Geofumadas ing fly, Januari 2009

Bapak-bapak, dina-dina iki mlaku-mlaku; antarane ngrampungake rencana operasi kanggo taun iki, neraca likuiditaszApa kedadean lan sosialisasi karo walikota ruang lingkup apa sing nyebabake pemukiman nilai-nilai kadastruktur ing taun politik ... Ugh!

Enlisting kita kanggo niru kursus Total Station; Muga-muga, nalika ndeleng foto-foto kaya iki ing laporan, aku ngerti sebabe akeh wong sing padha sesambat amarga ninggalake dheweke.

Dadi, ana sawetara pranala menarik kanggo wong sing seneng maca lan geofumadas tingkat dhuwur.

Apik Garang

Stereowebmap, katon visi stereoskopik ing web; banget menarik, aku isih nggarap carane wis ngrambah.

Geo tanpa tangles, Pandhuan ing Spanyol PostgreSQL, PostGIS, MapServer, PHPMapScript ditulis dening Andrés Herrera. Dening cara nambahake pembaca blog iki, akeh konten menarik.

Forum Remote Sensing, inisiatif dening Oscar Arostegui. Muga-muga bisa tuwuh lan ora akeh rambut kiwa saka sisih moderator ... sing nyebabake sabar karo kabeh jinis pangguna.

Sepuluh ramalan kanggo 2009, topik sing menarik sing bisa ditindakake tahun iki ing geospasial.

Guatemala ndadekake inovasi, nduwe taman umum pisanan karo internet nirkabel gratis; sampeyan mung kudu mikir babagan keamanan amarga kanggo maling iku panggonan paling sampurna kanggo dolanan teknologi.

Apa sing kedadeyan ing forum kasebut

  • Gabriel Ortiz aktif maneh pilihan kanggo nuduhake file
  • Forum Kartika, Impor rute kilometer menyang GPS Garmin nuvi

About AutoCAD lan piranti lunak perverse liyane

Babagan pemetaan web

2 Balesan kanggo "Geofumadas al vuelo, en 2009"

  1. Mesthi sampeyan bisa nggunakake. Klompok apik banget huh, kanthi cara aku melu.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.