Pilih kaajaiban alam 7

pitu kaelokan
Voting mbukak kanggo podo alam kamulyan. Antarane kategori sing ditrapake yaiku: cadangan kewan, guwa, gurun, canyon, garis pesisir, alas, situs geologi, glasier, gunung, gunung geni lan liyane. Undi kasebut bakal nganti 12 ing Desember 2008, nalika panel ahli bakal milih finalis 21 lan saka 7 iki bakal nggawe keajaiban alam; Pilihan kanggo ngusulake wong liya uga kasedhiya yen ora dicalonake ing kana.

Kene dhaptar kamulyan negara-negara Spanyol kita ana ing basa Inggris, amarga ana ing situs sing sampeyan mromosikake supaya bisa milih:

Yen sampeyan ragu-ragu, sing dadi red kuwi saranku

España
Sierra Nevada, Taman Nasional
Puncak Eropah
Teide, Volcano

México
Biru, Air terjun
Tembaga Canyon, Canyon
Popocatepetl, Volcano
Sumidero Canyon, Canyon

Honduras

Platano, Alas

Argentina
Iguazu Falls, Waterfall (Argentina / Brazil)
Nahuel Huapi, Lake
Perito Moreno, Glacier
Tierra del Fuego, Nusantara (Argentina / Chili)
Fitz Roy, puncak gunung

Kolombia
Malpelo, Pulau
Chicamocha Canyon
Cristóbal Colón Peak (Sierra Nevada de Santa Marta), Gunung Puncak

Perú
Alpamayo, Gunung Puncak
Kepulauan Balestas, Nusantara
Apurimac, Kali
Colca Canyon, Canyon
Canyon Cotahuasi, Canyon
Waterfall Gocta, Waterfall
Huacachina, Oasis
Huascaran, Taman Nasional
Lake Titicaca, Lake (Bolivia / Peru)
Lomas de Lachay, Taman Nasional
Llanganuco, Lagoon
Mangrove saka Tumbes, Taman Nasional
Taman Nasional Manu, Taman Nasional
Pacaya Samiria, Taman Nasional
Paracas, Pantai

Venezuela
Angel Falls, Waterfall
Auyantepui, Gunung
Taman Nasional Canaima, Taman Nasional
Gua Charles Brewer, Guwa
Guwa Guacharo, Guwa
Gran Sabana, Lembah
Los Roques, Nusantara
Pico Bolivar, Gunung Peak
Sarisarinama, Gunung

Brasil
Amazon River, River / Forest (Brasil / Kolombia / Ecuador / Peru / Venezuela)
Pantanal, Taman Nasional
Sugar Loaf, Mountain
Lencois Maranhenses, Taman Nasional

milih situs ajaibChile
El Tatio, Volcano
Milodon, Gua
Osorno, Volcano
Paine Towers, Mountain
Rapa Nui, Taman Nasional
Antuco, Volcano

Bolivia
Laguna Colorada, Lagoon
Madidi, Taman Nasional
Salar de Uyuni, Lake
Taman Nasional Ulla Ulla, Taman Nasional

Costa Rica
Pulau Cocos, Pulau
Arenal Volcano

Ecuador
Cotopaxi Volcano
Kapuloan Galapagos, Nusantara

Guatemala
Lake Atitlan, Lake
Pacaya, Volcano

El Salvador
Coatepeque Lake, Crater Lake

Nikaragua
Pulo Ometepe

Jamaika
Dunn's River Falls, Waterfall

Puerto Rico
Taman Alam Konservasi Yunque

Trinidad lan Tobago
Pitch Lake Brea

Cuba
Vinales Valley

Miturut pendapat saya Spanyol nduweni kemungkinan gedhe kanggo pangguna ing Internet lan mung duwe proposal. Bertentangan karo Peru, senadyan akeh proposal, undhang-undhange bakal disebarake; Ing kasus apa wae ana wektu nganti 31 Desember saka 2008 supaya nyebar tembung.

Prakawis?

Kene sampeyan bisa ndeleng kepiye carane pemilihan ing sasi kapisan (Januari)
... ngrampungake usulan-usulan anyar, yaiku Karibia, El Salvador, Nikaragua ing Amérika Tengah lan Bolivia ing Amérika Kidul.

139 Balesan kanggo "Pilih kaajaiban alam 7"

  1. Siji-sijine sing bisa dakkandhakake yaiku 100pre bakal karo biosfera ing kali pisang yen aku setuju manawa ana papan sing apik nanging ora dadi lipsphere, yen sampeyan bisa nulungi aku bakal ngormati kanthi ati ... muga-muga Gusti mberkahi sampeyan ok

  2. hey barbara ing kene ing venezuela kita bangga karo sampeyan duwe iman ing sampeyan kita ngerti manawa sampeyan bakal nggawa makutha kasebut kanggo ibumu lan kanggo venezuela aku umur 8 Aku muji sampeyan

  3. Uga aki ing Nicaragua kita duwe ecomomia kurang, nanging nalika kita pirembagan sumber daya kita tingkat mundhak lan OMOETEPE Pulo iku salah siji saka kita paling bangga .................................................

  4. Galapagos ... "Swarga sing ayu" ... Ngimpi sing suci, papan sing saka hawa sampeyan wiwit sampeyan rumangsa mlebu langit, fauna, flora, sejarah, tanah, banyu biru, kebebasan karo sing akeh kewan ilahi urip karo manungsa, iku sejatine "Amazing" ... Aku seneng karo Galapagos!

  5. Amazon 1 paling gedhe, paling penting, ing jagad iki urip ing alas

  6. Pilih vèrsi Amazon-Peru, kanggo LAgo titicaca, kanggo kanon; Colca

  7. Pancen PALING ayu Nanging Iki LIFE ALAM dealing LAKE IS UNAAAAAAAA MAAAAARRRAAAAAAAAVVVVVVVVIIIIILLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAA COATEPEQUE. Nuwun nanging IT IS bebener THE.
    LONG LIVE EL SALVADOR JAJAJA

  8. Kapuloan Galapagos kudu menang kontes iki, dadi wiwitane urip. Dadi aku milih panggonan iki kanggo nggawe wonder sing diarani donya.

  9. yoo elijoo kanggo nggoleki cataratas de iguazu ing misi argentinian

  10. Sampeyan milih kanggo Angel, mung mbayangno UP kartun WIS inspirasi dening Agung Savannah Venezuela IN Langsung ANGEL, impact direktur banget nalika VIO BY PHOTOS Diving, dadi luwih supaya menyang iki sawise lelungan 4 HARI ROAD, RIVERS lan PIE lan PRINT tO nDELENG Cable paling dhuwur ing donya inspirasi wong kanggo nggawe film, iku padha ana kANG iN Festival Canes, kabeh ing film / kartun punika AS iS, wiwit pirsawan , narik kawigaten ALL AS IS, AS padha NDELENG FILM WIS digawe UP

  11. Aku Venezuelan lan aku mikir kudu milih:

    Machu-pichu

    y

    kanggo Angel jump

    Claro

    tanpa mangu ...!

  12. Kabeh mujur nengen iki apik, mulane urip ing jagad iki kanggo seneng karo bumi ibune, nanging kanggo aku, SANTO ANGEL ing Venezuela pancen nggumunake, iki pengin sampeyan pengin nangis nalika ndeleng banyu terjun sing gedhe banget ...

  13. EL SALTO ANGEL-VENEZUELA, BANYU MARVEL! MUNDI ING

  14. Kene kita duwe finalis 28:
    Saka 5 ana ing Amerika Latin!
    Angel Falls (Venezuela); Falls Iguazu (Brazil lan Argentina); Kapuloan Galapagos (Ekuador); Taman Nasional El Yunque (Puerto Rico); Amazonia (bagean saka Bolivia, Brazil, Kolombia, Ekuador, Guyana, Guyana Prancis, Peru, Suriname, lan Venezuela); Bay of Fundy (Kanada); Alas ireng; Bu Tinah Nusantara (Uni Emirat Arab); Cliffs saka Moher (Irlandia); Laut Mati; Grand Canyon; Karang Teruk; Teluk Halong (Vietnam); Grotto Jeitta (Libanon); Pulo Jeju (Korea); Gunung Kilimanjaro; Taman Nasional Komodo (Indonesia); Kepulauan Maldives; Tasik Masurian (Polandia-Lithuania); Mt Matterhorn; Milford Sound (Selandia Baru); Mud volcanoes (Azerbaijan); Taman Nasional Puerto Princesa (Filipina); Sundarbans (India); Tabel Mountain (Afrika Kidul); Uluru (Australia); Gunung Vesuvius lan Yushan (Gunung Jade ing China).
    21 July 2009

  15. ING NGGO NGGALKAN NEGARA NEVADA GOLEKA HEBAT DENGAN PADAN INGGAL-UNTUK LANJUT LAN PADU LENGAN 5 PUTIH ING NGGAL-UNTUK LAN KANGGO BEDHANA ING UNTUK ING DUNIA MERIDA 12 lan ING TUNGGUL BASA. Sampeyan bisa NDELENG AGUIL PUTIH 4765 Saka SUMMIT, ING VIEWPOINT ING VIRGIN ING SULIT, SANGGUT SANGGUPAN lan KANGGURAN BASA-BANYAK lan KANGGO, ING ARRECHISIMOOOOOO. VIVA VENEZUELA, KITA BISA TODOOOOOOOOO, KOLEKSI PELAJAR, ING PALING KANGSA DENGAN ING KUKU.

  16. Señorito JHOBER Dante, iki LAKE A WRONG LITTLE AS sing paling gedhé, Lake Titicaca ayu banget, iku paling dhuwur ing donya yen, Nanging THE paling gedhe LAKE SOUTH AMERICA IS THE LAKE Maracaibo Venezuela ing negara.

  17. Aku milih kanggo Canyon Colca sing sifat Allah marang kita parage alam iki sing tetep karo terrain angel lan nggronjal sing mung Condor lan satwa liyane bisa ngumbara bebas ing bagean kanggo sawijining alam kasugihan flora lan fauna unik ing donya.

  18. Undiku kanggo ... kaendahan sing ora diwenehake dening Gusti Allah
    lake paling gedhé ing kidul amerika TITICACA lake
    Sampeyan kudu BOOT lan VISIT ING HEBAT ING INI

  19. Kanca-kanca cilik sing ana salah, KATTIKAN TINGGI ING JAWA NENGGALAKI ANGEL JUMP UTAWA CHURU MERÚ, 1002 MTS ING TAHAP SEA ING VENEZUELA IS 4 ING CATARATS, KUNCI GUNUNG RORAIMA KAMPUNG ING GRATIS 2.810 SABANA DE VENEZUELA MELUK DARI 4 JUGA, Lan AMAZONAS LAN HIS JUNGLE ING VENEZUELA / BRAZIL / PERU / COLOMBIA MUKA NGELIMA YANG 1 ATAWA 2 ING VOTING, IS NGAPAK ING ING 3 YANG KANGGO ING ING NGANGGO.

  20. ayo milih salah sawijining keajaiban sing paling apik sing digawe Gusti Allah liwat alam (EL CAÑON DEL SUMIDERO, PRIDE OF CHIAPAS), papan suci sing nglindhungi kewan akeh sing ngalami punah lan menehi bentang sing telas supaya ngerti nalika sampeyan ana ing jero banyu, sampeyan nggumunake kekuwatan gedhe sing diwenehake karo ibu lan sayangé kita ora ngerti ngurus apa sing diwenehake dheweke ……… ..

  21. milih kabeh bandha alam sing dipikolehi Kolombia

  22. mlebu ing ngubengi sinkhole iku sing paling ayu lan nyengsemake yen mripatmu bisa alami

  23. Pilih kanggo pulo Ometepe siji-sijine pulo sing duwe tlaga banyu laut lan hiu banyu tawar.

  24. Pendhaftaran undhang kanggo:
    Lake Titicaca in Peru and Bolivia.
    Waterfall Gocta in Peru.
    Taman Nasional Manu ing Peru
    Taman Nasional Pacaya Samiria ing Peru
    Kali Amazon ing Brasil, Peru, Kolombia, Ecuador, Venezuela
    Galapagos, Kapuloan, Nusantara
    Popocatepetl, gunung geni ing Meksiko
    Nazca Linesa ing Peru
    Machu Picchu, cadangan ekologis ing Peru

    Muga-muga kabeh swara sing apik.

  25. Padha dibukak Ireland, lembah lan wilayah wong sing marvels saka natraleza, aku deverian kareksa lan klebu ing antarane pitu kamulyan alam, saliyane wana Amazon lan Volcan Dallolen Ethiopia

  26. Aku seneng ing Kajaba iku ing rainforest Amazon uga dipilih kanggo Villan Dallol ing Ethiopia

  27. Aku kaya kanggo Sacramento koloni, iku salah siji saka kamulyan ing donya bakal 7, kita aran bangga Uruguayans.
    up uruguay !!!!!!!!!!

  28. El Yunque minangka petualangan apik; kanggo kabeh sing wis ngunjungi.
    Siji sing durung nate rampung, yaiku ilang flora, fauna, kali, macem-macem manuk (akeh wong kene). Jalur sing apik, napas hawa seger, lsp. IT IS ING INGKANG INGKANG INGKUNG.

  29. Padha kudu milih kanggo Colca Canyon ing Arequipa. Aku nyaranake, dheweke seneng karo viva el peru¡¡

  30. milih COLONIA DEL SACRAMENTO ing uruguay bakal seneng menehi saran

  31. Aku ora Latino nanging bawana kasebut pancen kuat, yen aku nggunakake barang liyane paradiciacal lan alami iku PERU ing ngendi dheweke mlaku kabeh ora bisa diramal lan yen isih kepengin mati ora bisa diramalake, pindhah menyang canyon COLCA, titicaca, amazon, pulau Ballestas. Ati-ati karo iki, pilihan kita bakal gumantung.

  32. alpha salju sing paling ayu ing donya, laguna saka llanganuco lan taman nasional huascaran.

  33. Gunung
    Alpamayo

    »Kirim voting sampeyan

    Kali Amazon
    (Kali lan alas)

    »Kirim voting sampeyan

    Kali
    Apurimac

    »Kirim voting sampeyan

    Kapuloan
    Nglumpukake

    »Kirim voting sampeyan

    Canyon of the
    Colca

    »Kirim voting sampeyan

    Canyon of the
    Cotahuasi

    »Kirim voting sampeyan

    Cataracts
    saka Gocta

    »Kirim voting sampeyan

    Oasis
    Huacachina

    »Kirim voting sampeyan

    Taman Nasional
    Huascarán

    »Kirim voting sampeyan

    Laguna de
    Llanganuco

    »Kirim voting sampeyan

    Bukit saka
    Lachay

    »Kirim voting sampeyan

    Machu Picchu
    Res. Ekologis

    »Kirim voting sampeyan

    Mangroves of
    Tumbes

    »Kirim voting sampeyan

    Taman Nasional
    Manu

    »Kirim voting sampeyan

    Taman Nasional
    Pacaya Samiria

    »Kirim voting sampeyan

    Pantai
    Paracas

    »Kirim voting sampeyan

    Watu alas
    saka Huallay

    Lake Titicaca (Peru / Bolivia)

  34. Kula milih minangka salah sawijining panggonan paling apik ing Argentina: Taman Nasional Los Glaciares ing Calafate, Santa Cruz, Argentina. Perito Moreno Glacier stands out ing tartamtu.

  35. Kanggo kula, wong-wong sing pantes ing daftar iki keajaiban alam 7 ing donya yaiku:
    1.- Tembaga Canyon, Meksiko, amarga arupa 6 meriam nganti kedalaman 2900 (luwih jero tinimbang Grand Canyon)
    2.- Azul Waterfall, Meksiko: kanthi banyu biru turquoise kristal minangka grojogan sing paling éndah ing donya, lan dumunung ing negara Chiapas sing éndah ing Meksiko éndah.
    3.- kali Amazon, Brazil / Peru / Colombia / Venezuela: arep ing dhaftar kamulyan alam donya 7 minangka kali karo aliran luwih ing donya lan duwe Nusantara tawa paling gedhé ing donya.
    4.- Grand Canyon, Amerika Serikat, minangka canyon paling gedhé ing kabeh Sistem Tata Surya lan donya, sing diubengi Kali Colorado kanthi jero meter 1600.
    5.- Gunung Everest, China / Nepal: kanggo pucuk sing paling dhuwur ing Bumi kanthi meter 8848 ing sadhuwuring segara.
    6.- Great Barrier, Australia: iku struktur alam paling padhet ing planèt iki kanthi dawa luwih saka 2000 kilometer.
    7.- Iguazú Falls Waterfall, Argentina / Brasil: APA paling dhuwur lan paling gedhe ing donya.

  36. Cara liyane andhap asor, sencill lan asor, tanpa fanfare, Ometepe Island iku salah siji saka kamulyan paling sange donya, kang dicethakaké ana ing bukti minangka gadhah dhewe loro raksasa (gunung), siji aktif lan kebak liyane karagaman biologi ing alas méga gembur sawijining, liyane kang pulo paling gedhé ing tengah lake, kang tawa lan habitat hiu, iku umum kanggo golek hiu ing lake tawar ?

    Aku ngajak sampeyan ngerti malah situs maya iki, lan minangka penyanyi Nicarguense Luis Enrique Mejía Godoy "Ometepe, Oasis of Peace" wis nyebat, pantes, wenehi pilihan.

  37. Aku milih kanggo

    Alpamayo, Gunung Puncak
    Kepulauan Balestas, Nusantara
    Apurimac, Kali
    Colca Canyon, Canyon
    Canyon Cotahuasi, Canyon
    Waterfall Gocta, Waterfall
    Huacachina, Oasis
    Huascaran, Taman Nasional
    Lake Titicaca, Lake (Bolivia / Peru)
    Lomas de Lachay, Taman Nasional
    Llanganuco, Lagoon
    Mangrove saka Tumbes, Taman Nasional
    Taman Nasional Manu, Taman Nasional
    Pacaya Samiria, Taman Nasional
    Paracas, Pantai

  38. hé pilihanku kanggo titicaca lake porq banget éndah

  39. Mung dadi siji saka BIOSPHERES BEST IN THE WORLD sing dadi PLIO RIO lan aku nglamar sampeyan kanggo nganggep IT

  40. MENGANDUNGKAN BIOSFERE RIO PLATANO DARINGAN MUNGKIN DADI HONDURAS lan IS ONE BIOSPHERES PALING BEAUTIFUL IN THE WORLD

  41. Aku seneng banget yen negarane dadi pawongan sing paling dhisik, aku ngarep-arep bisa menang, amarga Honduras nduweni panggonan sing ayu banget.

  42. Biosfera del rio platano minangka swarga sing duwe Honduras, supaya wong-wong sing ora ngerti ngundang, ngerti bagéyan sing éndah saka Honduras kita sing disenengi.

  43. Aku uga pengin nambah manawa ing Pulo Ometepe ana mata banyu sing nyengsemake, sandbar kayata Josemaria Bank, laguna sing diarani jajan ijo jenenge rong gunung geni sing nggambar, yaiku Woods and Concepcion) sing aktif, ing alas goleki ing kawah sing dadi laguna kawah lan ing antarane liya obyek wisata, aku ora seneng komentar iki dadi iklan kanggo pariwisata, nanging supaya dheweke ngerti manawa Nikaragua duwe kaendahan, lan Pulo Ometepe ora mandheg mandheg.

  44. Aku ngerteni manawa pulo iki ometepe, amarga pulo kasebut mung loro gunung berapi, hiu banyu tawar, uga duwe kekayaan arkeologi sing nggambarake

  45. Hello again, kanggo kabeh sing ndeleng iki, aku bakal matur nuwun kanthi banget yen ing antarane votes sampeyan siji kanggo banyu biru lan siji kanggo gunung Popokatépetl.

    Ing rencana apik Costa Rica, sampeyan uga ngerti sing padha ora Amerika Lor. Lan sing jelas yen sejatine Amerika wis digalihake dening Amerika Tengah.

    Gunung geni Arenal éndah, lan bakal selawasé, statusé, grapyak, keanggunané.

    Nanging iki wujude: YOU TETAPI AKU KELAS AKU VOLKAN MUST REPRESS NORTH AMERICA, IS MEXICAN.

    Padha bisa ndhukung kabeh sing dikarepake ing Pulau Cocos, nanging mohon meditate lan mikirake voting sampeyan kanggo voclán, amarga bakal ngilangi aku akeh yen Popocatepetl ora entuk gelar sing kudu diwenehake kanthi bener.

    Aku ngerti ana pirang-pirang meriam liyane saka Sumidero lan Cobre, supaya dheweke ora gelut. Nanging aku kudu ngerti sebabe Popocatépetl Junyo Iztaccihuatl, pantes kanggo makili Amérika Lor.

    Sampeyan ngerti gunung-gunung sing indah, sing ngilangake luh saka wong-wong sing wani ngerti legenda.

    Sawise sawijining guru ngandhani aku «Mung bocah wadon lan wong enom sing mati cinta sing pantes diselehake ing tebing gunung Humenate lan wong wadon sing turu!

    LEGEND OF VOLCANOES.

    Padha mlayu ing taun lan daya Aztec sing apik banget. Iku wektu sing apik lan apik, lan kaisar ora bisa luwih seneng.

    Ora emabrgo bangga kang paling yaiku putri ayu aku, kabeh comporaban kaya kembang, kembang paling ayu kabeh ls kang wis, jeneng kang ana Iztaccihuatl, lan saperangan wis nyoba kanggo dadi katampi dheweke. Nanging lla wis mata mung kanggo Popocatepetl wani lan nggantheng, sing kagungan ajining diri saka kang jawata paling kabeh ... lan bravest ing. Lan seneng, uga wis ilang dening kaendahan sing.

    Kaisar weruh kanthi becik yen hubungan lan tanpa nentang menehi Popocatépetl tangan putriné.

    Nanging ing wayah wengi para nuptials, warta abot teka: kabeh katon kanggo nuduhake yen wong prajurit nyiapake kanggo nyerang wong-wong mau. Sang Kaisar banjur ngumpulake prajurit-prajurit sing paling berani lan paling wani, nyuwun marang Popocatepetl sing wani dadi pamimpin pasukan kasebut.

    Nyingkirake hak istimewa sing wis diwenehake marang dheweke, sawetara prajurit iri-ere ninggalake perang lan tindak menyang kaisar ngaku yen Popocatepetl wis seda.

    Iztaccihuatl krungu iki lan ora bisa nandhang kasengsaran, dheweke lungkrah lan tiba ing wayah turu saka dheweke ora bisa awake maneh.

    Nalika Popocatepetl bali kepareng, piyambakipun sinau nasib sedih sing Iztaccihuatl miskin wis lan rusak déning sungkowo, ana keraton kaisar lan njupuk Iztaccihuatl kiyat, sing loro ilang saka kutha ynunca padha katon maneh.

    Rauh pedunung ing lembah Meksiko diamati admired lair saka loro pagunungan, nanging ora gunung sembarang, tumuli geni lan acabron karo sawetara omah, nanging durung suwe, wiwit siji saka loro pagunungan (Iztaccihuatl) mandegake mbuwang geni lan ambruk bali menyang turu kang langgeng.

    Nanging sing liyane isih ana. Jenengé Popocatepetl "Gunung sing ngrokok" sing tangi saben mangsa kanggo ndeleng apa sing dikasihi wis tangi lan ndeleng manawa ora kelakon iki, mbuwang rasa sedhih saka entrail. lan tetep nganti musim mbesuk ... nonton impen abadi Itzaccihuatl «Tidur Wanita»

    PAKAI UNTUK IZTACCIHUATL-POPOCATEPETL «kisah cinta sing paling ayu saka alam»

  46. Apa sampeyan ngerti yen amarga ora sarujuk utawa alasan liyane El Cañon del Colca In Arequipa wis dibusak saka kontes? sing dingerteni aturan game kasebut uga ditulis, lan Colca duweni dhuwit akeh kanggo tiket kasebut. AUTOCOLCA sing misuwur kanggo mbiyantu kampanye karo perusahaan swasta sing bisa dianggep kaya sing ngomong yen dheweke SAIKI KOMPETISI

  47. Aku pengin ngerti apa gunung-gunung coklat, gunung berapi, lan pacaya tindak banget

    Mungkin padha ora bisa mbayar lan mbayar nominasi?

  48. Ometepe Island iku salah siji saka panggonan paling nggumunake saka Nicaragua sandi ayu, aku sing kabeh usulan-usulan sing apik banget, nanging pulo yen sampeyan nyimpen lan characterizes negara ing budaya, alam, idiosingracia lan legenda kang saubengé us ...

  49. Halo, aku ngajak sampeyan kabeh milih swara ing biosfera, yen sampeyan butuh informasi eksklusif saka biosfera ngirim email lan aku ngandhani yen saka Eco-Honduras sampeyan bisa milih uga mlebu matur nuwun

  50. 12 saka April 2008 8.30pm
    Ora ana sing luwih ayu tinimbang ngunjungi banana kali lan dheweke bakal seneng
    sing dadi bangga saka Honduras, ngunjungi lan ora bakal nyesal

  51. Ora ana sing luwih endah ing jagading Lake Atitlan utawa gunung berapi Pacaya sing ana ing negara sing abadi, Guatemala !!! Pilih ...

  52. hello Jennifer, Titicaca katon nominasi antara Bolivia lan Peru, lan aku wis nganyari proposal Bolivia, yaiku ing awal ora katon.

  53. hey !!!! LAKE TITICACA ora saka Peru lan ing ngendi ana SALAR DE UYUNI? BOLIVIA KELUARAN MENGGUNAKAN YOUR NOMINATION !!!!!

  54. Inggih, ketoke ora ana sing kepengin nggolek Meksiko. Paling ora aku takon yen sampeyan arep milih, nglakoni iki:

    LATINOAMÉERICA lan Spanyol milih kanggo supaya bebarengan kita sijine WONDER a, Meksiko, PERU lan BRASIL tak, kudu didhukung karo liyane saka Spanyol Amerika.

    Dhaptar lagu saya yaiku:

    -Sierra Nevada, Spanyol (situs 90)
    -Volc Teide (200 sites)

    Aku ngerti yen iku rapuh, nanging apik banget:

    -Platano, Honduras FOREST
    -Atitlán, Guatemala LAGO
    -Moreno, Argentina GLACIAR
    -Malpelo, ISLA Kolombia
    -Angel, Venezuela CATARATA
    -Amazonas, Brasil.Perú.Etc- RÍO Y BOSQUE
    -Isla de Pascua, Chili NATIONAL PARK
    -Cotopaxi, Ekuador, VOLCÁN
    -Ometepe, Nikaragua, ISLA

    Lan negara sing éndah ing pameran 7 ing donya.

    PERU BRAZIL

    -Manú TAMAN NEGARA -Amazonas
    -Titicaca LAGO
    -Huascaran NATIONAL PARK
    -Huachanina OASIS

    MEXICO (Muga-muga yen wong-wong sing ditinggal, kita kabeh ngerti cara kanggo ngormati wong-wong mau)

    - Sethapan banyu saka Chiapas AGUA AZUL,
    * WATERFALL

    -Chiapaneco Komplek sajarah CANYON DEL SUMIDERO
    * CANYON

    -Meet lan canyon complex asalé saka BARRANCAS DEL COPBRE
    * CANYON

    - GREAT, AMAZING, PRECIOUS, BEAUTIFUL, MAJESTIC, IDÍLICOS. LEGENDARIOS, ADMIRABLES, ETERNOS ENAMORADOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VOLCANES IZATCCIHUATL AND POPOCATEPETL

    * VOLKANO

    Lan yen sampeyan pengin dadi apik karo negara, mugi-mugi sampeyan tetep ndhukung peserta 4 iki, sanajan aku ora setuju karo pencalonan, mung alasan kanggo makili aku, ndadekake dheweke ndhukung. BANDAR MEXICO

    (Yen sampeyan pengin Meksiko kanggo nggawa liyane calon ora ragu-ragu kanggo nyelehake iki)

    -Paricutin, Volcano
    -Santuman saka Rama Rama Monarch. Cadangan kewan.
    -SIAN KAAN, Taman Nasional
    - Pinacate lan ara-ara samun ing Altar, DESERT
    -Cancun, PLAYA
    -Acapulco, PLAYA
    -Cacahuamilpa, GRUTA
    -Rot ing lemah, CAVE
    -Cueva de Crsitales Gigantes, CAVE
    -Mazatlán, Pantai
    -Vizcaíno, Animal Reserve.
    -Lacandona, JUNGLE

    * Lan yen sampeyan pengin VOCCONO POPOCATÉPETL kanggo PARTICIPATE AS ngirim, bakal suggest kanggo nggawe ekstensi POPOCATEPETL NOMINATION:

    -Volcán Popocatepetl lan Iztaccihuatl.

  55. Hai, aku saka Nikaragua lan aku rumangsa puas lan bangga manawa negarane lan utamane pulo ngerti sing dicalonake minangka salah sawijining keajaiban 7 ing jagad wiwit pantes amarga pancen hebat. Kajaba iku, akeh spesies tanduran lan kéwan sing dilindhungi lan kaendahan paling disenengi para pengunjung, kudu ngerti manawa kepiye kepenak lan sugih pulo kasebut.

  56. Hello!
    Aku saka Honduras, sawijining negara sing ayu banget, aku kepingin narik wong kanggo milih biosfer kali banana, maca informasi iki sing bakal dakwenehi ......... .. lan milih opo .. !!!!

    Kabar iki ora ana apa-apa karo Linux, utawa Software gratis, utawa teknologi, nanging minangka Honduran, aku rumangsa
    yen iki bakal disorot. Ternyata Honduras diwenehi nominasi karo Rio Platano Biosphere dadi bagéan saka
    Pitu Wewelak Alam Anyar Pitu Alam Wonders of the World minangka kompetisi internasional sing diilhami dening
    daftar kaajaiban anyar ing donya. Inisiatif kasebut diwiwiti kanthi Swiss Bernard Weber, pendiri perusahaan Swiss,
    New Open World Corporation (NOWC), organizer acara wiwitan. Mulane yen sampeyan ana Honduran lan sampeyan bakal seneng
    negara kita lan yen sampeyan ora, aku ngajak sampeyan milih voting kanggo Rio Platano Biosphere supaya dadi bagéan saka
    saka Seven Natural Natural Wonders of the World. Ayo ndhukung Honduras lan milih
    Kanthi keragaman biologi lan budaya sing sugih, kalebu lima ètnis - ing
    Miskito pribumi, Tawahka lan Pech, Garífuna lan mestizos- Río Plátano diakoni déning Organisasi
    Organisasi Pendidikan, Ilmiah lan Budaya PBB (UNESCO) minangka sing pisanan saka Situs 700
    Warisan Donya. Río Plátano minangka bagéyan saka Koréa Biologi Mesoamerik saka 2 yuta hektar, kang
    uga nyakup Cadangan Biosphere Bosawas, situs Parks ing Peril (PeP) ing Nicaragua.

    Río Plátano dadi tuan rumah wilayah tlaga pesisir sing wigati lan manéka habitat sugih, kalebu jembaré
    mangroves, wetlands, lagoons, terumbu karang lan cay. Nanging, sebagian besar Río Plátano dilindhungi
    dening udan alas, asal saka keanekaragaman hayati sing paling gedhe saka cadangan. Ing alas ana wit kaya
    mahoni, cedar Spanyol, carapa lan ocote pinus. Ing 2001, Assessment Ekspedisi Rapid ngenali spesies 586
    tanduran, kang 23 anyar ing cathetan flora Honduran. Kajaba iku, papan cadangan 130 spesies
    saka mamalia, uga persentase 36 spesies reptil, persen 57 spesies manuk lan 70 per
    satus spesies iwak sing ditemokake ing Honduras.
    Ancaman
    Ancaman paling serius kanggo Río Plátano yaiku ngangkut barang lan pangembangan perbatasan tetanèn. Jalan dibukak dening
    Kayu-kayuan uga menehi akses menyang para pemukim sing mbusak tanah kanggo tujuan pertanian lan pemanenan. Iki
    kegiatan nyebabake erosi lemah, ngurangi produksi lan polusi banyu
    sumber daya banyu amarga agrokimia. Kajaba iku, mburu lan perdagangan akeh spesies kéwan
    kanggo pasar pet sing eksotis ngilangi populasi sing akeh. Tekane kabeh
    Wilayah Río Plátano dibagi minangka habitat mundhut lan mundhut terus-terusan spesies sing rentan. Kurang saka
    kawicaksanan lingkungan lan aplikasie uga wewelak Río Plátano, uga wilayah lindung liyané
    Honduras
    Strategi Sukses

    PeP tanggung jawab kanggo fasilitasi sukses partisipasi masyarakat antarane wong diwasa lan bocah ing Rio
    Banana Loro aktivitas konservasi berbasis komunitas fokus ing penyu laut kanthi risiko
    kepunahan lan iguana ijo. Proyek penyu laut, sing dilindhungi luwih saka kura-kura penyu 7.000
    (Dermochelys coriacea) lan loggerhead (Caretta caretta) lan dinominasikake kanggo Environmental Environmental Award, yaiku
    dianggep sukses gedhe. Loro-lorone proyèk narik kawigaten manungsa waé ing komunitas ing wilayah liya sing antisipasi
    Mulai proyek sing padha.
    Ayo ndhukung

  57. Muga-muga informasi iki bakal mbantu. Sanadyan sampeyan ora pracaya Honduras, negara iki paling sugih ing budaya lan maneka warna, sanajan kadhangkala ora mandheg ... Mugi-mugi jawaban!

  58. Hello!
    Aku saka Honduras, sawijining negara sing ayu banget, aku kepingin narik wong kanggo milih biosfer kali banana, maca informasi iki sing bakal dakwenehi ......... .. lan milih opo .. !!!!

    Kabar iki ora ana apa-apa karo Linux, utawa Software gratis, utawa teknologi, nanging minangka Honduran, aku rumangsa
    yen iki bakal disorot. Ternyata Honduras diwenehi nominasi karo Rio Platano Biosphere dadi bagéan saka
    Pitu Wewelak Alam Anyar Pitu Alam Wonders of the World minangka kompetisi internasional sing diilhami dening
    daftar kaajaiban anyar ing donya. Inisiatif kasebut diwiwiti kanthi Swiss Bernard Weber, pendiri perusahaan Swiss,
    New Open World Corporation (NOWC), organizer acara wiwitan. Mulane yen sampeyan ana Honduran lan sampeyan bakal seneng
    negara kita lan yen sampeyan ora, aku ngajak sampeyan milih voting kanggo Rio Platano Biosphere supaya dadi bagéan saka
    saka Seven Natural Natural Wonders of the World. Proses voting punika prasaja lan sederhana, plus bisa
    milih luwih saka sepisan. Saiki sing paling gedhe yaiku: 1. (1) Cox's Bazar, BeachBANGLADESH -
    AsiaVote2. (2) Sundarbans, ForestBANGLADESH / INDIA - AsiaVote3. (3) Ganges, RiverBANGLADESH / INDIA -
    AsiaVote4. (5) Pulau Cocos, PulauCOSTA RICA - Amerika UtaraVote5. (4) Gunung Everest, GunungNEPAL -
    AsiaVote6. (6) Amazon River, Kali / ForestBOLIVIA / BRAZIL / COLOMBIA / ECUADOR / PERU / VENEZUELA - Kidul
    AmericaVote7. (7) Lake Atitlan, LakeGUATEMALA - Amérika LorVote lan Honduras karo Rio Platano Biosphere
    golek ing nomer 24, supaya kita milih supaya kaya Costa Rica lan Guatemala, sedulur-sedulur
    Amerika Tengah, kita uga mbentuk bagiyan saka Seven Natural Natural Wonders. Ayo ndhukung Honduras lan milih
    kanggo Rio Platano Biosphere VOTE kene
    Cadangan Biosphere Plátano Río, sing makili saklawasé persèn 7 saka negara, dumunung ing jantung wilayah
    ing Mosquitia Honduras. Kanthi keragaman biologi lan budaya sing sugih, kalebu lima ètnis - ing
    Miskito pribumi, Tawahka lan Pech, Garífuna lan mestizos- Río Plátano diakoni déning Organisasi
    Organisasi Pendidikan, Ilmiah lan Budaya PBB (UNESCO) minangka sing pisanan saka Situs 700
    Warisan Donya. Río Plátano minangka bagéyan saka Koréa Biologi Mesoamerik saka 2 yuta hektar, kang
    uga nyakup Cadangan Biosphere Bosawas, situs Parks ing Peril (PeP) ing Nicaragua.
    Penting ekologis
    Río Plátano dadi tuan rumah wilayah tlaga pesisir sing wigati lan manéka habitat sugih, kalebu jembaré
    mangroves, wetlands, lagoons, terumbu karang lan cay. Nanging, sebagian besar Río Plátano dilindhungi
    dening udan alas, asal saka keanekaragaman hayati sing paling gedhe saka cadangan. Ing alas ana wit kaya
    mahoni, cedar Spanyol, carapa lan ocote pinus. Ing 2001, Assessment Ekspedisi Rapid ngenali spesies 586
    tanduran, kang 23 anyar ing cathetan flora Honduran. Kajaba iku, papan cadangan 130 spesies
    saka mamalia, uga persentase 36 spesies reptil, persen 57 spesies manuk lan 70 per
    satus spesies iwak sing ditemokake ing Honduras.
    Ancaman
    Ancaman paling serius kanggo Río Plátano yaiku ngangkut barang lan pangembangan perbatasan tetanèn. Jalan dibukak dening
    Kayu-kayuan uga menehi akses menyang para pemukim sing mbusak tanah kanggo tujuan pertanian lan pemanenan. Iki
    kegiatan nyebabake erosi lemah, ngurangi produksi lan polusi banyu
    sumber daya banyu amarga agrokimia. Kajaba iku, mburu lan perdagangan akeh spesies kéwan
    kanggo pasar pet sing eksotis ngilangi populasi sing akeh. Tekane kabeh
    Wilayah Río Plátano dibagi minangka habitat mundhut lan mundhut terus-terusan spesies sing rentan. Kurang saka
    kawicaksanan lingkungan lan aplikasie uga wewelak Río Plátano, uga wilayah lindung liyané
    Honduras
    Strategi Sukses
    Ditemtokake ing 1998, program Parks in Peril (PeP) ing Río Plátano ndadekake luwih maju ing cadangan. Ing
    kegiatan kalebu panyiapan sarana prasarana, peningkatan personil ing situs iki, nggawe a
    rencana pembiayaan lan rencana manajemen jangka panjang, kumpulan informasi ilmiah lan sosial sing perlu
    berkembang strategi strategi konservasi sing luwih apik lan nguatake MOPAWI, organisasi utama ing situs kasebut.
    PeP tanggung jawab kanggo fasilitasi sukses partisipasi masyarakat antarane wong diwasa lan bocah ing Rio
    Banana Loro aktivitas konservasi berbasis komunitas fokus ing penyu laut kanthi risiko
    kepunahan lan iguana ijo. Proyek penyu laut, sing dilindhungi luwih saka kura-kura penyu 7.000
    (Dermochelys coriacea) lan loggerhead (Caretta caretta) lan dinominasikake kanggo Environmental Environmental Award, yaiku
    dianggep sukses gedhe. Loro-lorone proyèk narik kawigaten manungsa waé ing komunitas ing wilayah liya sing antisipasi
    Mulai proyek sing padha.
    MOPAWI yaiku organisasi sing tanggung jawab kanggo ngetrapake proyek ekowisata sing dikembangake ing Las Marías, a
    Komunitas dibukak dening turis wiwit dekade 1980. MOPAWI uga nindakake Evaluasi Ekologis
    Rapida de Río Plátano, sing melu luwih saka wong 60 lan nyedhiyakake basis kanggo kaputusan manajemen.

  59. Kanggo aku mesthi apik yen pulau Ometepe Nicaragua kalebu keajaiban alam 7 alam amarga uga ngemot rong gunung geni sing apik lan vegetasi apik lan unik dumunung ing siji-sijine tlaga ing jagad iki kanthi hiu banyu segara Lake Nicaragua

  60. Aku mikir yen ana ing antarane pitu keajaiban donya, kudu dadi Pulo Ometepe ing Nicaragua amarga isine salah sawijining gunung paling dhuwur lan uga pesisir sing apik banget.
    Uga ing Nicaragua ana akeh panggonan sing éndah kayadéné Amérika Latin lan bakal luwih apik kanggo ngunjungi lan nyalonaké.

  61. Hola a todo el mundo antarane 7 kamulyan ing donya kudu BE THE Galapagos soy UNA LINDA ECUATORIANA AFIRTUNADA OF urip ACA HOPE akeh sing voting kene lan sing ngunjungi Senajan kita wis Lowongan Kerja liyane akeh ing Ekuador ACA

  62. Nimbang sing ElMejor iku pulo Ometepe Rivas (Nicaragua) Iki ISLAND paling gedhé IN A LAKE OF WATER seger WITH TWO Kind wali IN nyengsemaken HAMACAS CARA ARE THE gunung angen-angen lan KAYU (sing terakhir karo longkangan ing kawah) unexplored nanging tenan LINDA NADAS LE tekan UTAWA tumit

  63. AKU PILIHAN MUNGKIN MUNGKIN TOTRACT TOURISM TO NEGARA KELUARGA MUNGKIN KELUARAN.

    THIS KONTES lan metu format asli. Yen ONLY WANTED FOMENATR WISATA, banjur ALL aku takon TO SEND A PESAN TO CORPORATION THIS FOR Expulsion IMMEDIATE OF MEXICAN CANDIATAS 4.

    Cascades biru, gunung Popocatepetl, Tembaga Canyon Lake Sink lan apa ONLY yen soko pancen unggul ARE sijine TO voting kanggo nggawa turis.

    Aku saka Meksiko lan ngandel yen aku pancen apik kanggo aku turis, ana, amarga aku ora bakal teka yen bisa ngancurake ekosistem BEAUTIFUL.

    BLUE, POPOCATEPETL, EL COPBRE lan SUMIDERO JANJI MANGSA DILANTI OLEH ORANG TANPA KOPERASI

  64. Nalika aku ngajak Venezuela kanggo milih kamulyan lan menehi komentar, aku bisa ngomong yen Venezuela duwe kabeh: pucuk salju ing Merida, Plains karo kali ing Apure lan negara-negara sekitar, pesisir sing apik ing Falcon, Carabobo lan Aragua, yen kita ngomong Saka Isla, kita duwe Margarita, Kepulauan Los Roques apik banget, kanggo wong-wong sing duwe gurun uga duwe Los Medanos de Coro, lan yen kita ngomong babagan Selva: kita duwe Amazon, kanthi taman Canaima sing apik banget, kita duwe Tepuy kaya Auyantepuy lan gunung , kita duwe Gua kaya Guacharo lan kita duwe SALTO ANGEL, sing paling dhuwur lan paling nggumunake ing jagad iki lan amarga ana ing wilayah sing bakal ngidini kita ngunjungi keajaiban liyane sing disaranake kayata Canaima, Sarisarinama, iku kudu dadi pemenang, aku mikir manawa mung siji sing dibutuhake yaiku gunung geni lan uga aku bakal nyengkuyung sing duwe siji ing negarane lan nindakake propaganda !, nanging kudu milih milih SALTO ANGEL lan LOS ROOTES !!!!!!! Nganti Venezuela kanggo milih, kita minangka sing paling apik ing donya miturut Guinnes Record saiki kanggo nyengkuyung pariwisata !!!!!!

  65. kabeh wakil pantes kaendahan alam Latinoamerica, Mugi nerangake metu unggul sing tenan apa meresca, voting dadi wong kanggo pulo stunned tandha loro, writer Amerika Serikat kang kondhang, pulo kapanjingan unparalleled kaendahan, kebungkus 2 gunung, wis lagoons, rainforest, grojogan, petroglyphs kuna, etc, etc, view from sembarang amba punika biasa, ora ana tembung purun kanggo njlèntrèhaké pulo ayu saka Ometepe ing Nicaragua, katon foto ing google lan yahoo lan sampeyan tetep kaget kaya aku.

  66. Mumbul-mubeng ing Tasik Titicaca del Peru sing paling apik ana sing ana "OK ===))))

  67. mmm, mesthine sambungan sampeyan kudu alon banget amarga ora patiya dimunggahake.

  68. Aku seneng banget supaya kaca dadi gampang lan gampang ditemokake wiwit saiki nganti saiki aku ora bisa ngetik kaca kanggo milih pitung alamiah alam dunya.

  69. Aku seneng dadi cepet lan prasaja kaca ing ngendi aku kudu milih keajaiban alam 7 ing donya saikine ora bisa ngetik kaca kasebut kanggo maca pesenku.

  70. Carlos, kita ngupayakake kepinginan kanggo ndhukung Manu, elinga yen ora ana sing ora adil, amarga sing ora diusulake bisa dipromosikan dening wong liya ing situs kasebut, lan yen entuk jumlah swara sing apik, dheweke bakal dadi dhaptar sing bisa ditemokake. Kita uga kudu nganggep manawa negara sing ngusulake 50 papan, mesthine ora ana sing menang amarga kabeh pamilih bakal disebar ing antarane akeh proposal.

    Sampeyan ora bisa ngritik selera wong liya, elinga yen sampeyan ngurmati Manu amarga sampeyan ngerti dheweke utawa duwe apresiasi khusus kanggo panggonan kasebut, supaya ana wong liya sing duwe apresiasi ing panggonan liya lan sing paling sampeyan bisa nglakoni yaiku ngormati keputusan.

  71. Kanggo aku misale jek ora adil yen manu ora melu aku sou de Cusco lan aku pengin nyengkuyung Taman Nasional Manu ing Peru {Madre de Dios} amarga pancen apik ora kaya cochinadas liyane sing ora pantes dideleng lan milih, nanging papan sing apik.

  72. Reserve Rio Platano iku nggumunake kasugihan alam ndadekake dadi bangga kanggo kita Hondurans ... nalika sampeyan lagi kesel saka mlaku-mlaku lan ngaso ndeleng TIERRA¡¡¡¡¡¡VIVA HONDURAS manggon karo kula !!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

  73. Nalika Gusti Allah nyuwun PENSO EDEN IN GALIH HONDURAS LIVE FOREVER TANAH KAYA

  74. Oh lan Max maneh, aku uga ngarep-arep yen cadangan Meksiko kalebu minangka kabutuhan kamanungsan

    -SIAN KA'AN, Quintana Roo
    -EL VIZCAÍNO, Baja California
    -PAISAJE AGAVERO, Jalisco
    -244 ISLAS DEL GOLFO, Baja California

    lan sing ana ing daftar indikator:

    kupu-kupu raja, pinacate, papat cienegas prasejarah dll ...

  75. Nah, thanks Honduras, sing bener yaiku aku nglawan biosfer ora duwe apa-apa. Iku luwih kaya aku tresna pisang.

    Nanging aku pracaya lan dheweke ora bakal ngaku yen Amerika Latin kudu tangi maneh. Ayo milih vokal sing paling pinunjul:

    -Cascadas Azul, Meksiko
    -Canon del Cobre, Meksiko
    -Lago Atitlán, Guatemala
    -Platano, Honduras
    -Amazonas, Ecuador-Venezula-Bolivia-Peru-Brasil
    -Manu, Peru
    -Canyon of Sumidero, Meksiko
    -Salar Uyuni, Bolivia
    -Tierra del Fuego, Chile
    -POPOCATEPETL. MEXICO

    Cro, sing bakal ngerti yen gunung geni iki minangka sing paling dikarepake ing donya, Popocatépetl iku kabeh Don Juan. Gunung geni paling akeh ing donya.

    MUNDI POPOCATEPETL

  76. Sorry Rebeca, proposal wis Honduras, kang mung satleraman disebut Rio Platano Biosphere Reserve lan Situs Warisan Donya dening UNESCO.
    Banjur kita ndhukung gunung geni Popocatepetl, kaya Hispanik apik.

  77. Popocatepetl, arep nyepakaké gunung geni Honduras, supaya luwih apik mundur pencalonanmu.

    Muga-muga padha supaya usulan apik, mesthine dheweke ora kepengin narik kawigaten.

    Aku Gunung Paricutin, gunung Iztaccihuatl, ing cenotes Yucatec, Pinacate ara-ara samun, vizcaino ing, sian kaan lan rojo kupu teka ing sembarang wektu.

    ING SUPAYA BARU TO OLIMPO DAN DANUBIO RIVER

  78. ALL EL SALVADOR IS A WONDER
    EL SALVADOR KARON MARVEL PERTAMA DUNIA

  79. Uga aku milih kanggo Salar de Uyuni awit iki minangka panggonan wisata gedhe, ageng, lan ayu sing Bolivia paling cocok ing pesantren wisata. milih dheweke yen sampeyan ora ngerti yen sampeyan ngombe supaya aku menehi saran

  80. Hai, aku saka PERU, garis nasca, sing paling apik ing Peru lan ing donya, monggo pilih Nasca. LUCK

  81. krungu! Iku uga ing antarane para calon Lago de Coateque ing El Salvador .. milih, iku apik banget .. Salam!

  82. Ora ana sing luwih sampurna tinimbang kaendahan biosfer kali banana yaiku 1 luar biasa! pilihane

  83. Halo kanca-kanca ing Peru sing pengin sampeyan ngerti garis-garis Nazca XK pancen wong gedhe

  84. yom milih canyon apurimac amarga kosong lan salah sawijining keajaiban 7 Peru lan okis plius

  85. FOR ONE OF THE 7 THE WONDERS OF THE WORLD IS THE BIOSFERS OF PLANO RIO AND LONG LIVE HONDURAS

  86. Tumbes wis dianugerahi alam, karo MANGLAR sing ayu lan éndah ... yen sampeyan ngunjungi sampeyan bakal tresna. supaya aku ngongkon wong kanggo milih MANGROVES OF TUMBES !!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO NOT REPENT

  87. biosphere rio platano minangka salah sawijining cadangan alam sing paling penting ing donya, ing ngendi spesies kéwan paling éndah ing donya ditemokake, malah sing kepungkur.

  88. biosfer saka pisang kali paling éndah sing diparingake dening Gusti Allah marang kita ing Honduras, awit iku minangka kaendahan alami kanggo ngujo lan njupuk kanggo generasi mangsa kita

  89. Dadi ora ana sebab sing ora ngerteni, kenapa dheweke ora nyalonake keajaiban pribumi ing Meksiko, nanging ing pungkasane 4 nominasi kanthi apik, kita duwe puluhan keajaiban alam lan maneh Gusti Allah liwat kita bakal bisa menang kanthi keajaiban alami kanggo kabeh milih pemikiran keajaiban. Amerika Latin ...

    tingkah

  90. Miturut pendapat saya, Lake Titicaca minangka salah sawijining kaajaiban Bolivia lan dadi gedhe lan éndah sing pantes dadi salah sawijining pitu kaajaiban dunya.

  91. catrachos kita dipun kasempatan kanggo Honduras ngadeg metu kanggo kaendahan alam, kita ngerti kita kudu akeh kuwalitas lan mukjijat-mundhakaken kesadaran nanging kita miwiti karo iki, ayo kang ndhukung biosphere iku kabeh Hondurans.

  92. apik sing aplikasi aku pracaya q aslgo adil cadauno Tine wonder sawijining, uga aku q deverian ngerti (nggumunke Uyuni) Q IS IN Potosi Bolivia MAYOR TB atraktif LAIN OF Potosi kiat YOUR (Cerro Rico) conoscanlo lan sampeyan bakal weruh q yen worth ngerti loro kamulyan iki delmundo

  93. APA JENIS JUMLAH KELUARAN DILAKSA A NAMA.

    Gusti Allah, amarga dheweke, Amerika Lor sing bener bakal rusak.

    THE COMPETITOR NEW ONLY WORTHY BEING VOTED IS EL MONTE OLIMPO IN GREECE.

    LET'S GO POPOCATEPETL, yen KRAKATOA ora ana ing sisihmu
    GO BLUE, WATERFALL PALING BEAUTIFUL
    GO OLPO, HOME OF THE gods

  94. Akeh flora lan fauna sing dicampur karo mimis kanggo menehi tontonan sing apik tenan, ora mung pulo sing apik banget nanging uga kaendahan banyu.

    Ing sawetara panggonan manungsa ora ngrubah alam normal alam; Isla del Coco, cagar alam urip, harta manungsa, ngungsi menyang keanekaragaman hayati sing luar biasa ing donya ajaib kaendahan sing ora bisa dilairake

  95. Pulo Cocos ing Costa Rica, kaendahan alam kanggo fauna.

  96. Kali Amazon kudu dadi juara amarga kali iki minangka kali paling gedhe ing peru.

  97. Kali Amazon kudu dadi juara amarga kali iki minangka kali paling gedhe ing Peru.

  98. Kula nyebataken yen Tlaga Atitlan kedah wonten ing papan ingkang sepisanan.

  99. Peru minangka negara sing apik banget, nduwe papan sing apik sing diwenehake alam, mula kita kudu nglindhungi kaya Mangrove of Tumbes, Selva del Manu utawa cadangan Paracas. Ayo nyimpen cadangan alami iki lan gabung menyang jagad iki.

  100. Pulau Coco paling éndah ing donya. Urip Costa Rica kanggo kaendahan alame.

  101. Pulo Coco, kaya pulo liya ing saindenging jagad, voting pulo-pulo: BORA-BORA ing Oseania.

    Yen sampeyan pengin milih kanthi cerdas, loro meriam, gunung berapi lan waterfalls bakal matur nuwun kanggo sampeyan.

    BLUE, POPOCATEPETL, COPPER DAN SUMIDERO RAISE KARET: GANTI WONDERFUL

  102. THE COCO ISLAND IN COSTA RICA IS A WONDER THAT God GIVEN US TO THE TICOS AND TO THE WORLD WHOLE, I HAVE BEEN THERE AND WHY WHY I SAY IT ....... IT paling apik

  103. Halo kanca, aku saka Puno, ngunjungi pulau-pulau Pulo sing ngambang

  104. Aku nyatakake sawenehing negara supaya ora nyedhiyakake situs kanthi cara sing luwih rumit, kaya wong Peru sing nyalonake 16.

    Iku cetha yen 16 akeh, lan mung bisa nganggo 7 kandidat sing bisa nyebar.

    Meksiko nduweni macem-macem ekosistem sing gedhe, aku yakin manawa papan suci paus Vizcaino ora mlebu, utawa gunung geni sing paling enom ing donya.

    AMERIKA SELATAN:

    1-POPOCATEPETL, MEXICO
    2-YELLOWSTONE, UNITED STATES

    DALANG AMERIKA SELATAN

    3-AMAZONAS, Ekuador, Brasil, Peru, Bolivia, Venezuela
    4-Galápagos, Ecuador
    5-Tierra del Fuego, Argentina lan Chili

    AFRICA

    6-CATRATAS VICTORIA, Zambia lan Zimbabwe
    7-KHALARI, Namibia
    8-SERENGETI, Tanzania

    EUROPE

    9-GRUTA AZULADA, Italia
    10-BLACK FOREST, GERMANY
    11-LAGO BAIKAL, Rusia

    ASIA

    12-MAR DEAD, Jordan-Israel
    13-MARIANAS
    14-EVEREST-HIMALAYA

    Oceania

    15-BORA-BORA, Polinesia
    16-GREAT CORAL BARRIER, Australia

  105. Kabeh panggonan sing ayu, nanging sampeyan kudu nggoleki panggonan sing kadhangkala ora misuwur nanging uga kaya sing ayu, kayata misale lagune Lachua ing guatemala

  106. RANCANGAN KANGGO INFITIPA LAN PERU ING ING UNTUK PILIHAN UNTUK GUNS ING NEGARA ING DUNIA YANG AYA KOLEKA lan COTAHUASI E SLO PALING GANTI MUNGSA ING KANGGO MUNGGUL UNTUK US

  107. Aku percaya yen loro panggonan wisata iki kudu diarani minangka keajaiban alam donya

    bukit kaya. (Potosí - Bolivia)
    Salar de Uyuni (Potosí - Bolivia)

  108. Biosfera Del Rio Platano utawa PLATANO, FOREST ing HONDURAS, CA. Iku pilihan kanggo Pitu WONDERS, iku biosfer sing akeh atraksi, Aku ngajak sampeyan nemokake iki lan akeh panggonan liyane ing HONDURAS sing saestu apik !!! °° !!!

  109. Aku ngerti sing luwih bisa ditambahake, apa sing kedadeyan yen akeh usulan-usulan sing ana ing saben negara, luwih gedhe kemungkinan ora menang utawa siji amarga undhang-undhange wong-wong mau disebarake ing kabeh proposal.

  110. Ing mratelakake panemume, Wit-witan Stone of Cerro de Pasco pantes dadi calon dadi salah sawijining keajaiban.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.