Crita wirausaha. Geopois.com

Ing edisi kaping 6 iki Majalah Twingeo Kita mbukak bagean sing khusus kanggo wirausaha, wektu iki giliran Javier Gabás Jiménez, sing dikontak Geofumadas ing acara liyane kanggo layanan lan kesempatan sing ditawakake kanggo komunitas GEO.

Thanks kanggo dhukungan lan dorongan komunitas GEO, kita bisa nulis rencana bisnis lan entuk tahap pungkasan saka kompetisi ActúaUPM, sanajan ora entuk hadiah awis, nanging tetep nganggo sarana.

Artikel "Cerita Kewirausahaan: Geopois.com" ditulis dening Javier dhewe, ing kana dheweke menehi komentar babagan wiwitan perusahaane nganti dadi konsolidasi ing Geopois.com. Kita elinga yen Geopois minangka Jaringan Sosial Tematik ing Teknologi Informasi Geografis (TIG), sistem informasi geografis (GIS), program lan Pemetaan Web ".

Kita pengin adoh saka apa sing ditindakake perusahaan pelatihan liyane, nggawe geopois.com dadi jaringan sosial tematik ing lapangan GEO, utamane ing program lan perpustakaan geospasial, kanthi tema sing spesifik banget lan interaksi sing luwih cedhak ing antarane komunitas kita.

Wiwit taun 2018, Gabás menehi komentar babagan kepiye dheweke miwiti nggawe ide "blog teknologi geospasial" sawise ngrampungake bidang teknik ing bidang geomatik lan topografi ing Universitas Politeknik Madrid lan makarya ing Startup lan Multinasional.

Ukuran pasar analitik geospasial global bakal tuwuh saka $ 52,6 milyar ing taun 2020 dadi $ 96,3 milyar ing taun 2025, mula panjaluk para profesional geospasial bakal meh tikel kaping pindho

Kanthi latihan profesional sing akeh, Javier duwe 5 beasiswa sing menehi gelar lan, utamane, ilmu teknologi manajemen data kayata program, SQL, No SQL, Geographic Information Systems (GIS) sing nulungi dheweke duwe basis kanggo nggawe Geopois

Apa sing ditawakake pangguna yaiku kemampuan kanggo melu nggawe tutorial liwat model akeh, kayata, OpenStreetMap. Kita peduli karo konten, lan seneng ngurus lan nyedhiyakake visibilitas maksimal kanggo para pangguna saliyane kanggo ngremenake penulis lan menehi situs web profesional sing bisa ngutarakake.

Kapisah karo pirang-pirang taun, upaya kabeh anggota Geopois ditampilake kanggo ngembangake perusahaan iki sing terus-terusan nyedhiyakake kesempatan kanggo kabeh analis lan sing kepengin data geospasial. Web nawakake alternatif sinau uga jaringan kolaborator sing bisa dihubungi kanggo proyek tartamtu sing ana gandhengane karo dunia GEO.

Kita nutup taun iki kanthi tuwuhing eksponensial babagan jumlah kunjungan, luwih saka 50 tutorial khusus babagan teknologi geospasial, komunitas sing maju ing LinkedIn kanthi meh 3000 pengikut lan luwih saka 300 pangembang geospatial sing ndaftar ing platform saka 15 negara, kalebu Spanyol , Argentina, Bolivia, Brasil, Chili, Kolombia, Costa Rica, Ekuador, El Salvador, Estonia, Guatemala, Mexico, Peru, Polandia utawa Venezuela

Cekakipun, Geopois minangka ide sing apik banget, sing nggabungake kahanan potensial saka konteks iki ing babagan penawaran konten, kolaborasi lan kesempatan bisnis. Ing wektu sing cocog kanggo lingkungan geospasial sing saben dina luwih durung mesthi ing meh kabeh perkara sing ditindakake ing saben dinane. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan perusahaan iki, sampeyan bisa nemokake artikel kanthi rampung klik kene

 

Informasi liyane?

Siji-sijine sing kudu ditindakake yaiku ngajak sampeyan maca edisi anyar iki, sing wis disiapake kanggo sampeyan kanthi emosi lan tresno banget, kita negesake manawa Twingeo kasedhiya kanggo sampeyan nampa artikel sing ana gandhengane karo Geoengineering kanggo edhisi sabanjure, hubungi kami liwat email editor@geofumadas.com  y editor@geoingenieria.com. Apa ngenteni sampeyan kanggo ndownload Twingeo? Tututi ing LinkedIn kanggo nganyari maneh.

 

 

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.