Pitakonan luar biasa babagan teknologi CAD / GIS

Sampeyan kudu nguripake statistik Google Analytics kanggo ndeleng sawetara pitakonan sing ngagetake utawa nglampahi wektu ing Yahoo Jawaban supaya ora kelangan rasa humor. Aku arep nanggapi saben wong nanging ironi saya mbebayani lan luwih akeh yen iki kirim diprogram liwat WordPress lan Live Writer nalika aku lelungan.

1 Carane aku bisa mbukak ArcGIS?

Rayos!, Iku nggumunke nanging pitakonan iki ana 14 kaping !!! Dadi, supaya padha ora weruh yen aku ala, iki jawaban mega:

arcgis arcmap 9x

1.1 Klik tombol "Mulai".

1.2 Klik ing "Kabeh program."

1.3 Klik ing "ArcGIS".

Lan pungkasanipun kanthi ngeklik karo tombol mouse kiwa ing "ArcMap".

Langkah bisa diringkes kanggo nginstal ArcGIS lan maca file sing diarani "readme_first.txt"

2 Carane ndeleng gambar langsung saka Google Earth?

Minangka sing paling ahli ngomong, sampeyan klik tengen ing lapisan gambar lan milih opsi "ndeleng wektu nyata satelit NASA" kaya sing katon ing link iki.

3 Program sing luwih migunani, Linux utawa AutoCAD?

Minangka Txus bakal ngomong, Ibu! Yen sampeyan ora pracaya, katon ing Yahoo Jawaban, Aku ora sijine link kanggo ora menehi kula werna kanggo nilai 10 sing metu kaya ngantem mabuk.

4 Apa AutoCAD nutup?

Aku kira amarga mbukak

5 Bisa aku instal AutoCAT ing mesinku karo 2 GB?

Yen sampeyan maksud Toyota sampeyan ... Aku ora mikir, yen sampeyan tegese AutoCAD, salah siji.

6 Nduweni sapa sing nganggo AutoCAD?

Ya, manawa ya.

7 Endi kanggo ngunduh keygen kanggo AutoCAD 2009?

... lan menehi

8 Apa bisa duwe AutoCAD 12, 2004 lan 2009 diinstal ing mesin sing padha?

Ya, aku pengin mbayangno apa kanggo.

9 Ngendi aku bisa nemu informasi babagan Small World GIS?

Ing tanggepan pisanan saka Google

10 Carane aku bisa nggunakake Plan B?

Ummm, tegese pil sing diarani "Saka dina kaping pindho"? Sampeyan kudu takon karo dokter.

Aku nyuwun pangapunten, yen rasa humor saiki ora bener.

Aku bali ana.

4 Balesan kanggo "Amazing questions about CAD / GIS technologies"

  1. Sanalika aku ngerti, ora ana akeh cara, kajaba sampeyan tuku lisensi kanggo aplikasi cad-kunci

    Yen sampeyan bakal menehi ora ngerti babagan AutoCAD, sampeyan bisa nggawe kabeh konten dadi blok, banjur lebokake minangka rong larik, rong kolom lan jarak 0. Iki ndadekake mokal kanggo ndemek obyek kasebut, mulane uga ora bisa ngeksploitasi. Nanging sampeyan bisa masang maneh lan ana keamanan lengkap.

    Nanging trik bisa kanggo nggawe blok-blok sing beda-beda lapisan utawa area gambar, kanthi koordinat selipan sing beda

    Pilihan liyane bisa uga kasebut minangka dwf, sanajan sampeyan ora bisa ndeleng karo AutoCAD

  2. Hello sandi pitakonan iki:
    Kepiye cara supaya konten peta autocad ora bisa diowahi, uga ora ana kanggo nggawe padlocks ing lapisan utawa nggawe blok, ide kasebut bisa dikirim lan ora diowahi lan ora dadi PDF.
    Aku appreciate your attention, dina apik.

  3. Hello ...

    Siji pitakonan, Mugi sampeyan ora ninggalake forum, nanging aku wis nggoleki cara kanggo ngekspor file saka ArcGIS menyang EPANET. Aku pancen ngucap syukur yen sampeyan mbantu aku ...

    Greetings ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.