Apa kita ngenggoni stasiun robot total?

Sawetara dina kepungkur, kita duwe obrolan sing nyenengake karo kanca sing dikeprigekake babagan penggunaan sing saiki menehi pemahaman, lan yen robot-robot bisa mbantu aku ing sawetara cara kanggo ngurangi wektu. Kene aku ngringkes bagian saka omongan.

cara survey kadastral Apa kita sebut stasiun robot.

Ing ringkesan, iku sawijining tim sing nduweni fungsi kanggo golèk target dhewe, nyapu nganti nemokake. Iki kerep diisi karo kolektor manual sing ngoperasikake stasiun saka panggonan sing ana prisma.

Saben merek wis duwe dolanan sing nggawe iki, sing paling apik sing wis katon ing Fokus iki.

Sokkia ora ngerti yen wis duwe refleksi, nanging Topcom, loro bagéan saka Ashtech.

Yen ora nggunakake

Ing survey konvensional, kaya kasus cadastre, mung sethithik aku weruh, paling ora kanggo loro alasan iki:

1. Sampeyan bisa uga rada alon. Apa sing kedadeyan, yaiku yen operator stasiun ninggalake tingkat peralatan, panuku manual dijupuk lan nganggo prisma kanggo ngenteni peralatan kanggo nemokake, bakal njupuk sawetara kejutan. Salah sijine yaiku piranti kasebut nyapu arah jarum jam nganti nemokake prisma, lan yen wis lumaku ing arah sing ngelawan, kanggo saben titik bakal menehi revolusi sing meh rampung.

Mungkin, minangka kanca ngandika inggil, yen tim kasebut nduweni sensor sing kerja karo klik frekuensi UHF, sing nyapu cepet saka quadrants 4, kanggo nemokake prisma banjur mung nggawe sapuan ing kuadran kasebut. Iki bakal nyimpen akeh wektu.

2. Sampeyan ora aman. Kriteria iki garang ing sebagéyan, mikir marang negara-negara ing ngendi perlengkapané larang lan bisa kanggo nyimpen cadeneros. Kanthi cara iki, juru ukur dadi operator stasiun lan uga wong sing mlaku ing prisma, uga wong sing nggawa tripod, ing pengawal pribadhi, cendhak, ing sakabehane. Nanging kriteria kasebut ora ditindakake ing negara-negara Spanyol supaya biaya mbayar cadere cukup murah lan ing ngendi wae ing negara-negara maju, penculikan total stasiun kedadeyan supaya sampeyan duwe penjaga bersenjata ing jejere sampeyan.

Nalika nggunakake

Panggunaan sing koyone praktis yaiku nggambar. Iki minangka fungsi sing digawa dening sawetara stasiun modhèrn, sing nyapu kabèh area, uga radar, lan banjur diproses minangka bolong tiga dimensi. Kasus iki umpamane, saka sawijining karya ing ngendi gerakan bumi, potongan-potongan, tambalan wis digawe; kanthi sapuan menyang 6 ing wayah esuk negara awal bakal, sing dilebokake ing titik sing padha, menyang 5 sore, ing 5 menit pitungan volume sing diprodhuksi bakal padha.

Uga kanggo proyek sing dhuwur banget, kaya sing diumumake dening Leica, ing kaca Hexagon (perusahaan sing bubar uga tuku Intergraph).

cara survey kadastral

Yen salah sawijining dina iki, Pamarintah Amerika Serikat ngupaya supaya sinau saben welt sing nduweni irung saka Jorge Washington ... mesthine, robot iku becik.

7 Balesan kanggo "Apa kita ngenggoni stasiun total robot?"

  1. Sapa sing bisa ngomong yen stasiun total robot duwe pilihan kanggo nggunakake kanthi manual, kanggo ngoperasikake
    stasiun robot total kudu duwe ijin utawa tambahan tuku program.

  2. Kaca banget ing momen bravo sing luwih apik tinimbang browsing lan ngobrol ing kaca iki. Sugeng!

  3. «... yen tingkat kadewasan wis tekan kekembangan, ditulis kanggo level kasebut, wektu ora diisi ing blog sing ora cocog karo pangarepan kasebut. »

    Aku pancen padha.

  4. Kemungkinan manawa asertif yaiku konsep sing kita kabeh sinau sinau babagan urip iki. Aku dhewe, amarga alesan iki, aku wis menang pirang-pirang komentar kaya mangkene; Aku ora moderat maneh, aku luwih seneng.

    Lan yen ana apresiasi, nalika tingkat kadewasan wis ngrambah dhuwur, ditulis kanggo level kasebut, ora ana wektu sing ilang ing blog sing ora ketemu karo sing dikarepake.

    Amarga basis data ARIN WHOIS bisa treacherous karo recidivism ing luwih saka siji isi, ing luwih saka siji kalebu, ing luwih saka siji CMS.

  5. Iku blog Rare-Bad ing pangertèn sing ditulis dening Florentino Fernández

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.