GaliciaCAD, akeh sumber bébas

GaliciaCAD minangka situs sing ngumpulake bahan sing migunani kanggo teknik, topografi, lan arsitektur. Mayoritas sumber daya sing ana wis bebas digunakake, senadyan sawetara mbutuhake anggota, karo anggota tahunan 20 Euros sing nyakup CD karo blok 8,000. Ing kasus kanggo mitra, tautan kasebut tansah ana kanggo ngundhuh alat kasebut saka link eksternal.

galiciacad

Ing kirim iki kita ngringkes, minangka conto, koleksi alat sing kasedhiya kanggo surveying (13)

Situs Topo Kanggo nggawe model terrain digital
Terrensi Kanggo nggawe skenario photorealistic
Grid2CAD Ngonversi model terrain tipe kothak menyang file dwg
DXFacil Nggawe file dxf saka txt lan sabanjure, uga nggawe pirouettes liyane
AgreementsVert Templat Excel kanggo nggawe perjanjian vertikal
TopoUtil Aplikasi kanggo nindakake babak
GeoProfiles Kanggo nggawe profil altimetri saka file txt, bisa milih faktor skala horisontal utawa vertikal
Koordinat Topo Alat dening Luis Miguel Tapiz Eguiluz Kanggo ngowahi koordinat
Vials Kanggo ngetung stasiun kanthi urutan, kalebu garis lan garis sing lurus
Citimap Alat sing primitif kanggo nggawe peta
We mention sawetara sing wis ditinjau ing blog iki, minangka HeyWhatsThat, Nasa Dunia Wind, virtual bumi,

Sawetara rutin duwe kerugian sing padha kanggo versi lawas AutoCAD, nanging ora kena njalari.

Ana uga alat kanggo tujuan liyane, kayata:

  • AutoCAD (29)
  • Perhitungan Teknik (54)
  • Desain (15)
  • Listrik (1)
  • Utilities 3D (29)
  • Manufaktur sing beda-beda (15)

Tambahan, GaliciaCAD nduweni jenis sumber daya liyane, kayata:

  • 2D blok
  • Objek 3D
  • Manuals lan buku
  • Tekstur lan bahan
  • Gambar

portada_10000_2Oalah, aku nyaranake situs web iki supaya dadi favorit ing antarane sampeyan, kajaba sawetara pranala sing rusak utawa forum sing diisi spam, mesthine ngandhut isi kasebut. Sampeyan bisa malah langganan nampa warta ing surat utawa tuku anggota kanthi kabeh keuntungan sing disedhiyakake.

web: GaliciaCAD

Siji Wangsulan menyang "GaliciaCAD, akeh sumber daya gratis"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.