AutoCAD, piye kabutane FILEDIA?

Kadhangkala bisa kedadeyan, yen nalika mbukak file, misale jek AutoCAD wis kegilaan lan garis perintah kasebut:

Ketik jeneng gambar kanggo mbukak <C: \ Program Files ...

autocad variable filedia fidelia

Masalah: ora nuduhake kita dialog browser nalika nggunakake perintah kanggo mbukak utawa nyimpen file. Iku amarga variabel dialog dinonaktifake.

autocad variable filedia fidelia

Sampeyan wis rampung kanthi printah FILEDIA.

Mripat! Iku ora FIDELIA, kaya jeneng nenek Gijón, nanging FILEDIA saka File Dialog.

Kita nulis FILEDIA, banjur Enter, kita nulis variable 1. Lan siap.

Bab sing padha bisa kedadeyan karo perintah kasebut, lan wis diatasi kanthi cara sing padha karo variabel CMDDIA.

21 Balesan kanggo "AutoCAD, cara variabel FILEDIA dianggo"

  1. Thank you very much, aku wis edan karo fidelia sing aku meh sumurup dheweke.
    Gracias

  2. Oke, iki cara liya kanggo ngrampungake.
    Sampeyan bisa sayang kelangan data utawa setelan ing program sing diinstal liyane, gumantung nalika sampeyan pungkasan disimpen status sistem sampeyan.

  3. Sumbangan apik banget kanggo ngatasi masalah iki. Cara liya kanggo mbenerake masalah iki yaiku ngganti jeneng PC menyang titik sadurunge ing sistem ing ngendi sampeyan ora duwe masalah iki lan sampeyan wis rampung.

  4. ngomong babagan variabel, dheweke ora bakal ngapusi "pickfirst" lan iku salah sawijining kesalahan ing model ruang

  5. THANKS FOR THE HELP, AT I CAN SOLVE IT

  6. Pandhuan Inggris sing paling akeh dienggo ing Spanyol, nambahake garis keterangan.

    yaiku: _filedia

  7. Thanks kanggo kontribusine banget migunani, salam.

  8. FILEDIA Command FOR VERSION uga serves IN SPANISH amarga IT lan DO ME APLICO ngatasi masalah kanggo mbukak file UTAWA nglamar Command kudu IN SPANISH, lan Apa IT? Are yen wong HELP

  9. Ora ana gagasan apa sing kedadeyan
    Lan versi AutoCAD apa sampeyan duwe? iki ora ana ing versi sadurunge 2010 aku.

  10. Kuwi A MASALAH WITH ME Pasa Dialogs utamané ing lawang ngisor, CAPA, lan Gaya COTA; Ora ditampilake Dialogs, lan MINDAHIN AUTOCAD 3 kaping lan boten tetep padha, wis 1 DI FILEDIA ENTER WITH VALUE lan tetep padha ora ditampilake ME Dialogs. SENYAWA ngerti carane nyegah THIS

  11. matur nuwun sanget karo kancaku ... sampeyan ora ngerti carane aku wis nggoleki solusi iki ... aku ngerti bisa rampung nanging aku ora ngerti kepiye ... tenan thanksssss 🙂

  12. THANKS FOR kontribusi THE, (piyambakipun dihukum kanggo instal AutoCAD program 2013 kanggo alangan) nanging aku SOLUCIONASTE SAMSUNG. BAGAIMANA GO BISA.

  13. sampeyan lulus, excent, aku urip elek banget, jawaban apik ... CARA MULTIKAN MULTIYA WINDOWS IN AUTOCAD

  14. Alvarez guru banget nalika aku kedaden movi swarga lan bumi kanggo njaluk bantuan kanggo instal program lan nginstal maneh nanging ing panuntun Lopez - Tajadura McGraw Hill nemu jawaban sawise akeh jam lan sawetara $. bantuan free lan saiki aku congratulate super apik

  15. Hehe, nenek iku ucapan saka kanca, sing ora kekurangan lan sing secara harfiah nduwe nini ana ing Asturias.

  16. Butuh wektu akeh ing AutoCAD iki kanggo ngelingi filare. A rowange sing paling jam apik pitches AutoCAD wis ing perusahaan pundi piyambakipun nyambut damel, memulang kula carane sijine .., pangapunten muter guyon kanca liyane dhateng kula. Apa wektu sing apik karo aku.

    Ing post iki sampeyan wis narik trik saka mbah putri, ehhh.

    A Salam.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.