Excel kanggo AutoCAD, luwih gampang tau

Kita wis ngomong babagan topik iki, apa maneh, kita duwe hAku menehi ringkesan sing paling apik, nanging aku ora bisa nyegah panggodha kanggo ngomongake versi super prasaja sing ngunggahake pangguna menyang forum Cartesian saben dina iki.

Iku sheet Excel prasaja karo kolom kanggo ngetik data, jeneng titik lan koordinat xyz, becik kanggo nangani poin sing diunggahake kanthi total stasiun sing ana ing txt dipisahake ku koma. Minangka tansah, gadhah makro mbutuhake supaya bisa diaktifake.

vb macro xyz autocad

Sampeyan bisa ngatur sawetara dhasar dhasar kayata werna, ukuran teks, yen elevasi dianggep.

vb macro xyz autocad

Bab sing prasaja babagan aplikasi iki yaiku ngirim data langsung minangka obyek Ole, supaya sampeyan mung kudu mbukak AutoCAD, sembarang versi lan bolong titik dibangun. Nggawe titik, kode lan teks ing lapisan sing kapisah.

Mbutuhake nggawe tampilan sing lengkap kanggo nggambarake kabeh, nilai-nilai kasebut karo z lan teks tetep ing elevasi 0.

Menarik banget, malah kode kasebut ora dilindhungi supaya sampeyan bisa mangerteni carane mbangun.

vb macro xyz autocad

Aku diuji karo data sing digunakake wektu liyane kanggo mbangun garis kontur karo AutoCAD Civil 3D lan bener dianggo. Bukak kene lan ngundhuh yen ora sawise duwe tembung sandhi utawa ora suwe, kudu didaftar ing forum Cartesia.

vb macro xyz autocad

8 Balesan kanggo "Saka Excel kanggo AutoCAD, Luwih gampang"

  1. ing bidang bis sing digawe ing pc, sing ngandhut sheet excel,
    nalika mbukak ing pelatih kanggo mac, aku ora nggambarake sheets,
    wong bisa mbantu aku

  2. hello,
    Ngendi aku bisa nemokake informasi luwih lengkap utawa bilbiografi babagan subjek iki ngubungake excel lan autocad?

  3. Kabeh banget, matur nuwun banget kanggo kaca,
    Saiki aku nggolek cara kanggo hyperlink properti obyek karo data saka wong-wong mau ing autocad, contone
    Kecepatan lan mili ing titik (Excel) lan banjur ing Autocad, ing situs sing padha katon data kasebut.

  4. Aku pengin salinan programme__cuanto dolanan vales_and carane aku mbatalake it___

  5. Hi, Alexander.

    Gabung ing titik kasebut? iku minangka titik, apa tegese karo gabung karo poin kasebut?

  6. Greetings alat iki aku ketemu EXCELLENT !!!, kaca lan huruf, ora kanggo sebutno !!!, wong apik kanggo mbantu kita, Aku mahasiswa Constructions Civil ing Kolombia, mbuktekaken lan kerja banget uga Aku pengin ngerti:

    1) sampeyan bisa nggabungake poin-poin sing wis ana ing ACAD, amarga aku ora weruh link sing bisa njupuk yen ana tuto ing kene.

    Iku mung pitakonan lan akeh, akeh thanks.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.