Apa sing bakal ana ing Konferensi GIS Gratis III

sabanjure gratis

The III Days of Free SIG bakal njupuk Panggonan ing Girona ing 11, 12 lan 13 dina Maret saka 2009, sethitik sawise padha supaya saka Informatika 2009 saka Havana.

Ana 13 bakal dadi bengkel simultan, telung esuk lan telu sore diatur minangka ing ngisor iki:

Esuk Sore
Lokakarya adhedhasar GIS Quantum dening Carlos Dávila, tanggung jawab kanggo terjemahan GRASS lan QGis Lokakarya adhedhasar GeoNetwork, iki bakal ana ing basa Inggris, dening Jeroren Ticheler
Lokakarya adhedhasar Kosmo Lokakarya adhedhasar Openlayers, dening Lorenzo Becchi, pangembang piranti lunak Ka-peta
Lokakarya adhedhasar MapGuide OS pemrograman ing gvSIG

Rong dina pisanan (11 lan 12) didedikake kanggo presentasi, debat lan komunikasi, kanthi wektu kita bakal duwe informasi luwih lengkap babagan presentasi.

Kutipan diwatesi kanggo kira-kira wong 200, ing antarane tanggal-tanggal kunci yaiku:

Deadline abstrak: November 10 dening 2008

Deadline komunikasi: 6 saka Februari 2009

Pendaftaran awal: nganti 15 Desember saka 2008

Pendaftaran normal: Saka 16 Desember nganti 17 Februari saka 2009.

Ana kamungkinan gedhe yen kita bisa ndeleng saben liyane ana, yen kabeh mlaku kaya aku mbayangno. Dadi bakal dina sing paling apik kanggo ndeleng sawetara wong Spanyol saka donya geomatik.

Ing kaca iki sampeyan bisa ndhaftar, lan kene sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.