ArcGIS nyinkronake nganggo Google Earth

Aplikasi iki ngidini saka ArcGIS kanggo mbukak jendhela Google Earth, saka jangkoan sing padha lan tetep diselarasake. Iku gratis lan ketoke keuntungan saka iklan sing katon ing ndhuwur peta.

google earth arcmap

Jendhela Google Earth diupdate nalika sampeyan ngalih utawa nggedhekake ArcGIS ... lan uga bisa dienggo, ngowahi ing jendhela Google Earth.

Carane ngundhuh

Kanggo nduweni akses, sampeyan mbutuhake ArcGIS 9x, lan ngundhuh situs iki.

Cara nginstal

Sawise diundhuh, unzip file .zip lan mbukak file Run _install.bat

Carane ngaktifake

Nalika mlaku ing ArcMap, ing menu ndhuwur, pilih "window / google"

Video iki nuduhake cara kerjane, lan ing postingan iki saka forum Gabriel Ortiz nuduhake sampeyan carane ngilangi kelapa kasebut yen menehi masalah instalasi.

29 Balesan kanggo "Nyelarasake ArcGIS nganggo Google Earth"

  1. yen wong duwe versi Arcgis! 0
    Aku bisa mbantu sampeyan karo versi 9.3 9x

  2. Hello
    Yen wong duwe alat kanggo nyinkronake google bumi karo arcgis aku bisa ngirim menyang mily_xime@hotmail.com amarga ora ono ing tautan kasebut.
    Matur nuwun banget.

  3. Hi guys, carane sampeyan manawa aplikasi ora ono maneh GEOEXPLORER PLEASE Yen John ngerteni IT bisa HAPPEN FRIEND ESUQE PAGE CADUCO ESE LINK Aku tresna lan COLOLABORES, SMALVILLE0108@HOTMAIL.COM

  4. Hei, aku pengin ndownload arcmap.Aku anyar kanggo subjek kasebut.Yen sampeyan bisa menehi pitulung, aku kepengin sinau arc. ilang ... kepiye carane ndownload peta busar

  5. Ngomong wong bisa ngunggah program menyang situs web .... lan komunikasi ing lingkungan iki ....

    Apik banget!

  6. Sampeyan tuan rumah ing hosting gratis, lan ora kasedhiya maneh

  7. wong ngerti ngendi aku bisa numpak busung googlizin, aku pengin mendigitalake arcmap menyang google earth, bisa mbantu aku

  8. pandhita ana sawetara cara kanggo ngowahi basa arcgis9.3 menyang Spanyol sing wis diinstal
    Aku appreciate any help I am a newbie in the program. Matur suwun

  9. Aku apologise nanging aku ora weruh file, mung kaca sing ngomong aku kudu mbayar. Yèn aku kepéngin disedhiyakake ing ngendi aku bisa ngundhuh IT. THANKS

  10. Aku pengin nganyari karo program migunani kanggo karyaku

  11. Aku duwe Arc Gis 9,2 lan aku nemokake iki menarik kanggo nggarap Arc Gis lan Google earth, masalahku kaya aku nginstal amarga nalika aku mung katon ing jendhela jendela alat GEO-EXPLORES.INFO, yen wong bisa Ngomong carane nerusake, Aku bakal matur nuwun banget.

  12. Mangga, yen ana wong bisa mbantu aku, aku mung ngundhuh file lan diinstal, nanging ing ArcGis aku njaluk ing jendhela WINDOWS mung GEO-EXPLORER.INFO, ing ngarep matur nuwun banget

  13. SENYAWA ngerti carane njupuk GOOGLISINGARC

  14. langkah apa aku kudu ngemot alat utawa link menyang google tool kanggo ndeleng level curves sing aku arep nginstal
    contouring GE SOMEBODY CAN HELP ME SEND ME ME STEP BY STEP ANYONE I NEED TO DO

  15. kaya sing aku ngerti, sampeyan ora bisa ngundhuh gambar georeferen.

    kanggo sing ana aplikasi minangka stitchmaps karo sing yen sampeyan bisa ngundhuh gambar kanthi file kalibrasi banjur georeferenciarlas.

  16. Amarga sing menarik yaiku sampeyan bisa ndownload bagean gambar lan sampeyan bisa nggarap ARCGIS

    Gracias

  17. Hello, nanging aku ora download gambar georeferenced utawa ya?

    Gracias

    Eddison

  18. jejeje sambat marang donya kejam

    goleki link Gabriel Ortiz, kanggo ndeleng yen ana ing pertempuran sing wis ilang

    Yen sampeyan ora ngerti, ayo ngerti apa sing kelakon

  19. Halo maneh, aku wis bisa nginstal lan katon ing windows «google» etc, nanging aku duwe sawetara masalah:

    - Tinimbang panyedhiya Google Earth, aku entuk kaca Google lan aku ora bisa ngakses Google Earth saka kono
    - Nalika aku nyoba nindakake soko aku entuk pesen kesalahan lan ngirim kula debug program kasebut
    Thanks maneh.

  20. Matur nuwun banget, wingi ora ana link.
    Saiki aku duwe masalah liyane, aku wis nginstal aplikasi lan bar google ora katon. Aku wis ndeleng metu ana sing kudu ngaktifake soko ing google tool bar, nanging aku ora duwe pilihan kasebut ing google bar utawa google earth
    sampeyan bisa mbantu aku
    Gracias

  21. Pos apik banget, nanging aku ora bisa nyambung menyang link kanggo ngundhuh aplikasi, piyantun bisa ngirim aplikasi kanthi email. :

    erpuelo@hotmail.com

    muchas gracias

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.