Geofumadas mung ana ing foto

Luwih apik, mesthi akeh. Kene aku ninggalake dina-dina sing paling apik ing gambar sing wis ngetokake rasa sing menarik.

Bengi iki karo rembulan
lan sesuk karo srengenge
parachico sampeyan takon kula
parachico aku bakal menehi sampeyan

Kanthi topeng teken
sandi chinchin bakal swara sampeyan
karo sarape saya colored
tunyuk tunyuk

Mermaid putri duyung sing
sails ing segara dhuwur
nyembah sing paling suci
sakramèn altar

gambar
gambar

Aku saka Chiapas, Chiapaneca
saka ngendi kabeh wanita
padha wani padha ayu
lan puji-pujian kanthi karsane.

Nalika swara saka marimba,
Aku cepet-cepet ngalahake,
nganti bumi kedher
karo zapateado tenacious.

ing pungkasan Januari
conatus, magic, hullabaloo
Aku tangi karo kaendahanku
kanggo wong Chiapacorceño

Ndhuwur lambang Chiapa de Corzo, kanthi cacat cilik ing taun gubernur 2000.Cañón del Sumidero. Kanggo nuwuhake rasa ora penting, kanthi kali thukul saka badai ing mburi 2010.

Ana panuntun sing nyritakake masyarakat India Chias ing jurang supaya ora dijajah. Ing tembok vertikal, manuk gagak nggawe sarang lan manuk hantu ing tlatah horisontal kanthi rasa wedi marang awak.

gambar
gambar

Apik banget:

Umur 730,000 taun

Dhuwur 5450 msnm

Diameter 25 Kilometer ing basa

Jarak ing tembok kawah nganti 840 meter

Ing Popocatépetl, ing DF

Ing sisih tengen, ana buaya sing bubar sawise nedha awan sing manawa dilalekake menyang 3 ing wayah sore.

Sampeyan ora padha karo nanging owah-owahan kanggo lelungan jam 27, ing akhir minggu sing cendhak.

Ngucapke matur nuwun marang Grillo lan kanca-kanca; liwati la Pame, jacarandas lan barang-barang liyane sing ora cocok karo kene ... nanging dianggep.

gambar
gambar

Kanggo katresnané Gusti Allah, ayo ninggal Geografi Warisan. Iku malah hard kanggo nerangake sawetara bab.

Choluteca bakal ngasilake artis komik sing paling apik ...

gambar 100_3095
gambar

Ohhh! A nugget karo jerky lan Pozol chiapaneco.

gambar

Botana sing apik. Kanthi frasa ing tembok. Mung rong zona UTM mbutuhake akeh penjelasan kanggo mangerteni. Salah sijine yaiku:

"Sing sapa mandheg ngisep, iku amampa nyawa "

100_2722
TIGO modem, kanthi roaming meh wae. Lan Pita dadi raja.

Aku weruh penjelasan sing ora perlu.

3 Balesan kanggo "Geofumadas ing foto mung"

  1. Hello g!, Pess kita digital yaiku perusahaan sing diwiwiti, diwiwiti ing wulan Januari taun iki komputer, printer, jual domain, nindakake informasi, rutinitas dina rata-rata perbaikan lan pangopènan, kontrol otomatis ...

  2. Halo Mauricio. Aku duwe perjalanan ditundha ing kana, kanggo ndeleng apa wektu iki aku ngunjungi San Cristobal lan yen Palenque menehi wektu.

    Aku bakal ngerti sampeyan, kanggo ndeleng apa sampeyan bisa ngomong babagan inisiatif "Kita digital".

    A Salam.

  3. Salam saka Chiapas, aku ngerti yen dheweke ngerti babagan negara sing ayu iki lan yen butuh memori sing nyenengake, aku ngarep-arep lan kita bali maneh ing Januari utawa April sing ana partai ing Chiapa de Corzo lan San Cristobal.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.