gvSIG, sing bakal ana ing 5tas. dina

Home_400X400_es Siji wis diumumake versi pendhukung saka apa sing bisa ing dina kalima gvSIG bakal dikembangake ing pusat acara Valencia, saka 2 menyang 4 Desember saka 2009.

Akeh karya sing bakal ditampilake saka Spanyol, sanajan ana sawetara pengalaman saka Jerman, Italia lan ing kana. Sawetara proyèk lingkungan Amérika sing mlumpat, kayadene geoportal Venezuelan, uga wiwit nuduhake sawetara proyek Engineers lan Geographers tanpa Borders, sing sawetara wektu kepungkur ing Honduras minangka dhukungan kanggo manajemen alas.

Susah nemokake isi kanthi sumbu tematik, amarga sawetara ana transversal. Nanging nyoba kanggo nuntun wong ing pendekatan sing wis announced, kene pengalaman, presentations lan lokakarya:

Arkeologi Pembangunan ing gvSIG saka sistem kanggo ngatur warisan arkeologi ing administrasi lokal: Kasus Paterna (Valencia)

Archaeology i gvSIG: Poblament i paisatge andalusins ​​to Serra Calderona (València)

Munisipalitas lan administrasi umum gvSIG ing EIEL saka Diputación de Pontevedra

gvSIG ing Administrasi Lokal

Situs resmi urbanisme

Penggunaan gvSIG lan pengembangan ekstensi kanggo gvSIG minangka klien standar kanggo infrastruktur adhedhasar layanan Web GIS (SIG) kanggo "provinsi otonomi Bolzano"

Perkembangan ing gvSIG kanggo Rencana Sanitasi Galicia

IDEs Pilot Geoportal Venezuelan (GEOVEN)

Penyebaran offline data spasial saka Junta de Andalucía liwat gvSIG

Manajer koleksi sumberdaya spasial kanggo gvSIG

gvSIG lan OSGeo ing Google Summer of Code

Lingkungan Aplikasi saka piranti lunak "gvSIG" ing panaliten sing gegandhengan karo pemantauan geni.

Desain lan pangembangan kit adhedhasar gvSIG kanggo pitungan indikator lingkungan ing framework inisiatif Eropa CAT -Med: Ngganti metropolis Mediterania ing wektu

Langkah-langkah pisanan gvSIG ing Departemen Lingkungan Junta de Andalucía

MEIGAS Lingkungan gratis kanggo pengelolaan hutan lan persediaan ing gvSIG

Perkembangan ing gvSIG kanggo perbaikan manajemen informasi kanggo ISF ing Honduras

Ngleksanakake gvSIG minangka alternatif kanggo piranti lunak Desktop GIS sing ana ing Departemen Kesehatan lan Lingkungan, Kota München

Kadher lan dalan Project CAMPUS - Land Maintainence Tool Cadastre Land

Aplikasi kanggo nambah kawruh babagan sektor komersial, Valencian lan ngidini analisis saka titik tlatah

gvSIGCarreteras: aplikasi kanggo perawatan data sing digandhengake karo dhaerah

Persimpangan praktis saka geografi pidana: aplikasi kanggo keamanan warga

OSGeo

OpenStreetMap Spanyol

gvSIG lan OSGeo ing Google Summer of Code

OSGeo lan Bab basa Spanyol

Proyek Tellus. Integrasi saka gvSIG Mobile lan Open mobile IS kanggo nyunting lan mbagi data GIS remot

Produksi pertanian Sistem Informasi Geografis kanggo perbaikan Manajemen lan Kualitas Minyak Zaitun

Kualitas anggur lan peta variability

Lokakarya geofumed Pembangunan ing gvSIG 2.0

Workshop 2: gvSIG 3D lan animasi

Pengembangan ing gvSIG Mobile

Nggedhekake SEXTANTE liwat layanan WPS remote lan algoritma GRASS

Konstruksi data NavTable, browsing data ing gvSIG

Project CarThema5 - Alat pengantar

DielmoOpenLiDAR kanggo kontrol kualitas data LiDAR sing ditampa ing proyek PNOA.

JPostGIS lan konektor kanggo gvSIG

Protokol protokol kartografi simbol implementasi

Fitur lokalisasi anyar kanggo gvSIG Mobile 1.0 adhedhasar LibLocation.

Server data LiDAR lan klien gvSIG

Kita bakal weruh perkembangan dina iki, sing wis dadi nomer lima ing tingkat internasional; acara kasebut antarane liyane wis entuk wong sing disebarake saka sing pantes diajeni. Ing pungkasan, inisiatif sumber daya mbukak kudu ningkatake pengalaman sistematis kanggo nyengkuyung kesinambungan lan para devotees sing arep nggawe kabisat dadi spesialis merek dadi ahli teknologi.

One Reply to "gvSIG, kang bakal dadi 5tas. dina "

  1. Kangge, versi stabil gvSIG 2.0 ditunda ... versi kanggo 64 bit ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.