Bentley Systems ngluncurake penawaran umum wiwitan (IPO-IPO)

Bentley Systems ngumumake peluncuran penawaran umum wiwitan 10,750,000 saham saka saham umum Kelas B. Saham umum Kelas B sing ditawakake bakal didol dening para pemegang saham Bentley sing wis ana. Para pemegang saham sing adol ngarep-arep menehi underwriter ing tawaran opsi 30 dina kanggo tuku 1.610.991 saham tambahan Kelas B saham umum saka para pemegang saham sing adol. Regane rega penawaran umum wiwitan antara $ 17,00 lan $ 19,00 saben saham. Bentley wis ndhaptar dhaptar saham ing NASDAQ Global Select Market kanthi simbol "BSY."

Goldman Sachs & Co. LLC lan BofA Securities tumindak dadi manajer buku utama lan RBC Capital Markets dadi manajer buku kanggo penawaran sing diusulake. Baird, Pasar Modal KeyBanc lan Mizuho Securities dadi co-manager penawaran sing diusulake. Saham perusahaan mundhak 52% ing dina dagang kaping pisanan. Saham kasebut dibukak ing $ 28 ing dina Rebo lan ditutup paling dhuwur $ 33,49 ing pasar Nasdaq.

Greg Bentley, Presiden, CEO lan Presiden ujar manawa, atas jenenge perusahaan, dheweke seneng bisa nggayuh tonggak sejarah iki. Dheweke nambahake, dheweke ngarep-arep IPO bakal narik kawigatene para insinyur sipil lan struktural sing nggawe sistem banyu limbah, bandara, dalan gedhe lan saluran napas jagad.

Pentinge kanggo Geoengineering?

Bentley tetep mantep minangka salah sawijining pimpinan teknologi konstruksi, totoan integrasi teknologi manajemen data ing proyek rekayasa lan aset. Apa sing ngasilake proses asertif lan efisien ing endi kabeh jinis pengaruh diidentifikasi luwih awal. Keputusan kanggo mbukak umum iki dudu anyar, amarga sadurunge nindakake kegiatan kasebut liwat kontrak pribadi, nanging, sawise meh 36 taun, tawaran iki dibukak kanthi umum liwat Pasar Pilihan Global Nasdaq.

Sajrone 36 taun, kita ngladeni para insinyur nganggo piranti lunak kita, kanthi yakin manawa prasarana sing luwih apik lan luwih tangguh penting kanggo ningkatake kualitas urip wong ing endi wae, njaga lingkungan kita lan nambah ekonomi. Greg Bentley, CEO saka Bentley Systems.

Pancen ora takon dhewe: Apa pentinge langkah iki ing jagad Geoengineering? Kanthi cara kasebut, bakal ngganti kepiye pengadaan produk lan rencana acara sing gegandhengan karo konstruksi, nanging ora dadi luwih apik, nanging luwih apik. Nyengkuyung nggawe solusi sing ana gandhengane karo sektor infrastruktur (ing layanan umum, bangunan, perencanaan kutha utawa manajemen banyu), nambah dinamisme ing siklus informasi informasi, konstruksi lan operasi obyek, sing digedhekake kanthi nggabungake karo BIM lan DT (Kembar Digital, Kembar Digital).

Misi profesional Geoengineering yaiku mlebu ing jagad anyar iki, sing digawe kanthi cara kasar, nggunakake teknologi sing nggawe desain, pemodelan, analisis, panyimpenan, konstruksi lan ngawasi data luwih gampang. Saben teknologi sing ana ing rantai AEC (Arsitektur, Teknik, Konstruksi) mbutuhake integrasi absolut, DT lan BIM bisa dadi metodologi utama kanggo manajemen infrastruktur, nanging komponen spasial ora kudu diabaikan. Gabungan BIM + DT + GIS pancen kuat, lan dadi basis sing bakal tetep nyebar ing revolusi industri kaping 4 iki.

 

Dijupuk saka Majalah Twingeo Edisi 5

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.