Taun liyane, tonggak liyane, pengalaman liyane sing luar biasa ... Yaiku YII2019 kanggo aku!

Nalika dheweke ngandhani yen aku bakal duwe kesempatan liyane kanggo dadi bagian saka acara Infrastruktur paling gedhe ing taun iki, nggawe aku njerit kanthi bungah. YII2018 ing London, ora dadi salah sawijining tujuan liburan favorit, yaiku pengalaman sing luar biasa karo wawancara luar biasa karo eksekutif ndhuwur Bentley Systems, Topcon lan liya-liyane, konferensi dinamis lan sesi sing terkenal. Bentley Sistem wis urip maneh konsep "kembar digital" lan apa cara sing luwih apik kanggo nyekseni revolusi ing industri konstruksi tinimbang karo produsen dhewe. Prasarana Mekah wis nggawa pimpinan intelektual meh kabeh industri lan ijol-ijolan kawruh, jaringan lan kolaborasi sing kedadeyan ora bisa dingerteni.

Aku ana ing papan sing bener kanggo nyukupi semangat kanggo nulis babagan industri konstruksi. Saka Akademis Digital Advance kanggo nggunakake kasus, aku pengin nangkep kabeh ing memori lan banjur dadi crita unik. Kanthi kebak kawruh, nalika bali, aku bisa nggawe sawetara tulisan sing menarik kanggo para pamaca. Kepinginan kanggo ketemu tanpa syarat industri konstruksi ing taun ngarep isih urip lan aktif, malah luwih amarga Singapura cedhak banget ing omah. Kanthi mung jam 5 lan 55 menit saka penerbangan, aku ora kejawab!

20 Oktober teka saka 2019 lan aku ing Marina BaySands sing apik banget, Singapura. Nalika aku njelajah area kolam renang Tanpa Rooftop, semangatku tikel tikel. Iki minangka arsitektur arsitektur, kaya kutha cilik kanthi pusat blanja, pusat pameran, disko, kasino, pengadilan panganan lan apa liyane ...

Dinten Media YII2019 sing dawa ngenteni wiwit esuk ing 21 Oktober sing nyenengake. Konferensi pers sing kuat banget babagan warta penting kayata:

Geofumadas wis rawuh ing acara iki kanggo taun kaping berturut-turut 11, ing kasusku yaiku kaping pindho lan kaping pisanan minangka bagean saka majalah TwinGeo / Geofumadas. Wawancara cepet karo eksekutif ndhuwur Bentley Sistem minangka pengalaman stimulasi sing nggedhekake ilmu babagan kembar digital, teknik geoteknik, teknik struktural, kutha digital lan liya-liyane ...

Jaringan, sesambungan karo kanca lawas lan anyar sajrone istirahat awan lan teh digawe saben wektu nyenengake; Aku secara harfiah entuk intine dina ing tweet sing dadi populer.

Dina sing sirna rampung bareng karo nedha bengi sing endah sing disusun ing Clifford Pier sing nyenengake ing Hotel Fullerton Bay.

Dina-dina iki, 22, 23 lan 24 ing wulan Oktober liwat sesi ACCELERATE sing menarik, taksi industri, nulungi aku luwih jero babagan Kembar Digital. Tansah kepenak kanggo ngerti kepiye carane ditrapake lan ngasilake owah-owahan ing jagad nyata, nggunakake kasus lan presentasi finalis terus digandhengake. Wengi YII-Anugrah kanthi glamor lan mesem kudu ana sebutan khusus.

Pengumuman utama sing ditindakake ing acara kasebut yaiku:

By Shimonti Paul, Konsultan Konsultan, TwinGeo

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.