Geofumadas ... wikileaks 2 sadurunge 2011 ends

Mung telung dina sadurunge 2011 rampung, aku wis ngidini ngowahi paling sethithik rong hal anyar iki sing bakal ngganti urip kita ing 2012:

1 Microsoft mundhut Bentley Systems.

Minangka wis dirungokake, Microsoft wis ngrampungake persetujuan final kanggo ndarbeni inti Bentley Systems tekan ing Bentley Infrastructure 500; tokoh durung dikenal, nanging ngelingake kita alasan kenapa perjanjian interoperability karo AutoDesk luwih saka setahun kepungkur. Apa gaya Kantor Ribbon lan mèh padha karo V8i, yèn saiki dgn-imodel se bisa maca ing Outlook, Windows7, lan Excel, keputusan gedhe saka sedulur-sedulur Bentley tinimbang masang perusahaan menyang pasar saham.

Microsoft mundhut bentley

2 G! ToolsConnect lair.

Kita ngarep-arep sadurunge pungkasan taun kanggo miwiti versi pisanan kita G! Tools Connect, aplikasi sing dikembangake ing Google Earth API sing ngidini, ing antarane:

  • Kanthi Google Earth mbukak, muatna toolbar AutoCAD. Kanggo iki, sampeyan mung kudu duwe lisensi aktif AutoCAD, sing bisa dididik lan malah nyoba, installer lumaku lan ningkatake kabeh DLL UI kanthi opsi lapisan, snap lan baris perintah saka Google Earth.

AutoCAD ing Google Earth!

  • Apa sing diduweni iki, yaiku fungsi snap sing wis ana ing Google Earth (apa sing kedadeyan ora ana tombol kanggo ngaktifake), njupuk keuntungan saka potret snap AutoCAD lan wiwit mung dianggo karo vektor, mung nggawe gambar emulating latar mburi emulating Google loro lingkungan. Kanthi kasus saka lapisan, mung ActiveX sing ngenali pilihan boolean ing lapisan ing AutoCAD. Data geometris sing disimpen ing kml diowahi dadi annotation xml ing dwg, sateruse minangka atribut blok.
  • Duwe AutoCAD mbukak, disalin file earthps.dll, npgeplugin.dll lan sapisan baris ing PCOptimizations.ini bisa ngunggahake Google Earth minangka lapisan, kanthi dinamis, minangka gambar sing dipasang utawa asinkron. Kaya kanggo apa PlexEarth ora, nanging tanpa nggunakake aplikasi eksternal nanging nganggo runtime Google Earth kaya KloiGoogle.
  • Versi nganggo Google Earth DirectX ora bakal ngisi apa-apa luwih saka nginstall program loro. OpenGL bisa nindakake saka browser, mung sing bakal mbutuhake sumber daya luwih utawa paling ora kertu grafis (Iku tegese ora mbukak ing netbook dolar 300)

autocad ing google earth

  • Bisa kanthi cara iki, ing mode DirectX ngundhuh kutha kanthi resolusi dhuwur, amarga ngganti npgeinprocessplugin.dll karo sing nggunakake Google Earth Pro bakal nggawe resolusi sing luwih dhuwur, lan bakal dijupuk ing cache minangka Google Bumi Portable. Iku kepengin weruh, sing padha. Dll emulates .arx saka AutoCAD sing kathah raster, kang bakal ngidini AutoCAD kanggo tetep ing wms tanpa gadhah Civil3D utawa AutoCAD Map.
  • Paling apik, alat kasebut gratis.

Loro-lorone persetujuan Bentley karo Microsoft lan versi download G! ToolsConnect Sampeyan bisa ngundhuh link iki.

2 Balesan kanggo "Geofumadas ... wikileaks 2 sadurunge 2011 rampung"

  1. Nyuwun sewu. Iku dina Fool April '...

    Microsoft durung tuku Bentley Systems.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.