TatukGIS Viewer ... penampil sing gedhe

Dadi adoh iku salah sijine sing paling apik (yen ora paling apik) pemikir data CAD / GIS aku wis ndeleng, gratis lan praktis. Tatuk iku baris produk sing logo (2) lair ing Polandia, sawetara dina kepungkur versi TatukGIS Viewer 2 diumumake.

Pamirsa liyane

Yen kita nggedhekake program gratis merek liyane, sing disedhiyakake kanggo ndeleng data, kita bakal nemokake paling ora salah siji saka aspek ing ngisor iki:

  • Aja mbukak proyèk kaya: ArcView 3x apr, ArcGIS mxd
  • utawa peta MapInfo.
  • Ora muat file V8 microsoft
  • Aja ngemot format kml
  • Padha nampilake sawetara format mung kanthi ngimpor
  • Sampeyan ora bisa nyimpen setelan lapisan minangka gaya
  • Sampeyan ora bisa disimpen minangka proyek

tatukgis

Apa data maca TatukGIS Viewer?

Yen sampeyan ndeleng fungsionalitas lan kemampuan berinteraksi karo format liya, sampeyan bisa ngelingi yen penampil meh TatukGIS Editor, tanpa kemampuan nyunting, analisis lan sawetara format maca kayata FME lan OGR. Mesthinipun punapa dene ingkang nglangkungi pemirsa program-program sanesipun ingkang ngasilaken meh wonten ing format piyambakipun lan kanthi fokus ingkang adil ndeleng lan print.

Format vektor lan CAD umum -DGN V8 (la mayoritas dheweke ora nindakake)
-DWG 2000 (kene iku salah)
-DXF ASCII lan binar
-GPX
-WFS
GIS format -E00 ASCII lan binar
-GML
-Land XML
-MID / MIF / TAB / MAP (Mapinfo)
-SHP
-GML
-JSON
-KML
-Bukak Street Peta
Database -ESRI basis data pribadhi
-Geomedia SQL Akses Gudang
-SQL BLOB (Fitur Wikipedia)
-SQL Normal (Fitur Wikipedia)
-TatukGIS SQL binar
Raster Format - Akeh, kalebu:
WMS, MrSID, BIL / SPOT, IMG, ECWP adhedhasar server, ADF.
Proyek sing diwaca -ArcView 3x
-ArcExplorer
-ArcGIS (ana konverter)
-MapInfo
-TatukGIS

Apa fitur menarik sing sampeyan duwe?

Antarmuka banget resik, kanthi panel sisih tengen ing sisih tengen pipa sing kalebu objek obyek sing dipilih, lapisan proyek lan minimap; ing ngisor iki sampeyan bisa mbukak tabel atribut menyang tab menarik. Kabeh bisa diseret minangka jendhela ngambang utawa mindhah kanthi bebas.

Loading layers. Lapisan kasebut dimuat, dheweke ngenali kanthi cara apik proyeksi akeh format CAD / GIS, lan tatukgis reprojecta kanggo pesawat ing nggambarake panampil. Ndhukung skala visualisasi, transparansi, hirarki, cache lan rendering. Dheweke uga nggawe kelompok lapisan.

Gaya kanggo lapisan. Sampeyan bisa ngaplikasikan tema menyang lapisan, kanggo tipe baris, isi, pola ngisi, grafis bar, pastel, lsp. Iki sifat lapisan bisa disimpen kanthi ekstensi .ini kanggo aplikasi kanggo wong liya.

tags. Ing lapisan sifat sampeyan bisa aplikasi label kanthi gaya sing nyenengake sing bisa statis utawa dinamis kanggo tampilan supaya padha pindhah supaya nalika lapisan katon padha bisa katon. Iki kalebu rendering HTML.

Bantuan. Ngidini sampeyan milih atribut saka tabel sing ditampilake nalika sampeyan nglayangi obyek (pitunjuk) lan uga nampilake hyperlink yen ana ing data tabular.

tatukgis Pengukuran. Wis alat ukur (tanpa swara) saka persegi panjang, bunder, path, poligon, persegi panjang ortogonal. Kanthi mengklik tengen, sampeyan bisa nyalin koordinat menyang wadhah kertas.

Basa lan gaya. Kanthi klik prasaja sampeyan bisa milih basa ing antarane yaiku basa Spanyol, lan uga etil antarmuka.

Pangaruh Wis fungsi praktis kanggo dicithak, malah bisa diekspor menyang pdf.

Kacepetan Kabeh iki ora, kanthi kecepetan sing banget ngagetake, aku ngemot ecnhot 14 orthophotos, peta 16, disambungake menyang lapisan ArcView karo lapisan 11 lan saka Acer Aspire One ... panci banget.tatukgis

Deleng data. Narik banget tampilan tabel, gaya uDig Ngontrol tab sing ditambah karo klik prasaja saka lapisan proyek. Sifat spasial obyek ditampilake minangka area lan dawa, salah siji saka aspek sing menarik yaiku obyek sing bisa disentuh kanthi individu lan milih opsi sing ora katon sanajan lapisan kasebut. Ana uga sawetara proses penyaringan, pilihan individu lan grup.

Simpen proyek. Proyèk bisa disimpen, kanthi gaya mxd / apr kanthi ekstensi .ttkgp bisa mbukak maneh, nanging gampang prasaja, bisa disebarake dening TatukGIS Inernet Server minangka layanan ASP.NET.

kesimpulan

Iku mesthi ngganti apa wae panampil free program merek ora, ing kacepetan penyebaran cepet banget. Paling apik, interaksi karo format sing popularized, standar lan proyek program (ESRI, OpenGIS, Bentley, MapInfo, Google Earth). Ora becik dadi gratis.

Waca liyane saka TatukGIS Viewer

Download TatukGIS Viewer

4 Balesan kanggo "TatukGIS Viewer ... penampil sing gedhe"

  1. Iki minangka proyek saka sawetara plot lan aku entuk ing tatukgis i kisiera kanggo mangerteni apa label ing jero kothak sing mesthine minangka plot i PS yen sampeyan bisa ngomong apa alat sing digunakake
    Gracias
    Aku matur nuwun

  2. Ketua dewan direktur pengunjung lan para penghormatan lan para unionists dagang ing blog Geofumadas. Nanggepi pitakonan sing menarik sampeyan, aku seneng njawab kanthi jujur ​​kabeh kedadeyan kasebut

    ora.

    hehe Ok, sampeyan narik kuping. Mungkin sethithik aku bakal nyakup tema.
    Iku ora sing aku ora pengin, iku yen ora nglamar saiki dadi teori lan rada kosong.

  3. Hello Smoked Major Kerajaan ...

    Aku nyerang sing saka papan sampeyan ing web sing ditrapake kanggo teknologi informasi geografis lan aplikasi ing surveying, kadaster lan derivatif ora alamat aplikasi utamane kaya kanggo proyek-proyek kaya TELEDETEKSI. Aja sampeyan nggunakake Remote Sensing ing cadastre?

    A tug ing kuping Ketua Dewan Direksi saka Followers saka Web ...

  4. ... saka ngisor meja ... kepriye kanggo mangerteni tegese kasebut ing konteks sampeyan.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.