PhotoModeler, ukuran lan modeling dunya nyata

modeller foto

PhotoModeler minangka aplikasi Sistem EOS, digawe karo SDK saka LeadTools, sing paling apik aku wis ndeleng, ngidini sampeyan nggawe obyek 3D lan skenario saka foto ing teknik sing disebut modeling foto. Sadurunge Aku ngomong babagan MDL sing kerjane karo Microstation, nanging ing kasus iki kita ngomong babagan program lengkap sing sajrone modeling kalebu fungsionalitas scanner.

Prosedur iki

Prinsip foto modhel iki adhedhasar jenis "perspektif reverse", ing endi dianggep manawa potret sing dijupuk bisa njaga paramèter parameter sing bisa dibalik kanggo pambangunan obyek ing telung dimensi.

modeller foto

Geometri dhasar, sing paling prasaja dibangun, yaiku prastawa géomètri sederhana, kayata paralelogram, kon, piramida. Yen sampeyan bisa nemtokake pangukuran geometri kasebut saka garis, titik referensi, lan angka reguler sing nggawe geometri iki minangka persegi, kuadrat, lingkaran utawa poligon biasa, banjur bisa nggawe tokoh telu dimensi. Minangka kasunyatan tambahan, kita nambahake pasuryan sing obyek biasane duwe (ngarep, ngisor, kiwa, tengen, ndhuwur lan ngisor) lan dikenal ukuran.

modeller foto

Asile

Program kalebu autoforms paling umum, karo sampeyan bisa nemtokake gambar flat, titik, pasuryan, garis lan mesthi jarak kanggo obyek kasebut kanggo njupuk skala nyata.

Foto-foto liyane sing sampeyan duwe, beda sudut, pangukuran nyata lan resolusi dhuwur iku bisa kanggo njupuk kondisi sing luwih apik. Senajan program kasebut kalebu macem-macem fitur kamera utawa kondisi panangkapan sing bisa diatur kanggo asil sing luwih apik.

modeller foto

Babagan sabanjure mung milih jinis tampilan sing dikarepake, wiwit saka garis vektor nganti tekstur sing bisa dituduhake ing permukaan. Sampeyan banjur bisa ngekspor kanggo dxf kanggo nggunakake program liya sing kerep digunakake.

Aplikasi

Jenis program bisa ditrapake kanggo:

  • Arsitektur
  • Pengawetan bangunan bersejarah
  • Mining
  • Elektromekanika
  • Modeling lan animasi 3D
  • Ilmu forensik

Miturut informasi, ana uga fungsi tartamtu kanggo nggarap orthophotos, kanthi apa sing dimakmune bisa migunakake photogrammetry, senajan misale jek durung langganan utamané.

Ukuran modular

Aplikasi paling sethithik telung modul skala, mulai saka $ 995:

  • PhotoModeler

Iki kalebu fitur kanggo nggawe obyek vektor saka foto, uga konfigurasi properti kamera lan pemodelan tokoh dasar manungsa.

  • PhotoModeler Automation

Ing babagan iki, kemampuan nggawe template saka model ditambahake, kanggo ngowahi obyek kanthi cara sing bisa direkonstruksi sacara fisik. Sampeyan uga bisa ngotomatisasi sawetara rutinitas.

  • PhotoModeler Scanner

Ing versi iki ana pilihan kanggo nggawe permukaan densified lan tokoh liyane Komplek.

Sampeyan bisa ndeleng informasi liyane ing kaca PhotoModeler, sampeyan bisa ngundhuh versi demo, sing kalebu conto lan akeh fitur; sanajan ora kabeh.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.