6 Geoinformatics, akèh kanggo surveyor

geoinformatika Geoinformatika edisi anyar karo tanggal September wis ngiwa 2007 2008.

Ayo ndeleng kanthi sedhela sawetara topik menarik; sanajan aku menehi saran yen sampeyan maca versi online sing ana ing kaca 84 sing patut dicerna kanthi wektu, sampeyan uga bisa ngundhuh minangka pdf sanajan bobote minangka 19 MB.

Pendekatan Topografi

Iku jeneng editor saka Eric van Rees sing, sawise nekani konferensi ESRI ing San Diego, wis samesthine kanggo ngatur luwih saka setengah kaca; Nanging, misale iki wis dicithak ing gulungan Topo, sing dituduhake ing tutup lan akeh isi.

Review Topcon IS-03

geoinformatika Iki minangka artikel sing kedadeyan pisanan ing seri review sing bakal nggawe stasiun total robot; ing kasus iki Topcon IS-03.

Tinjauan punika adhedhasar: Tipe dokumentasi pengguna, tampilan umum, cara lorone gunane, manajemen file lan kemampuan kanggo nggarap lapangan.

Iku salah sawijining topik sing paling menarik, utamane amarga iku minangka seri sing bisa dikoleksi yen bakal terus karo tim liyane saka merek liya; Majalah kasebut uga ngrembakakake Hemisphere XF101 lan Archer, yaiku teknologi tangkap seluler.

Cepet kolom:

KuthaGML; Pinter 3D, disutradarai dening Sam Bacharach saka OGC

Enabling GeoWeb, By James Fee

Komentar lan topik liyane:

Perbedaan kaping pindho ... panyedhiya layanan RTK, lan apa sing nyebabake discontinuance sawise data Galileo.

Pangukuran ing jarak, artikel sing nyuwun endi panyedhiya prodhuk teknologi paling dhuwur ing topografi yaiku: Trimble, Pentax, Leica, Magellan, Sokkia,

Teknologi generasi panangkepan sabanjuré Lasser geoinformatikaKanggo iki, aku nyaranake luwih apik kanggo njupuk tampilan langsung.

Interview with geokosmos, sawise kongres Beijing ISPRS

geoinformatikaInterview with Geomax, instrumen topografi produktivitas dhuwur

Teknik topografi pesisir

Geolocation adhedhasar layanan

Nanging wong, yen tips iki ora langsung ana ... Aku ora ngerti apa manawa bisa nggawa majalah.

3 Balesan kanggo "6 Geoinformatics, akèh kanggo surveyor"

  1. sampeyan bisa ngomong manawa GPS trimble utawa topcon ora nggunakake kabel kanggo nyambung menyang radio, kaya bluetooth

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.