Arsip kanggo

Bintang

Geofumadas artikel ngarep ngarep

Cara ngundhuh gambar saka Google Earth - Google Maps - Bing - ArcGIS Perumpamaan lan sumber liyane

Kanggo akeh analis, sing pengin nggawe peta sing ditampilake referensi raster saka platform apa wae kayata Google, Bing utawa ArcGIS Imagery, kita yakin ora duwe masalah amarga meh kabeh platform duwe akses menyang layanan kasebut. Nanging yen sing dikarepake yaiku ndownload gambar kasebut kanthi resolusi apik, banjur solusi kaya ...

Kadaster sing gumantung karo tujuan sing akurat - tren, sinergi, teknik utawa omong kosong?

Ing taun 2009, aku njlentrehake babagan sistematisasi evolusi Cadastre saka sawijining kotamadya, sing kanthi logika alami menehi saran kemajuan ing antarane sebab-sebab kenapa wiwitane nggunakake cadastre kanggo tujuan pajeg, lan kepiye carane kudu nggabungake data, aktor lan teknologi ditindakake kanthi integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...

Python: basa sing kudu prioritize Geomatics

Paling taun kepungkur aku bisa nyekseni kepiye kancaku "Filiblu" kudu nyingkirake program Visual Basic for Applications (VBA) sing dirasa cukup kepenak, lan muter lengen klambi kanggo sinau Python saka awal, kanggo nggawe adaptasi plugin "SIT Municipal" ing QGIS. Iki minangka aplikasi sing isih ...

Aku duwe data LiDAR - saiki apa?

Ing artikel sing narik kawigaten sing diterbitake bubar dening David Mckittrick, nalika nerangake babagan implikasi pengetahuan sing cukup babagan teknik sing ana gandhengane karo LiDAR ing GIS lan nyebutake Global Mapper minangka alat dhukungan kanggo ngolah data sing dipikolehi. Sawise maca artikel, aku mudhun ...

… Lan geobloggers padha ing kene…

Ana wong sing kudu nggawe ide babagan lungguh ing ruang sing padha, klompok wong sing beda-beda kanthi kapribadian, pamikiran lan konteks budaya, nanging nambah macem-macem dadi pamicara Spanyol, dheweke seneng banget karo kedadeyan ing konteks geospasial. Iki "Rapat Geoblogger Nasional", dipromosekake ing ...

ArcGIS - Buku Gambar

Iki minangka dokumen pengayaan sing kasedhiya ing basa Spanyol, kanthi konten sing penting banget, kanthi historis lan teknis, babagan manajemen gambar ing disiplin sing ana gandhengane karo ilmu bumi lan sistem informasi geografis. umume konten duwe hyperlink menyang kaca sing ana konten interaktif. Ing…

Kamera System terapan-Streetview

Peralatan lan Sistem Streetview Terapan minangka produk saka pengalaman bertahun-tahun karo segmen pelanggan. Saka klien pertama sing ngasilake kartografi georeferensi ing Bogotá, Kolombia, dheweke ngembangake klien menyang kabeh bawana planet iki, menehi kontribusi ing macem-macem proyek lan industri. Aplikasi peralatane jembar kaya sing bisa kita bayangake, kanthi ...