Nomer transaksi yaiku 5SV58331V3337363F

  16. Hi, Aku pitutur marang wong-wong mau yen aku wis mbayar wong-wong mau nanging ora menehi aku pilihan kanggo ngundhuh. mbayar saka paypal menyang Carolina Trujillo lan nomer panrimo ana 797849290 × 9052642

  17. Good morning,

    Aku wis dikirim template kanggo email, njelasake cilik kita cilik ing.

    Matur nuwun banget lan salam.

  18. Cithakan dikonfigurasi kanggo cedhak karo 500 poin.
    Kanggo ngluwihi titik kasebut, kudu ngowahi kode kasebut. Kirimi template menyang editor @ geofumadas lan kita bakal nggedhekake.

  19. Good morning,

    Kita nyoba nggedhekake spreadsheet, nanging nalika mbukak berkas .kml nganggo google earth, kita mung entuk data sing cocog karo baris asli spreadsheet. Carane kita bisa nggedhekake kanggo ngidhentifikasi volume poin sing kita butuhake? Apa ana watesan poin sing bakal diwenehi?

    Thanks lan salam apik

  20. Sugeng enjang Juan Pablo. Kita gething link kasebut menyang email sampeyan, kanggo didownload. Bisa uga wis ana ing spam sampeyan.
    Tambahan, kita kudu mbalekake duplikat pembayaran sing wis digawe.

    Yen sampeyan duwe keraguan liyane, kirimake

    editor@geofumadas.com

  21. Dheweke ngaco kula nganggo file, aku mbayar "sumbangan simbolis" kaping pindho lan aku ora entuk formulir kasebut.

  22. Kesalahan 75 tegese rute sing dijupuk ora duwe hak tulisan, tinimbang nindakake langsung ing disk C, nyoba alamat liya, salah sawijining subfolder utawa disk E.

  23. Menawa sampeyan nggoleki biaya, sampeyan kudu nggoleki, lan ora ana masalah ing jendhela, masalah isih ana.

    «Erro ora tempo saka 75 ':
    Erro saka akses menyang dalan / arsip ».

    Panggonan utawa arsip kml em: c: \ Karir 25 X.kml
    Cathetan: Karir Rising 25 X

    Mangga bantuan kula ngatasi masalah iki.

  24. Iku salah kanggo ngolah koordinat.
    Erro 75

    Utawa sampeyan (.) Nduwe panganggone (,) wis diowahi.
    Conto:
    E: 711.777,080
    N: 8.620.815,130

    Tentei ngowahi obah kanggo mascara nindakake excel, nanging ora ana.

    Carane kudu ngatasi masalah iki ???

  25. Carane apik

    Rute relatif sampeyan nggawe file, minangka conto

    Berkas: /// C: /Users/geofumadas/Pictures/005c_got.png

    Cara sing gampang kanggo nemokake rute, mbukak google chrome, lan saka kene sampeyan nggunakake «ctrl + o» banjur goleki file kasebut. Ing url sampeyan bakal bisa ndeleng rute kasebut.

  26. Good morning maneh,

    Matur nuwun sanget kanggo bantuan, kita wis bisa ngrampungake kegagalan, nanging, pitakonan kita saiki yaiku cara nglebokake gambar ing poin sacara lokal. Kang rute kudu dilebokake?

    Thanks lan salam apik

  27. Good morning, Gustavo.

    Priksa manawa ing konfigurasi regional komputer sampeyan, sing misahake ewu iku koma lan konfigurasi desimal minangka titik.

    Yen sampeyan isih ngalami masalah, nulis menyang editor, ngirim file nganggo informasi sing wis sampeyan lebokke.
    (editor ing geofumadas.com)

    Salam kanggo Oviedo

  28. Good morning,

    Aku wis gawe tèks Excel, nalika nggawé file KML, didadèkaké nanging koordinat ing Google Earth ora katon ing situs sampeyan, wektu iki njupuk saben wektu ing titik sing padha (Kutub Lor).
    We are in the northern region of Spain and our idea is to use the template to locate the points taken and photos.

    A Salam.

  29. Kadhangkala iku menyang folder surat ajur,

    Priksa, lan yen sampeyan duwe masalah nulis email menyang alamat sing kasedhiya karo transaksi.

  30. Dear, Aku nggawe tuku karo Paypal, nanging aku isih ora njaluk email kanthi link download. Suwene wektu nunggu?

  31. hello,
    Aku wis nggawe pembayaran liwat Paypal, nanging aku durung nampa link kanggo ngundhuh cithakan kasebut. Aku wis nyusuki spam lan ora katon. Pira suwene wektu kanggo njupuk email?
    Matur nuwun.

  32. Kita wis mangsuli sampeyan liwat mail. Kadhangkala menyang spam, nanging kita wis nate link ing sampeyan. Yen sampeyan duwe masalah, ayo ngerti.

  33. Lan kanggo ngrampungake ID transaksi sing digawe liwat PayPal yaiku:
    89913009CK146464D y 4EA41369WT0868807.
    Mangga, mugi-mugi tanggepan cepet.
    Kanggo wayahe ... thanks

  34. Tuan-tuan Geofumadas.com, aku wis mbayar liwat PayPal produk "EXCEL TO GOOGLE EARTH FROM UTM COORDINATES" lan nalika ndownload program dikirim maneh menyang PayPal, lan kanthi salah maneh, $ 4.99 USD wis didakwa.
    Aku ora mikir yen kanggo njaluk prodhuk iki rahayu aku kudu mbayar meh $ 10.00 USD.
    Ngomong apa sing kudu dilakoni kanggo ngundhuh program utawa sepira aku kudu ngenteni yen dheweke ngirim email pribadiku; apa sing kudu dilakoni kanggo mbalekake pembayaran tambahan sing digawe ing jeneng sampeyan.

  35. Aku tuku template lan aku ora njaluk menyang kirim, kaya aku supaya padha ngirim kula padha, Thanks.

  36. Priksa email Spam sampeyan.
    Kadhangkala dheweke lunga menyang kono. Yen sampeyan duwe masalah, balesan email sing dituduhake ing konfirmasi pambayaran.

  37. Hi Luis.
    Ngganti path file kasebut bakal disimpen.
    Sing disenengi, ora ana disk C, nanging ing disk D, awit tulisan langsung ing C kadhangkala ora kasedhiya.

  38. apik sore

    Aku duwe masalah karo hard drive PC lan aku kudu ngganti. Aku pengin nggunakake formulir kanggo ngliwati UTM menyang Google Earth lan menehi pesen ing ngisor iki

    Kesalahan 76 dumadi nalika runtime

    Path ora bisa ditemokake.

    Apa sampeyan mbantu aku?

    Gracias

  39. Hello José Luis
    Cithakan iki digawe kanggo ngetik data UTM. Fitur bisa ditambahake kanthi gelar derajat utawa derajat / menit / detik.
    Ya, sampeyan bisa nambah gambar.
    Ngowahi jinis lambang ... ora ana ing fungsionalitas cithakan saiki.

    Ngatur cithakan miturut kondisi sing sampeyan kira ... biaya US $ 50.

  40. hi g! Ing nalika sampeyan mbantu aku ngunggah file menyang google earth, aku seneng banget karo template excel iki lan aku pengin mbayar jumlah sing dijaluk, nanging aku pengin njlentrehake sawetara pitakonan:
    1-Sampeyan bisa diowahi kanggo nggunakake derajat, menit lan detik utawa derajat degradasi.
    2-Aku bisa ngowahi jinis lambang kanthi koordinasi.
    3-Aku bisa nambah gambar ing sawetara titik.
    Apa biaya yen modifikasi kasebut digawe?

    Thanks kanggo sumbangan ,,,,,,

  41. Aku pengin diwenehi cithakan iki, sing didol utawa sing bisa dakwenehi

  42. Hola

    sampeyan bisa nuduhake endi link kanggo ngundhuh, Aku ora bisa nemokake ing artikel kasebut

    GR

  43. Piye carane ngundhuh formulir supaya bisa mbuktekake?

  44. Alat apik banget kanggo nggampangake karya kantor, salam

  45. dadi misale jek aplikasi sing menarik, bakal perlu kanggo mbuktekaken

  46. hello selamat wengi masalahku yaiku aku pisanan metu nalika menehi kanggo nggawe kml "kesalahan eksekusi 75" banjur aku nindakake apa sing dikandhakake yen aku entuk "kesalahan eksekusi 76" Aku bisa nindakake

  47. Khusus kasebut nerjemahake menyang latitud 32400.000000 lan bujur -1.000000 ° Nggunakake koordinat sing padha ing kalkulator konversi, Nanging, aku priksa manawa tambang asli apik, wiwit aku ngowahi titik ing bumi google, aku nyelehake koordinat kalkulator. lan banjur manggon kanthi becik. Matur nuwun kanthi sanget

  48. Apa wae sing daklakoni (aku wis ngatur kabeh supaya decimals dadi wektu lan ewonan karo koma) mesthi nggawa aku menyang khatulistiwa. Bunder sing dak pikirake pancen apik kanggo aku, nanging lintang ing 0. Khusus aku nggawe data UTM ED50 iki sing dudu wgs84 kagungane Spanyol Lor (Navarra), lan sacara sistematis rampung ing Teluk Guinea.
    Pagomotzeta 567,825.00 475,170.00 30 N

  49. Akun paypal saya digandhengake karo akun email liyane lan aku bakal ngurmati yen sampeyan bakal ngirim menyang alamat email saka aku dikirim pesen. Thank you very much

  50. Paling akeh, sampeyan duwe masalah karo simbol ewu.
    Coba ketik koordinat UTM bunder, tanpa titik utawa koma kanggo ndeleng yen masalah iki.
    Banjur menyang setelan regional mesin lan nggawe pangowahan. Sampeyan kudu nggunakake koma minangka ewu pemisahan lan dhaptar pemisahan; titik minangka pemisah desimal.

  51. Apik,
    Aku wis nggawe file kasebut nanging nalika ndeleng ing bumi, aku ngirim menyang kutub N. Aku pitutur marang kowe: Koordinat UTM sing digunakake digunakake ganti wujud saka koordinat ing latitude and longitude, nanging nggunakake ED50 datum tinimbang WGS84. Apa aku kudu nglewati sadurunge ing format UTM sing digunakake ing Excel? Nanging, aku nganggep manawa padha ora cocog, jurang kasebut ora bakal dadi dhuwur banget, amarga yen mbandhingake koordinat sawetara sing digunakake karo ED50 karo dheweke ing WGS84 (padha saka Spanyol), offset kasebut sawetara meter, nanging ing peta Aku ora bisa ndeleng apa-apa, malah label ing kolom "label". Apa wae ide sing salah? langkah lan format desimal katon bener (zona 29 no?).
    Matur suwun Salam!

  52. Aku nulis babagan ngowahi saka geografis menyang UTM, nanging aku duwe masalah karo file supaya ngasilake file kasebut menyang Google yen ngasilake file kasebut nanging kabeh poin tetep tetep karo 180grades 0minutes 0.00Seconds North lan kanthi garis lintang 74 Menara 0 Menit lan detik 0.00 West uga ora nuduhake titik kasebut ing peta. Aku matur nuwun yen sampeyan bisa nulungi aku. Gloria Dominguez

  53. Tulung konfirmasi aku kenapa aku ora entuk template download kanggo file google bumi, kanggo koordinasi geografis menyang UTM. Matur suwun GEDL

  54. Thanks kanggo mangsuli, aku nindakake apa sing dikandhani. Masalah kasebut terus, Nanging, aku ngganti jeneng sing diutus menyang file kml kanggo ekspor lan bisa ningkatake. Saka dhukungan kanca saya ganti saka «\ SIMV \ MAPAS.000.000.000.kml» dadi «\ SIMV \ MAPS \ test.kml». Saiki ora dikirim menyang folder sing ditunjuk kanggo diekspor nanging pungkasane file kasebut wis ana, ana ing folder sing padha ing endi spreadsheet luwih unggul.
    Mugi sampeyan bisa nemtokake kesalahan, aku wis kerja kanthi apik ing jendhela nanging saiki aku nggarap Mac lan ana ing kana, yen sampeyan duwe saran aku bakal ngurmati. Thanks maneh

  55. Coba gunakake jeneng lan rute sing gampang, contone:

    c: maps.kml

    Priksa manawa sampeyan duwe hak nulis ing direktori kasebut, nyoba nggawe file ana ing browser mac.

  56. Aku nyoba kanggo nggunakake ing Mac, iki ngandhani yen aku menehi kanggo generate: "Kesalahan '52' wis dumadi ing runtime, jeneng utawa salah file nomer."
    Iku menehi kula opsi papat, sing pisanan diaktifake, Aku mung bisa milih salah siji saka telung pungkasan:
    1 Terusake 2 Rampung 3.Depurasi 4.Pulung
    Aku milih kanggo Debug lan ninggalake jendhela sing ngandika:

    Sub generateKML ()
    '
    'GenerateKML Macro
    'Makro disunting kanggo Geofumadas
    '...

    ...
    mungkasi Yen

    .
    ...
    '
    Akhir Sub

  57. Sampeyan kudu ngowahi dadi format kml
    Sampeyan bisa nindakake iki kanthi gvSIG utawa program GIS liyane

  58. Aku kudu ngunggah gambar dwg menyang google earth, kaya aku, drawing iku sumbu path ing koordinat utm

  59. Sampeyan bisa:

    C: / maps /

    Sing paling praktis yaiku saka browser Internet, goleki alamat kanggo ndeleng rute kasebut, amarga yen sampeyan duwe jeneng rute kanthi papan kosong kayata: «dokumenku», sampeyan kudu nulis kaya sing ditampilake ing URL browser.

  60. Halo bisa mbantu aku njaluk "kesalahan runtime 75" menehi conto "rute" kanggo nggawe file kml. contone dokumen utawa download utawa ing desktop. Matur suwun

  61. Priksa email SPAM, kadhangkala ana sneaks pesen sing teka karo link kanggo download langsung.
    Mesthi wae kita wis diterusake langsung menyang email sampeyan.

    regards

  62. Aku nggawe bayaran dening paypal nanging file durung diundhuh, yen padha kudu id. Aku ngirim menyang transaksi.

  63. Cara mung kita duwe, nggunakake PayPal utawa kertu debit / kredit sing digandhengake karo PayPal.

  64. Perkiraan:

    Aku mbutuhake kabutuhan aplikasi Excel menyang Google Eaarth, nanging aku mung duwe kertu debit.
    Apa aku kudu, yen padha duwe kontak ing Peru, kanggo nggawe transfer bank?

    Mangga, I need the application with URGENCY.

    Sincerely,

    José Rivera - Lima, PERU.

  65. Kirimi alamat foto sing digunakake kanggo nguji lan ndeleng apa sing kedadeyan.

    Kadhangkala, masalah kasebut yaiku rute sing dibangun. Siji cara kanggo ndeleng cara rute kasebut yaiku mbukak file gambar saka browser, klik-tengen gambar banjur pilih kanggo mbukak ... lan pilih browser; Dadi sampeyan ndeleng rute ing ndhuwur.

  66. Aku nyoba kanggo nambah foto saka rute lokal nanging ora bisa, nalika aku ngetik ukara sing dituduhake, foto ditambahake dhewe lan ora minangka bagian saka unsur titik. Uga nalika aku nyoba kanggo nampilake gambar mung pigura metu nanging ora foto.

  67. Hello Editor, Aku kudu ngomong karo sampeyan babagan cithakan sing sampeyan adol karo aku, bisa sampeyan rawuh ing obrolan?

  68. Inggih, ing praktikipun, ide punika dipunbikak kanthi program GIS lan ekspor dhateng kml.

    Yen ora trep, ngirim menyang email lan aku bakal ngomong yen aku bisa mbantu, amarga aku bisa ndeleng apa wangun tabel kasebut.

    editor@geofumadas.com

  69. Ngendi aku bisa njaluk bantuan pribadi saka auditor ... ing vdd Aku urge bantuan sampeyan, ora masalah yen wis biaya vdd, thanks.

  70. Titik kapentingan: Baja sing ditindakake
    Latitude: 20.654443 Longitude: -103.377499
    Vertex: (20.662213, -103.372706) (20.662213, -103.382293) (20.654444, -103.387087) (20.646674, -103.382293) (20.646674, -103.372706) (20.654444, -103.367912)
    Iki apa aku pengin ngowahi ing Google Earth titik-titik kapentingan, bab punika luwih saka titik 600 sing kapentingan sing aku kudu kosong ing format kml? Aku ora ngerti yen sampeyan nerangake ...

  71. Hello ... nuwun sewu Aku kudu ngowahi file komplit sing menarik kanggo koordinat menyang format kml kanggo ndeleng ing google bumi ... wong bisa nuntun kula, thanks.

  72. Aku mriksa maneh lan mesthi bener, ing konfigurasi regional titik kudu separator decimals, separator koma saka ewu lan koma uga separador daftar.
    Siap, thanks kanggo sumbangan!

  73. Mesthi ana kontradiksi antara unit Excel lan unit sing dikirim.

    Sampeyan bisa ndeleng ing kontrol panel, pengaturan wilayah. Priksa manawa titik iki separator saka decimals lan separator koma saka ewu lan koma uga separador saka dhaptar.

  74. Aku nulis mau kaya sing dituduhake:
    792713.85 ing koordinat X
    1127836.33 ing koordinat Y
    Lan ana jendhela sing ngomong:
    "Kesalahan '13' wis kedadeyan.
    finalize, debug utawa bantuan.
    Jinis kasebut ora cocog »
    Apa aku bisa?

  75. Iku format titik.

    Sampeyan kudu nulis data ing formulir:

    792713.85 ing koordinat X
    1127836.33 ing koordinat Y

    Coba Amarga template kasebut kanggo nimbang koma kanggo misahake ewonan lan titik kanggo misahake perpuluhan; Sampeyan kudu nggunakake kanthi cara kasebut.

  76. Iki koordinatku,
    VD-0 792.713,85 1.127.836,33 19 N
    VD-1 792.680,07 1.127.822,15 19 N
    VD-2 792.528,78 1.127.833,33 19 N
    VD-3 792.301,83 1.127.895,05 19 N
    VD-4 792.191,63 1.127.895,05 19 N
    lan nalika nindakake prosedur kasebut, dikirim menyang Indonesia lan koordinat kasebut saka Republik Bolivarian Venezuela, apa wae saran?

  77. Busak kesalahan:

    Ralat wektu-wektu '75':
    Kesalahan akses Path / File

    Iku amarga aku wis mbatesi akses kanggo drive C: ngganti rute kasebut ngasilake tanpa masalah. Aku bakal nyoba nggawe siji sing ngasilake poligon.

  78. Sampeyan ngetik wong-wong liya ing saindhenging dalan, waca sing supaya sampeyan Lor, Wétan (Lat, Long)
    nalika ing cithakan kasebut dumunung ing Timur Lor (Long, Lat).

    Sampeyan kudu mbusak koma, supaya padha mlebu minangka nomer.

    Aku tes lan tenan tiba ing wilayah sampeyan, nyoba maneh lan supaya kula ngerti.

    Aku kira aku kudu nganyari supaya urutan koordinat iku lat, dawa sing biasane sing paling umum digunakake.

  79. Kene aku ninggalake sawetara koordinat sing dijupuk ing lapangan ing Republik Dominika kanthi parameter ing ngisor iki:
    WGS-84
    UTM-19N

    Wétan sisih Lor
    2,099,499.093 509,926.812
    2,099,453.102 509,943.188
    2,099,423.255 509,948.407
    2,099,378.479 509,940.967

    Nalika aku nyoba ngunggahake, dheweke tiba ing Amérika Kidul.

    Thanks in advance .. !!

  80. Aku suggest sampeyan maneh ing ngisor iki:

    Elinga yen orthophotos saka Google Earth dipindhah, kanthi macem-macem variasi. Dadi, nalika ngasilake koordinat sing sampeyan ngerti, kanthi template, verifikasi apa sing koordinasi Google Earth, kanggo ndeleng apa sing cocog karo ekspor saka template karo Datum WGS84.

    Apa sing menarik kanggo ngesyahke yaiku yen koordinat cocog, supaya ora ana kesalahan pitungan.

    Yen koordinasi cocog, nanging wis diimbangi foto, bisa uga ana kesalahan saka gambar kasebut. Salah siji cara aku nyaranake supaya nglaporake kesalahan sing ditemokake, amarga aku wis nggawe template kanthi gratis nanging mbutuhake supaya menehi saran karo pengamatan.

    Langkah sabanjure bakal ngasilake poligon kasebut, bakal katon ing artikel liyane.

  81. Iku menehi kesan yen sampeyan ora duwe hak nulis ing direktori C:
    Coba rute ing dokumen panganggo.

  82. Apa sampeyan nggunakake WGS84?
    Priksa, aku ora ngerti yen sistem ing negara sampeyan salah iki.

    Pinten punika pamindahan?

  83. Geo-mática.

    Garang, amarga nulis babagan masalah iki sampeyan kudu nyigar cerutu mariyuana ... Hehe.

  84. thanks for the contribution .. EXCELLENT .. !!

    PD
    (Apa Geofumadas ??)

  85. Aku wis nglakoni proses ngunggah foto saka direktori lokal lan aku ora bisa nyimpulake iku apik banget, yen sampeyan bisa tambah akeh babagan carane nindakake iki kanthi cara iki amarga bisa ngunggah foto saka direktori web.

    Aku uga mlebu koordinat ing Zona 19N lan data kasebut tilar kabeh.

    Thanks a thousand .. !!

  86. Good afternoon Gabriel,

    Ing daftar koordinat UTM, kanthi zona 19, ing belahan bumi Lor, sacara khusus ing Republik Dominika, ana ing wilayah kasebut lan ing koordinat kasebut. Aku ngulang proses kasebut ing sawetara kesempatan, beda data lan asile padha. Thanks in advance for attending to my concern.

    regards

    Wander Santana

  87. Aku bakal mikir babagan, Aku bakal dadi versi 2 saka cithakan iki, kaya kita iya sing ngirim TCTerms lan nilai kanggo AutoCAD

  88. Aku njaluk kesalahan:
    Ralat wektu-wektu '75':
    Kesalahan akses Path / File

    Apa amarga kita kudu ngasilake file kosong?
    Aku bakal nyoba kanggo mangerteni operasi makro, amarga misale jek aku saka iki, bakal luwih gampang ngasilake poligon karo simpul sing dipasang. Best regards ...

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.