Piranti kanggo tuku peralatan topografi

Nalika mundhut peralatan kanggo pangukuran, tabel comparison banget migunani kanggo nggawe keputusan. Kanggo ngono, tuku stasiun total, kajaba ukuran ekonomi, kriteria teknis bisa kalebu:

  • Minimal sawetara jarak karo prisma
  • Akurasi ing sudut lan jarak
  • Utilitas piranti lunak (internal)
  • Piranti lunak
  • Memori internal
  • Aksesoris

Istilah referensi kanggo tuku stasiun total dening Badan Otonom Quindio minangka conto:

stasiun total komparatif

Inggih, njelajah, aku nemokake kaca Argentina Mertind, ing ngendi ana jumlah tabel perbandingan sing cukup apik kanggo total stasiun, gps, tingkat lan meter jarak, tingkat lan liya-liyane.

stasiun total komparatif

Mesthi, perbandingan kasebut miturut paramèter saka produsen lan mung ana merek sing perusahaan iki distribusi, nanging worth disclosing link. Ana uga sawetara tabel liyane babagan jinis peralatan sing dibutuhake miturut karya sing kudu rampung, kayata:

  • Stasiun total apa aku kudu?
  • Tingkat apa aku kudu
  • Apa panarimo aku kudu?

    Ana aku ninggalake link kasebut, yen ana dina bisa migunani, aku nyaranake ngundhuh tabel amarga ing wektu iki web saiki yaiku ... sesuk selawase bakal ilang utawa ganti domain.

  • 3 Balesan kanggo "Perbandingan kanggo tuku peralatan topografi"

    1. siap, klik html salah. Saperangan wonge rada abot dadi rada entek.

      Sampeyan diwenehi kula ngerti yen sampeyan tindakake link sing bejat.

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

    Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.