Taun liyane, tonggak sejarah liyane, pengalaman liyane sing luar biasa… Yaiku taun YII2019!

Nalika dikandhani yen aku bakal duwe kesempatan liya kanggo dadi bagean saka acara Infrastruktur paling gedhe taun iki, aku nggawe aku bengok-bengok kanthi bungah. YII2018 ing London, ora dadi salah sawijining tujuan plancongan sing paling disenengi, minangka pengalaman fenomenal kanthi wawancara luar biasa karo eksekutif utama saka Bentley Systems, Topcon lan liya-liyane, ceramah dinamis lan sesi sing akeh informasi. Bentley Systems ngasilake konsep "kembar digital" lan cara sing luwih apik kanggo nyekseni revolusi ing industri konstruksi tinimbang karo para pembangun dhewe. Prasarana ing Mekkah nggabungake para pemimpin sing ngira saka meh kabeh industri lan enggo bareng ilmu, jaringan lan kolaborasi sing kedadeyan ora bisa dingerteni.

Aku ing papan sing pas kanggo ngetrenake semangat nulis babagan industri konstruksi. Saka Akademi Kemajuan Digital nggunakake kasus, aku pengin nyekel kabeh ing memori lan banjur dadi crita unik. Kanthi kebak ilmu, sawise bali, aku bisa nggawe tulisan sing apik kanggo para pamiarsa. Kepinginan kanggo ketemu stalwarts industri konstruksi taun ngarep isih urip, luwih-luwih amarga Singapura wis cedhak karo omah. Mung 5 jam 55 menit wektu mabur, aku ora bisa kliwat!

Tekan tanggal 20 Oktober 2019 lan aku ana ing Marina BaySands, Singapura sing apik banget. Nalika aku njajahi area kolam Rooftop Infinity, semangatku dadi loro. Iki minangka keajaiban arsitektur dhewe, kaya kutha cilik sing duwe pusat perbelanjaan, pusat pameran, klub malam, kasino, lapangan panganan lan ora luwih ...

Dinten Media YII2019 sing dawa ngenteni wiwit esuk ing 21 Oktober sing nyenengake. Konferensi pers sing kuat banget babagan warta penting kayata:

Geofumadas wis nekani acara iki suwene 11 taun berturut-turut, miturutku iki kaping pindho lan kaping pisanan minangka bagean saka majalah TwinGeo / Geofumadas. Wawancara cepet karo eksekutif senior ing Bentley Systems minangka pengalaman nyenengake sing nambah pengetahuan babagan kembar digital, teknik geoteknik, teknik struktural, kutha digital lan liya-liyane ...

Jaringan, sesambungan karo kanca lawas lan anyar sajrone istirahat awan lan teh digawe saben wektu nyenengake; Aku secara harfiah entuk intine dina ing tweet sing dadi populer.

Dina sing sirna rampung bareng karo nedha bengi sing endah sing disusun ing Clifford Pier sing nyenengake ing Hotel Fullerton Bay.

Dina-dina sabanjure, tanggal 22, 23 lan 24 Oktober liwat sesi ACCELERATE sing nyenengake, ringkesan industri, mbantu aku nggayuh jagad Digital Twins. Tansah kepengin ngerti kepiye carane ditrapake lan nyebabake owah-owahan ing kasunyatan, kasus panggunaan lan presentasi finalis nggawe saya kecanthol. Wengi YII-Awards kanthi sugeh lan eseme kudu disebutake khusus.

Pengumuman utama sing ditindakake ing acara kasebut yaiku:

By Shimonti Paul, Konsultan Konsultan, TwinGeo

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.