Kabar paling apik babagan SQL Server Express

sql server express

Dina iki aku warta gedhe, SQL server Express 2008 ndhukung data spasial native.

Kanggo wong-wong sing ditinggalake karo keraguan babagan pentinge kabar iki, Server Express minangka versi gratis saka SQL sing ngijini sampeyan kanggo ngaplikasikan aplikasi GIS ing platform tingkat menengah, mula, kita bakal nggunakake MySQL, sing ora dianjurake kanggo tujuan kasebut.

Sadurunge, kita wis ngobrol babagan GIS platform sing wis dianggo kanthi integrasi karo data spasial sacara native, kalebu ArcSDE, CadCorp, lan Manifold.

We thank the news for Free James Esri

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.