Plex.Earth Timeviews menehi profesional AEC gambar satelit paling anyar ing AutoCAD

Plexscape, pangembang Plex.Earth®, salah sawijining alat sing paling populer kanggo AutoCAD kanggo akselerasi arsitektur, rekayasa lan konstruksi (AEC), diluncurake Timeviews ™, layanan unik ing pasar AEC global, sing nggawe Umume gambar satelit sing wis dianyari cukup terjangkau lan gampang diakses ing AutoCAD.

Sawise kemitraan strategis karo Bird.i, perusahaan sing nggabungake gambar satelit paling anyar lan intelijen buatan kanggo menehi informasi sing terkenal, Plex.Earth Timeviews mbukak akses menyang gambar satelit sing pungkasan saka panyedhiya satelit komersial ing donya: Maxar Teknologi / DigitalGlobe, Airbus lan Planet: kita nampilake model reregan unik: profesional AEC saiki bisa duwe akses cepet menyang data satelit premium Timeviews kanggo rencana sing luwih apik liwat lengganan Plex.Earth taunan sing terjangkau banget.

Nganti saiki, panggunaan gambar satelit komersial mbutuhake biaya, tundha sing signifikan lan kabutuhan pengalaman tartamtu kanggo ngolah lan nganalisa data kasebut. Kajaba iku, gambar satelit gratis asring ketinggalan jaman, kurang kualitas lan ora mesthi menehi ijin sing cukup kanggo panggunaan komersial utawa nggawe karya turunan. Drones lan kajian lemah, uga mbutuhake ngarsane ing situs, sing nyebabake telat lan biaya mobilisasi peralatan, lan ana watesan liyane (cuaca sing ora cocog, zona penerbangan tanpa drone, lan liya-liyane) .

Plex.Earth Timeviews mungkasi watesan kasebut kanthi demokrasi akses menyang gambar satelit sing dianyari lan bermutu kanthi kualitas ing AutoCAD, lan enggal menyang platform CAD liyane. Kanthi akses gampang lan cepet menyang data satelit premium, para profesional AEC bisa duwe tampilan paling anyar babagan target target supaya luwih ngerti lingkungan proyek, nggawe keputusan sing jelas lan ngindhari kesalahan sing larang, mula wiwitan proses desain.
Kajaba iku, Timeviews ngidini perusahaan apa wae ukuran kanggo ngawasi kemajuan proyek sing lagi dilanjutake (lan sing bakal melu kompetisi), deloken kepiye area kapentingan berkembang liwat wektu utawa netepke efek nyata bencana alam ing situs kerja. .

"Sepuluh taun kepungkur, minangka insinyur sipil, aku nyoba tes regane sing sejatine, sing nyebabake aku bisa ngasilake alat sing nyambungake AutoCAD lan Google Earth," ujare Lambros Kaliakatsos, pangadeg lan CEO Plexscape. "Saiki, Plex.Earth isih ana ing generasi kaping papat lan visi kita tetep padha: kanggo ngilangi kebutuhan kanggo para insinyur dumunung ing situs kasebut kanggo ngrancang konsep lan desain awal proyek dheweke. Timeviews ™, layanan premium anyar kita minangka langkah luwih saka tujuan iki, amarga mbukak akses pisanan kanggo pancen kabeh wong kanthi gambar satelit paling anyar ing donya lan wawasan sing diwenehake.

Babagan Plexscape

Plexscape minangka perusahaan piranti lunak sing setya ngganti cara para insinyur ing proyek Arsitektur, Teknik lan Konstruksi (AEC), liwat pangembangan solusi inovatif sing nutup jurang antara desain lan jagad nyata.
Plex.Earth, produk unggulan kita, piranti lunak maya maya sing digawe ing pasar CAD lan salah sawijining alat sing paling populer ing toko aplikasi Autodesk. Solusi kita, sing wiwitan diluncurake ing 2009, digunakake dening ewu insinyur ing luwih saka negara-negara 120 ing saindenging jagad, saéngga nduwe tampilan geografis 3D lengkap situs situs nyata ing sawetara menit, liwat saka Google Earth, Bing Maps lan layanan pemetaan liyane. lan panyedhiya satelit komersial utama (Maxar Technologies / DigitalGlobe, Airbus lan Planet).

Kanggo mangerteni luwih akeh babagan manfaat Plex.Earth, riko www.plexearth.com

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.