Flying egeomates November 2007

Kene sawetara topik sing kapentingan, ing sasi Nopember:

1. Kamera Google Street View

gambarMekanika populer nyritakake babagan kamera sing digunakake kanggo mbangun peta kasebut ing sikil dalan ... lan sawetara calzones 🙂

2. Konversi koordinat UTM - Geografis

gambarKartie nawakake fungsi saka alat kanggo nindakake konversi geodetic

3. Nransfer aplikasi Visual Basic 6 menyang .Net

gambarUna alat sing migrasi ngembang ing VB6 kanggo .Net ngenali luwih saka kontrol 60.

4. Peta topografi ing Spanyol

gambarUniversitas Polytechnic Madrid nawakake peta topografi Spanyol ditrapake ing Google Earth ing layanan wms

5. GPS sing ndhukung gambar georeferen

gambarEste gadget bisa nuduhake gambar georeferenced lan ortophotos, uga peta iklim ...

6. Komersial penerbangan ing Virtual Earth

gambarYen sampeyan pengin ndeleng apa kaya kanggo pindhah menyang Prancis, sampeyan bisa nggawe penerbangan liwat Virtual Earth ing telung dimensi lan meloni rute komersial ...

7. Google maps, ing kios kiwa-kiro

gambarKaya stasiun gas ing Amerika Serikat, ing Beijing ana kios ing ngendi Google wis nglebokake Google Earth kanggo nginjili ...

8. Pilih blog sing paling apik ing AutoCAD

gambarAnygeo nawakake kita a jajak pendapat ngendi kita bisa milih lan ngerti blog AutoCAD paling populer

9. Oracle Spatial nyoba kanggo dadi loropaken

gambarOracle nyoba nggawe pelanggan dadi tresna karo aplikasi kayata Mapviewer lan Oracle Spatial supaya padha yakin bisa dadi loropaken kanggo mbangun aplikasi web ... lan rega?

10. Google Maps nyawiji lapisan lemah

gambarLooking kanggo nambah tampilan peta, Google nggabungake lapisan lemah... sanajan dheweke pengin mangan lapisan hibrida

Asap saka sasi ... AutoCAD anti piracy prices 🙂

gambar AutoDesk, seeking kanggo nyegah nawakake pembajakan Map3D, AutoCAD 2008 lan 3D sipil kanggo khusus harga kanggo UKM saka 25 menyang 30 November 2007 ... angel dimengerteni sapa bajak laut ...

Kirimi warta sampeyan, lan bisa diterangake ... sembarang basa

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.