Konferensi 14as International gvSIG: «Ekonomi lan Produktivitas»

Sekolah Teknik Geodetik, Cartografis lan Topografis (Universitat Politècnica de València, Spanyol) bakal dadi tuan rumah, sapisan maneh, Konferensi gvSIG Internasional [1], sing bakal dianakake saka 24 menyang 26 ing wulan Oktober kanthi slogan "Ekonomi lan Produktivitas" .

Sak konferensi bakal ana mau beda tematik saka presentations (Manajemen kotamadya, kahanan darurat, tetanèn ...), lan sawetara pelatihan, antarane kang sing gvSIG Applied kanggo Geology utawa Environmental lan gvSIG Mobile bakal digawe.

Registrasi, kanggo bengkel-bengkel lan kanggo sesi-proyek kasebut, gratis (kanthi kapasitas sing winates).

Loro cathetan sing digawe independen saka makalah kang liwat wangun ana ing website Konferensi [2], lan pelatihan saka Oktober 4 ing [3].

Program lengkap kasedhiya ing [4].

[1] http://jornadas.gvsig.org
[2] http://www.gvsig.com/en/ events / days-gvsig / 14as- jornadas-gvsig / prasasti
[3] http://www.gvsig.com/es/ acara / konferensi-gvsig / 14as- days-gvsig / pelatihan inscripcion-
[4] http://www.gvsig.com/en/ events / days-gvsig / 14as- jornadas-gvsig / program

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.