Remote Control kanggo AutoCAD

Tanpa akeh laps, kontrol remot iki dianggo karo AutoCAD.

  • Pamindahan horisontal wis ngrambah dening puteran ing
  • Yen sampeyan mimpin maju lan sakdurunge bisa mindhah kursor vertikal

gambar

  • Kanthi tombol salib bisa pan, lelungan sadurungé nanging liyane kanthi
  • Tengen A tombol digunakake, lan kiwa tombol ing sisih

gambar

Aku main kanggo nalika, sanajan ora fungsi yen mesin ora duwe cukup memori utawa yen Rendering iku Komplek ... Nanging apik utamané yen dolanan ing nyimpen supaya nyoba iku.

Ora ngerti yen kerjane karo platform CAD liyane, Nanging aku luwih seneng karo keyboard lan mouse normal kanggo karya serius sandi.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.