Bandingkan harga ESRI-Mapinfo-Cadcorp

Paling ora, kita mbatesi biaya lisensi ing platform GIS, paling ora sing ndhukung sQLServer 2008.

gambar gambar gambar gambar

Iki minangka analisa saka Petz, sawijining dina dheweke kudu njupuk keputusan kanggo ngetrapake layanan peta (IMS). Kanggo iki, dheweke nggawe perbandingan nalika angel nggabungake loro operator ing level meja, kanggo nyiyapake kartografi lan layanan ims.

Harga kasebut ing Pounds Inggris, kaya Patrick sing dipetik ing wektu kasebut, nanging senadyan dolar wis cedhak karo hubungan kasebut.

pipa

Lisensi Universal 2 2 £ 280 £ 560
1 Runtime IMS versi 1 £ 100 £ 100

ESRI

Lisensi 2 ArcGIS 9 2 £ 1,450 £ 2,900
ArcIMS 1 £ 9,950 £ 9,950

MapInfo

2 lisènsi Mapinfo Profesional 2 £ 1,095 £ 2,190
1 Mapinfo MapXtreme 1 £ 10,750 £ 10,750
Total £ 12,940

Cadcorp

Lisensi Editor Peta 2 CadCorp 2 £ 2,200 £ 4,400
CadCorp IMS (operator 1?) 1 8,500 £ 8,500
GeognoSIS IDK 1 £ 5,500 £ 5,500
Tunyuk Klien Web Antarmuka 1 £ 1,000 £ 1,000
Total £ 19,400

Iku apik yen luwih murah karo ESRI, amarga sing mbantu pangembangan platform sing kondhang, lan bisa ditindakake kanggo ndeleng pipa, alat sing kaping pirang-pirang kita wis dianggep, iku katon dening panganggo experienced; iki keuntungan kompetisi rega kanggo perusahaan cilik lan menengah ... iku isih perlu kanggo ndeleng yen wis tetep.

4 Balesan kanggo "perbandingan harga ESRI-Mapinfo-Cadcorp"

  1. piye carane aku bisa nyambut gawe nganggo 9.2 busar ing wilayah cadastre akhir-akhir iki lan duwe sawetara masalah babagan database sing nyatakake yen aku bisa mlaku karo database sql nanging aku ora ngerti carane sampeyan bisa nyedhiyakake aku laporan babagan iki basis data

  2. lan dhukungan ...

    anecdote saka Kakek Chive:

    Sasi utawa sasi kepungkur, kita nemokaké bug ing UMN Mapserver, pancen angel kanggo kita pracaya amarga pancen aneh lan kanggo ndeleng bug ing piranti lunak stabil iki. Kasunyatan iku cukup lemak (lan kita wis klien nunggu solusi) lan kita komentar ing mailing list server.

    Dibukak kanthi otomatis tiket ing sistem manajemen proyek lan ing 2 HARI bug wis diatasi ing kontrol versi proyek. Panjenenganipun nglirwaaken kita ngundhuh kode sumber ingkang dipun koreksi, ngrampungaken lan total sedasa 3 utawi 4 dinten punika ing klien mlaku tanpa kasalahan.

    Iku dhukungan: kualitas, langsung, ayo ngomong gratis (iku ora tanggung bener, wektu everyone biaya soko, sing apik iku sing dibagi) lan pungkasanipun efektif.

    Apa maneh sampeyan bisa njaluk?

  3. Aku menehi alasan kanggo soal harga, total sing bakal ngleksanakake IMS mestine duwe pengalaman ing pembangunan kaya kanggo nggoleki alternatif gratis ... sadurunge dhukungan ditritik

    Nanging ESRI wangsulane gratis? ... Minangka jaminan sing njamin ing komunitas sing menehi respon nalika sampeyan rumit.

    Ing comparison digawe dening penulis asli (Patrick) ora Geomedia, Mungkin kita bakal katon ing wektu liyane

    Salam

  4. Aku ora keganggu karo GIS desktop (sing aku rumangsa: P), nanging mesthi saiki kanggo ngluwihi dhuwit ing server peta kudu MUSTAKAS, lan akeh, amarga kanthi jumlah lan macem-macem solusi gratis sing bener sing nglampahi dhuwit kasebut ing ArcIMS, MapXtreme utawa apa wae sing aku sampurna.

    Miturut cara, Aku kaget yen produk Intergraph ora katon ing perbandingan iki ...

    Salam!

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.