Ngonversi file menyang massa AutoCAD / Microstation

Umumé kanggo nggoleki kebutuhan kanggo ndandani file akeh kanthi gedhe:

Kita entuk file dwg proyek 45 ing format AutoCAD 20112. We ngerti sing file iki bisa maca ing AutoCAD 2010 lan 2011 nanging yen tim ngendi padha bakal ngatonake wis 2008 mbutuhake AutoCAD Ngonversi mau.

We pass 170 DGN file ing v8 format lan kita kudu pass menyang format dwg supaya padha bisa diproses dening kedhaftar program GIS sing ora ndhukung jinis file.

Kita ora ngandhut siji file, sing biasane dilakoni mbukak / simpen minangka. Kanggo loro-lorone kasus, solusi perlu lan loro AutoDesk lan Bentley duwe, senadyan miturut kahanan sing beda:

Kanthi Bentley Systems

Fungsionalitas iki muncul ing versi Microstation, Iki dieksekusi saka menu ndhuwur:

Konverter / Utilitas Batch

Ngidini kanggo milih rute tujuan kanggo file sing diowahi. Lambang papat digunakake kanggo nambah file sing pengin ngowahi, iku sing menarik ora mung bisa rampung kanggo ngowahi file DGN nanging samubarang format didhukung: DGN v7, v8 DGN, DWG, DXF, IGES (.igs), STEP ( .stp), .cgm, .x_t, .sat, .stl lan malah konversi bisa dadi salah sawijining format kasebut.

Tampilan Autodesk bener

Banjur tugas bisa disimpen supaya bisa dileksanakake maneh ing wektu liyane. Praktis, ing sawetara proses pangolahan sing dijadwal supaya kabeh pangopènan dilakokake ing ekspor peta menyang direktori penerbitan web sing ngisi file ing ekstensi spesifik. Mesthine, yen sampeyan ora duwe Microstation, proses iki bisa dieksekusi karo versi percobaan sing ngijini sampeyan nggarap menit 15, cukup wektu kanggo nglakokake proses iki.

Kanthi AutoDesk.

Ing kasus AutoDesk, alat iki nyedhiyakake alat sing gratis True View. Ing kasus iki aku nggunakake versi sing wis dirilis karo AutoCAD 2012, nalika nginstal, minangka kanggo sembarang versi AutoDesk 2012 panjaluk. NET nganyari Frame Work 4.

Fungsional sing padha karo macem-macem aspek kanggo Konverter Batch of Microstation ing syarat-syarat nylametake dhaftar proyek, ngatur file referensi lan diresiki data sing ora perlu. konversi iki mung ing tingkat file DWG, ngidini transformasi saka macem-macem format 5 wis baris saka versi 97: R14, 200, 2004, 2007 lan 2010.

Tampilan Autodesk bener

kesimpulan

Loro-lorone solusi mutusake masalah awal kanggo pangguna merek kasebut. Nanging, ana beda sing signifikan:

Kanggo Bentley, wis kauntungan kang bisa ngowahi file kanggo macem-macem format kalebu DWG, DGN lan DXF digunakake digunakake kalebu. Mesthi, versi sing ndadekake katon adhedhasar umum sing bisa diwaca dening versi AutoCAD, kalebu 200 lan GIS program sing kenal versi sing.

Ana kerugian sing supaya operate 2010 file versi DWG kudu rampung karo Microstation V8i, versi sadurungé mung kenal format kanggo DWG 2007. Kerugian liyane yaiku rutinitas iki kudu nduweni versi Microstation diinstal, sanajan bisa dadi nyoba kanthi opsi 15 menit.

Kasus AutoDesk, duwe kauntungan kanggo bisa ngowahi format dwg beda lan uga minangka alat gratis.

Kerugian sing ora bisa dilakoni kanggo format liya, ora malah kanggo dxf. Uga, sing opsi iki ora kalebu ing AutoCAD, supaya rutin pemrograman ing aplikasi luwih rumit, sing luwih gampang karo Microstation.

3 Balesan kanggo "Ngonversi file menyang adonan AutoCAD / Microstation"

  1. Aku duwe pitakonan, opsi apa aku kudu dilebokake kanggo njaga lokasi relatif saka referensi?

  2. Nganyari: AutoCAD 2012 nggawa fungsi anyar sing diarani dwg Sambung, sing ngidini sampeyan ngowahi file kanthi akeh.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.