Tombol mouse tengen

Ing kasus AutoCAD, umum banget nggunakake tombol mouse tengen kanggo nglakoke perintah sing padha maneh. Ing kasus Microstation, sing digunakake akeh reset printah, sing padha karo tombol mika ing AutoCAD.

Nanging saka AutoCAD 2000, sing dialog kontekstual ngidini kita opsi liyane, bisa dipertanyakan sing luwih apik.

Kanggo iki, loro program nglakokake pilihan yen kothak dialog bisa diaktifake kanthi cara sing sensitif, yaiku, tansah digunakake kanggo fungsi tartamtu, nanging kothak konteks bisa uga kasebut.

Kanthi Microstation.

Nalika nggunakake program iki kanggo sepisanan, pisanan kita klik kanthi bener, iku bisa njaluk kita yen kita arep nggunakake tombol kanggo ngreset printah utawa ngaktifake kotak dialog (Iki nganggo versi XM utawa V8i). Custom nggawe kita nggunakake pilihan pisanan, nanging kita ora tau ngerti carane bali.

Iki wis ditindakake kanthi cara iki:

Ruang kerja> preferensi> Imput.

Ana sawetara opsi, ing antarane sampeyan bisa ndeleng manawa reset komputer bisa diaktifake kanthi esc key, iki kanggo kita sing nyasarake AutoCAD karo rib telung.

microstation autocad tombol tengen mouse

Saiki, yen kita pengin tombol tengen kanggo ngaktifake kothak dialog tansah, banjur pilihmicrostation autocad tombol tengen mouse

Reset Pop-up Menu, kanthi alternatif Klik

Yen kita pengin tetep ngreset printah kasebut, banjur milih alternatif kasebut Pencet terus. Banjur mudhun, pilih wektu sing kudu kita aktifake, iki nganggo bar, lan tinimbang nindakake karo thousandths detik sing ora ana sing bisa mbayangake, wis rampung kanthi proporsional karo bagian 60 sing liyane. Dadi yen sampeyan mbukak nganti 15 bakal dadi seprapat.

Lan voila, yen aku klik tengen, aku resets printah, yen aku klik tengen nanging terus terus, aku njaluk kothak dialog nganggo perintah sing paling umum utawa konteks printah sing digunakake.

Kanthi AutoCAD

Nganggo nggunakake 3D sipil ndadekake angel golek Tools> options, supaya printah bisa diketik menyang sing lawas: opsi banjur kita nindakake ketik

Ibisa diatur, ora luwih saka kene wektu ing milliseconds.

microstation autocad tombol tengen mouse

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.