Bakal AutoDesk Bukak AutoGIS Max?

Miturut pemanggih James Fee, ngendi ora blog populer, Autodesk kira kanggo ngumumke alternatif anyar ing aplikasi GIS, lan senadyan iku ora mbukak sawijining sumber, dadi misale jek sing Autodesk bakal ngumumke rauh ... nanging mesthi iku dina misuwur guyon " April Fool's Day. "

Ngrokok saiki, iki ndadekake kita ngira-ira pirang-pirang perkara, sing dibuang yaiku AutoDesk mikir arep metu karo dolanan kaya nalika dikirim karo Tanah, arep mateni Civil Sourvey. Saperangan wis nyatakake yen versi 3D sipil paling anyar, meh kabeh fitur AutoCAD Map wis digabung antarane Softdesk (Civil Sourvey) lan AutoCAD Map sadurunge.

smurf autocad gis maxAku garang proposal iku Autodesk rencana kanggo nggawe paket super sing ngringkes karakteristik Geoengineering, kalebu Tanah Desktop, Map 3D, 3D Civil lan MapGuide, kabeh ing lingkungan AutoCAD 2009 lan shortening sawijining jeneng kanggo apa panggilan Layanan AutoGIS Max lan Smurf.

Ing mburi dalan, perjuangan antarane Autodesk kanggo gain lemah ing lapangan geospatial serius, utamané saiki sing platform pangembangan lan kekuatan saka tim wis ngatur kanggo tuwuh saben dina lan prices murah, mripat! Aku ngomong platform lan peralatan, ora produk. Ana kemungkinan ESRI ora nduweni niat ing bidang Teknik utawa Arsitektur, sing uga entuk manfaat Autodesk lan Bentley, kanthi model strategis sing beda-beda, nanging uga bisa ditindakake meh telung dekade, paling ora ana ing lingkungan kulon kita.

Ing kene, pernyataan saka sumber James Fee sing misterius, diterjemahake marang versi caliche Hispanik Hispanik kita:

Kanthi akeh bangga AutoDesk ngumumake peluncuran AutoCAD 2009 AutoGIS Max, alat GIS desktop anyar sing dibangun ing platform stabil AutoCAD 2009. AutoCAD 2009 AutoGIS Max nggabungake kabeh fitur AutoCAD Land Desktopment lan Peta Sipil 3D, nanging kanthi jeneng luwih cendhek ... apik utawa apa bisa.

Pangguna ora mung bakal nduweni akses menyang fitur AutoCAD Land Desktop / Peta Sipil 3D sadurungé nanging uga ngumumaké sing AutoCAD 2009 AutoGIS Max nduweni keanehan anyar "Lingkungan multi-user sing dikarepake", dikenal minangka SMURFS sing bakal ngidini komunikasi langsung karo pangguna kanggo proses umpan balik, nggawe luwih gampang fitur GIS sing bakal digabung kaya sing diimplementasikake ... liwat dasawarsa sabanjuré ... AutoDesk bakal nggabungake lambang smurf biru? (Smurf bisa tegese Smurf) kanggo nganut pangguna karo fitur GIS sing kasedhiya.

AutoCAD 2009 AutoGIS Max sampeyan uga bakal duwe AutoCAD 2009 AutoGIS MapGuide Extreme Web 2.0 nambah-on, layanan pemetaan Internet avant-garde. Adhedhasar MapGuide, sing wis dikembangake kanthi bantuan komunitas sumber terbuka, kanggo sapa wae sing ngucapke matur nuwun kanggo akeh jam karya gratis, Kita sregep appreciate efforts. AutoCAD 2009 AutoGIS / MapGuide Extreme Web 2.0 uga bakal ngidini gambaran gambar ing platform sing dikembangake miturut lingkungan Web 2.0

Masa depan desktop berinteraksi karo pemetaan web sing ana ing kene, teka lan nikmati.

Uga, lelucon sing apik dening James Fee, lan minangka dheweke wis rampung ing blog profil ora akeh komentar, kita bakal weruh manawa dheweke wani ngumumake ana ing kana uga. Yen iku sing kita ngerti, AutoCAD entuk lara amarga akeh alat lan saiki kepengin nindakake megaprogram ing mode "todo kalebu, sampeyan njupuk utawa ninggalake, utawa sampeyan njupuk apa sampeyan Occupy ... jolin"Lan apa yen iku ora lelucon!

Saran babagan betapa kuwatir iki bakal larang? Ayo gabung:

+ AutoCAD 2009 $ 3,995

+ Map3D $ 5,295

+ Sipil 3D $ 7,495

+ Pandhuan Peta $ 495

+ logo pitufo. $ 495

Total: $ 17,775 nanging kanggo pangguna khusus, sing ora bakal nggawe bajak laut sampeyan bakal diwenehi rega ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.