Topografi, Gambar tunggal

Iki jeneng grup ing Facebook ing ngendi anggotane wis darmabakti ngirim jumlah foto lan poster ing ngendi tim topografi utawa teknisi katon.

Aku wis dijaluk nggunakake foto ing ngendi bocah-bocah wadon padha ninggal nyoba nempatake tripod; kaya mangkene iki aku nyadari yen ana grup sing ana.

ing aku ngajak gabung lan kanthi cara aku ninggalake sawetara gambar sing menarik, uga mriksa amarga aku wis katon ndeleng luwih akeh pasuryan sing dikenal ... Aku ngarepake posisi non-kompromi, hehe.

topografi

Kanggo sing pracaya menawa status karya mereka bebrayan ...

topographers

Apa ... ora iki ...?

topografi pornografi

Aku mlebu kanggo sesi

topografi klasik

Papo, ing kene katon dadi mbah kakung Jorge, yen malah katon cara kanggo mandheg.

Ndeleng foto liyane

3 Balesan kanggo "Topografi, Mung gambar"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.