Kursus QGIS paling apik ing Spanyol

Mesthi wae QGIS mesthi ana ing goal akeh kanggo taun iki. Saka program sumber terbuka, QGIS dadi solusi paling dituntut, dening perusahaan swasta lan organisasi pamarentah.

Supaya, sanajan sampeyan ngalahake ArcGIS utawa alat liya, kalebu ing resume QGIS sampeyan wis meh dadi kewajiban.

Iki minangka koleksi alternatif kursus QGIS ing Spanyol supaya sampeyan bisa milih. Aku wis dhawuh marang wong-wong mau supaya bisa ngetrapaké dhuwit saka dhuwure nganti dhuwur. Sanajan aku wis nyimpen data sing ditambahake nilai, kayata jumlah jam lan tanggal sing dianggep kanggo kursus sing diwiwiti ing 2018.

Ora Ana Jeneng Jam Inicio Rega Panyedhiya
1 Sinau QGIS Basic Geographic Information System (GIS) free free 50 $ Holger Bermeo - Udemy
2 Kursus Virtual QGIS 8 minggu free 60 $ Gidahatari
3 QGIS praktis saka awal lan Remote Sensing ing Agriculture free free 70 $ Pedro Barrera Puga - Udemy
4 Sinau QGIS saka awal. GIS kode gratis free free 75 $ GeoCastAway - Udemy
5 SIG Online Course 30 horas free 80 € IkiSIG
6 Course on Geographic Information Systems karo QGIS 3 sasi 3-ene-2018 137 $ College of Geographers of Peru - ICIP
7 Kursus online QGIS 2.18 Las Palmas 60 horas 11-ene-2018 200 € MappingGIS
8 Online kursus QGIS lan tingkat pengguna suket 80 horas 22-ene-2018 240 € CursosGIS - TYC GIS
9 Tingkat wiwitan QGIS 90 horas 15-feb-2018 248 € Imasgal
10 Course of QGIS - Sistem Informasi Geografis 4 minggu 5-ene-2018 300 $ MasterSIG
11 Kursus QGIS: Pambuka Sistem Informasi Geografis 60 horas 30-ene-2018 250 € GeoInnova
12 QGIS - Kita duwe Talent 100 horas ora ditetepake 250 € Pelatihan Geospatial EN
13 QGIS Geographic Information System (GIS) Jam 32 ora ditetepake 470 $ GIS Meksiko

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana alternatif sing beda. Nanging, sampeyan mikir:

Lan mesthi cocok karo aku?

1. Kursus gratis. Yen sampeyan cepet-cepet sinau, kursus gratis iku pilihan sing paling apik, amarga ora perlu sampeyan golek irama kelompok kanca sekelas. Ing pangertèn iki, kursus Udemy minangka alternatif sing apik, sampeyan bisa miwiti kapan wae lan sampeyan nduweni akses kanggo ndeleng wong-wong mau ing salawas-lawase, ora kaya wong liya sing mung nduweni akses ing sadhuwure wae.

Amarga program gratis, biasane luwih murah. Uga, karo diskon musiman sampeyan bisa nemokake wong kurang saka 15 dolar.

2. Kursus Grup Yen ora ana sing cepet-cepet lan pengin njupuk dalan kanggo periode sing dijadwal, alternatif kasebut antara 200 lan 250. Iki maya, nanging kanthi tutor lan grup rekan, karo sampeyan njupuk kauntungan saka pitulungan tutor lan pitakon / jawaban saka kanca sekelas ing forum.

Keuntungan saka jenis iki mesthi ana sing digandhengake karo program Master, supaya sampeyan bisa njupuk kursus lanjut lan media bonus akses.

3. Presensi kursus. Tawaran iki wis tambah akeh, isih digunakake dening universitas kanggo para siswa kampus; kanthi cacat biaya dhuwur lan implikasi sing gegandhengan karo jadwal, lalu lintas lan transfer menyang kelas. Contone, kita sijine GIS Meksiko, sing ngluwihi dolar 470 karo jam 32. Sanajan dalane apik banget, diwatesi ing wilayah geografis tartamtu.

Apa babagan akreditasi?

Penting saben dalan sing ditampa mbutuhake bukti. Iki bisa dadi diploma prasaja saka perusahaan pemasok, sing bisa ndhukung resume, amarga padha biasane nyuwun nalika nyatakake ing kurikulum. Yen isih menehi akreditasi sing dianggep minangka nilai kanggo ngrampungake ijazah utawa gelar master, dadi luwih apik.

Yen sampeyan ngerti kursus QGIS liyane ing basa Spanyol sing dikembangake sacara periodik, aja ragu-ragu maringi kita.

2 Balesan kanggo "Kursus QGIS Terbaik ing Spanyol"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.