Master of Urban Design lan Planning [UJCV]

Iki minangka salah sijine gelar master paling menarik ing tlatah Amerika Tengah, ngelingi pentinge kanggo pemerintah lokal lan urgensi sing ora bisa dibatalake sing ditindakake dening disiplin ing manajemen wilayah kasebut ing pendekatan manungsa.

master ing ujcv planning kutha

Dumadakan ing wektu sing nyenengake, nalika Universitas José Cecilio del Valle ngupaya strategi ing visibilitas minangka Universitas Bisnis Honduras, kanthi tren menarik babagan virtualisasi saka meh kabeh pangolahan lan outsourcing layanan sing nylutuhake panelusuran profil, pengawasan, tutoring; model sing menarik yen kita nganggep prioritas akademi iku kanggo ngajari, neliti lan nduwe pengaruh marang kabutuhan masyarakat.

Babagan keprigelan.

Master Desain lan Perencanaan Perkotaan duweni manfaat kanggo dirumusake ing framework Agreement Cooperation Universitas iki, karo Han-a Institut Riset Perkotaan Republik Korea lan karo Soosung Engineering Company, salah siji sing paling gedhé teknik lan arsitektur Korea. Iki ditetepake minangka program pascasarjana sing dhuwur, kanthi tujuan nggedhekake lan nambah kegiatan profesional kanggo nyedhiyakake solusi integral kanggo desain lan perencanaan kota, unsur-unsur dhasar kanggo ningkatake pembangunan negara, lan dibutuhake dening sektor bisnis, sektor publik , asosiasi sipil lan kerjasama internasional, miturut norma lan standar internasional sing diadegaké.

Tujuane karir.

  • Nglatih para profesional sing bisa ndeteksi masalah kutha, kalebu konteks ekonomi, lingkungan, budaya lan spasial, liwat penerapan instrumen teknis lan prinsip desain kanthi basis teoretis lan teknis sing tegas, kanggo ngripta lan nganakake proyek lan intervensi fisik-spasial sing ditindakake kanthi ningkatake urip kutha
  • Nglatih profesional kanthi prasetya sosial lan etika sing dhuwur, kanthi visi global apa intervensi sarana kutha, menehi metodologi konkrit kanggo solusi kanggo masalah urban lan arsitèktur sing ngidini supaya ngarancang ruang fisik sing dikuwasani déning manungsa ing urip saiki .
  • Kanggo nglatih para pangembang kutha sing ngerti tanggung jawab sosial, bisa ngripta proyek sing fokus ing nindakake utawa ngembangake kutha-kutha miturut syarat-syarat lingkungan, lan ngrancang instrumen sing njamin kelayakan proyek kutha.

Profil lulusan.

master ing ujcv planning kuthaMaster ing Desain lan Perencanaan Perkotaan UJCV ngasilake para profesional kanthi pelatihan sing solid ing Desain Urban, Perencanaan Kota, Manajemen lan Manajemen Proyek Pembangunan Urban lan Daerah, kanthi pengetahuan babagan aspek metodologi lan teknologi sing ngidini minangka perencanaan, organisasi, kepastian sing cukup saka eksekusi lan koordinasi sumber daya lan wong kanggo netepi sasaran, asil lan tujuan pembangunan kutha, urban-marginal, lokal lan regional.

Modality of mastery.

Saiki, gelar master nggabungake potensi virtual kanthi partisipasi ing 6 kanggo jadwal 8 AM ing Tegucigalpa, Honduras. Senajan aku ora bakal kaget yen bakal dadi maya -sing saiki katon minangka kerugian serius- ora mung amarga iki ora bisa dibalikeun, nanging amarga sawetara kelas wis diwenehi isi virtualisasi.

Wektu iku sasi 20 (Sasi taun 8), periode nalika subyek 12 dijupuk lan proyek tesis dikembangake.

Distribusi isi

Isi subjek disebarake ing papat blok, sing bisa dideleng, ora mung fokus ing teknis tradisional amarga orientasi kerep menyang Engineers and Architects; Kanggo master bisa aplikasi profesional saka wilayah sosial kaya mengkono ing negara liya.

1. Blok Manajemen

  • Rencana Strategis
  • Manajemen lan Strategis Pendekatan
  • Pengantar Manajemen Proyek

2. Block Analysis Urban

    • Urban Perimeter
    • Sistem Informasi Geografis
    • Psycho-Social Management Fragment Perkotaan

3. Blok Desain

    • Desain kutha
    • Infrastruktur lan Perlengkapan Urban
    • Aturan, Peraturan, lan Manajemen Kontrak

4. Blok planning.

  • Lingkungan ing Proyek Urban
  • Perumusan dan Manajemen Proyek Perumahan Sosial
  • Manajemen Land

Pungkasan, seminar tesis iki dilakoni. Siji aspek sing narik kawigaten lan sing paling akurat, yaiku murid-murid njupuk total kelas ing proyek sing padha, sing padha rampung nalika kursus master. Ing pungkasan, presentasi Tesis luwih gampang nanging uga nggunakake kawruh ora cendhak.

Profil profesional porsi kelas ora mung tabet paradigma latihan dikembangaké negara, nanging uga ing proses unlearning lan ketik skills strategis, kepemimpinan lan wirausaha. Minangka conto, pendekatan "omah sosial" wis boten apa karo do karo omah cilik dibangun kanggo ikatan pamaréntah kelas ngisor, nanging rodo konsep nggunakake cerdas saka papan karo tingkat beda status ekonomi.

Aku mikir, sing dikembangake, keprigelan iki -loro saka tingkat technical- bisa nggawe profesional kanthi skills penting ing wilayah iki, kayata negosiasi, transmisi gagasan lan pendekatan kanggo watesan sing kerep banget ing Perencanaan Wilayah, sing minangka pambangunan sawijining instrumen sing mungkin nduweni praktik praktis kanggo pejabat kotamadya Ora migunani kanggo puisi ing PDF lan butuh pandhuan kanggo ngawasi lan nggawe keputusan saben taun nalika sampeyan kudu ngrumusake anggaran lan rencana investasi sampeyan.

Kanggo informasi luwih lengkap:

UJCV - Kaca master ing Honduras utawa kanggo mail pascasarjana (ing) ujcv.edu.hn

Salah Reply kanggo "Master of Design and Urban Planning [UJCV]"

  1. Banget! Latihan profesional anyar kanggo proyek kutha karo gelar master khusus banget mbiyantu kanggo sektor, sing saiki pulih.

    Thanks!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.