Ngonversi saka GoogleEarth menyang AutoCAD, ArcView lan format liyane

Senajan kabeh mau bisa ditindakake nganggo aplikasi kaya Manifold, ArcGis mung dening mbukak kml lan ngekspor menyang format digoleki, panelusuran ing Google kml kanggo dxf tambah. Ayo ndeleng sawetara fitur sing ditawakake mahasiswa ing Universitas Arizona kanthi bebas ngonversi data saka Google Earth menyang format sing digunakake dening Aplikasi kayata AutoCAD, Microstation, ArcView, ArcMap, GPS y Excel

kml kanggo dxf

1 Ngonversi saka Google Earth menyang ArcView/ GIS (.shp)

cunt aplikasi iki sampeyan bisa milih jinis data saka file wangun (KML kanggo dk), nilai, garis utawa poligon, sampeyan bisa uga ngganti format saka koordinat sing nggawa KMLs (lat / long wgs84) kanggo format liyane, kayata UTM. Asil iku telu arsip dhasar, endi tokoh .shp, .dbf ngendi data lan .sxf ​​endi indeks spasial iku sing.

2 Ngonversi saka Google Earth menyang AutoCAD (kml kanggo dxf)

cunt aplikasi iki sampeyan bisa njupuk data kanggo format dxf (kml kanggo dxf), sing minangka format standar sing bisa diwiwiti karo AutoCAD, Microstation lan platform CAD liyane. Sampeyan bisa milih kanggo pindhah data kanthi kapisah (titik, rute, poligon) utawa uga sanalika.

3 Ngonversi saka Google Earth menyang Excel (.csv, txt, tab)

Iki aplicación mbeber data saka file KML lan mbeber (koordinat x, y, z) ing format .csv sing bisa mbukak karo Excel uga ngijini sampeyan milih panggonan teks (.txt) utawa spasi kapisah teks (tab) . Padha uga ngidini sampeyan ngundhuh kanthi kapisah ing jalur rute lan poligon.

4. Ngonversi saka Google Earh menyang GPS (kml kanggo gpx)

Senajan aplikasi iki bisa nindakake kabeh fungsi sing sadurungé, kerjane kanthi baris lan iki nduweni pilihan kanggo bisa ngowahi .bln y .gpx sing dadi format panangkepan sing umum karo GPS. Sampeyan uga bisa ngatur format koordinat, milih proyeksi, datum lan wilayah.

Bab sing paling apik babagan piranti kasebut yaiku gratis, utawa paling ora saiki. Kanthi sawetara sampeyan kudu nglawan dicokot amarga iku makro lan browser utawa konfigurasi Windows bisa duwe level keamanan sing ora ngidini. Uga sawetara ora bisa mbukak karo versi paling anyar Google Earth.

Minangka ngandika sing nitahake saka alat kasebut, semangat kanggo nglampahi wektu lan nuduhake wong-wong mau ora ninggalaken wektu kanggo mbenerake sawetara kewan omo, kanggo nggawe manual utawa nganyari sawetara sing isih lawas

Kanggo ngrampungake bunga kembang kanggo inisiatif iki Zonums, ana telung plus plus kanggo Google Earth:

Deleng el sensus Amerika Serikat ing Google Earth
Deleng koordinat titik (lat / lon) ing UTM, kanthi zona sing gegandhengan
Deleng koordinat sudut gambar sing dituduhake ing Google Earth (ombone), trep kanggo ora njupuk nilai menyang chilazo minangka kita nalika kita weruh carane georeference gambar Google Earth.

En iki kirim rinci alat sing beda kanggo Zonum kanggo Engineering, CAD lan GIS.

28 Balesan kanggo "Convert saka GoogleEarth menyang AutoCAD, ArcView lan format liyane"

  1. Kepiye cara ngowahi kml dadi UT? tanpa nindakake siji-siji, kaya sing wis dakdeleng ing kaca-kaca liyane.

  2. Aku pengin didhukung dening nyatakake yen aku bisa ngemot koordinat derajat, menit lan detik lan yen ya, utawa mung koordinat UTM

  3. Coba Zonum, ana aplikasi online sing ngidini sampeyan nurunake dhuwur. Yen sampeyan pengin sesuatu sing luwih kuat, bakal karo Plex.Earth sing luwih murah model digital.

  4. Wigati wong bisa ngomong cara kanggo ngekspor informasi dhuwur saka Google bumi kanggo bisa ing ArcGis, aku ora duwe program AUTOCAD, matur nuwun, Mugi sampeyan bisa bantuan kula, ing opo kapentingan kula punika Semenanjung Yucatan, Mexico.

  5. Ana program sing disebut 3d rute buider, sing menehi koordinat langsung saka x, y, z

  6. Sampeyan bisa nindakake iki karo sembarang program, kalebu open source minangka gvSIG

  7. Aku kudu bantuan aku kudu ngowahi file autocad google earth kanggo KLM lan aku ora bisa nemu informasi

  8. Kole: Iki gumantung saka sing pengin ditindakake, amarga data trackmaker sampeyan luwih akurat tinimbang Google Earth. Yen sampeyan pengin supaya cocog karo gambar Google Earth, sampeyan kudu ngowahi sadurunge.

  9. Lan ing pundi format apa sampeyan duwe? Meh kabeh program GIS bisa diekspor menyang format shp

  10. hello bantuan kula, aku kudu ngowahi data koordinat UTM menyang SHP.

    carane aku bisa

  11. hello kaya ngerti carane aku bisa ijol kanggo desface kanggo superimpose a shapefile karo TrackMaker ing google bumi .. aku mbayangno koreksi koordinasi excel .. yen kabeh wangun file Kiera pass Google .¿deberian didandani sadurunge? utawa bakal dadi masalah paramèter? .. aku ora ngerti. Aku duwe masalah iki. mbantu

  12. hello ..estoy mengkono proyek lan ora duwe dimensi saka provinsi Osorno ... estan..y kiero ora takon carane aku bisa njaluk saka Google bumi lan program aku kudu hacerlo..nos sing takon lan ora ketemu ora ana ...

  13. Apa sing kudu dilakoni kanggo menangake cyber-kiss. hehe

    Salam, lan kita kudu pesen.

  14. Akeh thanks nanging bener sing situs iki banget apik

  15. Google Earth mbutuhake koordinat geografis kanthi wgs84 datum.

    Upaminipun, yen sampeyan ngucapake xy yaiku koordinasi utm, kanthi area tartamtu lan datum tartamtu, sampeyan kudu njaluk. Sampeyan kudu nerjemahake menyang koordinat geografis, sing dibutuhake Google Earth.

    Tabel unggul sing dakkandhakake ing komentar sadurunge nggawe konversi kasebut. Uga priksa manawa sampeyan ngerti apa koordinat utm lan geografis, yen ana sawetara tautan menyang topik kasebut.

  16. Hi thanks for replying, look I'm worried that I have to do the following and I never did (Aku nyelidiki subyek kanggo pisanan):

    Aku ora kudu ngowahi file file sing bentuke klm.

    Apa sing kudu dak lakoni yaiku pass koordinat "x" lan "y"
    sing nggunakake arcview kanggo situs, mula aku kudu ngetung "x" lan "y" kanggo sing liya nanging sing kudu dak pasang ing bumi google kanggo ndeleng situs kasebut.

    Padha nyatakake yen koordinat kanggo situs ora padha ing arcview minangka sing ing google bumi lan apa aku kudu miwiti karo petungan pisanan utawa njaluk liyane.

    Sampeyan bisa mbantu kula utawa nuduhake ngendi aku bisa nemokake apa-apa kanggo mbantu aku?

  17. Yen sampeyan pengin ngowahi koordinat UTM menyang geografis, sing bisa dilakoni Kanthi Excel

    Yen sampeyan pengin ngowahi file sing bentuke klm, sampeyan bisa nggunakake fdo2fdo

  18. Hai, apa bisa menehi koordinat x lan y kanggo arcview ing csv, unggul, lan liya-liyane, entuk koordinat x lan y ing csv, unggul liyane kanggo google bumi?

    Yaiku, nyatakake awake dhewe kanthi luwih apik, yen aku duwe koordinat x lan y kanggo papan tartamtu ing arcview apa ana aplikasi utawa algoritma etc sing ngidini aku njaluk xe sing digunakake google bumi?

  19. Dadi apa aplikasi kanggo njaluk data X, Y, Z saka google earth?
    Cuanfo sail ing google bumi kanggo mindhah kursor menehi kula ing koordinat karo dhuwur pamilike, kaya nalika aku tarik rurta proyek iki minangka lapangan profil.
    Yen ana cara kanggo njupuk data iki, aku bakal ngucapke matur nuwun banget marang sapa wae sing ngandhani subyek

  20. ora bisa diwenehi dhuwur kanthi jinis aplikasi iki, amarga iku koordinat ing ellipsoid, sing dhuwur banget lan ora ing model terrain.

  21. Sawise ngekspor file KLM Google bumi Aku maca lan aku mung bisa njaluk koordinat X, Y nanging ora dhuwur, utawa sing mengkono aku njaluk koordinat X, Y, Z? nggunakake Google bumi 5-0

  22. AKU NENGGALKE GAMPANG TUNGGU ING kml2sph, TAPI APA ING KENE ING NGANGGALAKI KENE KANGGUHAN KOLEKSI TAPI ING ING NGANGGOLAKI BOOTS YANG KANGGO GOOGLE EHART THROWS AKU, SATU TANPA PANJENENGAN

  23. Aplikasi gedhe konversi KML menyang SHP, sanajan ana kira-kira saka 8 meter kira-kira. padha isih bisa migunani banget. Thanks.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.