Facebook: video kanggo surveyor

Ing lompatan lan wates Facebook Sampeyan dadi alat umum kanggo tujuan komersial lan pendidikan. Dadi perusahaan "Internet wong" wis ngetung marang sing tinemu wong sing saling nyambungake, sing wis menehi nilai sing ngluwihi jaringan sosial konvensional. Salah siji fitur sing paling apik yaiku kemampuan kanggo nerbitake video, Aku seneng ndeleng resolusi dhuwur lan menehi tag. Iki wektu aku nuduhake sampeyan conto ing kapentingan kita nggunakake piranti CAD kanggo wilayah engineering, paling aku wis katon wiwit aku digawe review saka AUGI. Iki minangka asosiasi mahasiswa Surveying Universitas Otonomi Santo Domingo (UASD), sing nyedhiyakake gagasan gedhe saka wong, luwih saka ningkatake komuni sosial mesthi bakal olèh pandhita kanthi nuduhake bahan-bahan kualitas sing paling akèh minangka karya kelas praktis lan liyane minangka tanggapan marang komunitas AUGI. facebook facebook videos

Kanggo saiki ana luwih saka video 30 kanthi latihan sing diterangake langkah demi langkah, biasane karo audio lan sabar nganti dibesarkan ing sawetara wong.

nyetel plotsAdjustment saka plot, ing telung bagean karo latar mburi audio. Iki kalebu konsep dasar kayata fungsi kanggo ngowahi derajat, menit, detik kanggo radian lan trigonometri dhasar.
jaringan hidrolik 3d sipilPitungan saka jaringan hidrolik nggunakake AutoCAD Civil 3D 2011. Sangat jelas nuduhake losses ing sistem pipa.
desain jalan dalan gedheDesain dalan nggunakake High Roads, software gratis. Iku ana ing patang sesi, lan senadyan piranti lunak setengah taun, isih urip lan bisa banget. Iki dituduhake saka muatan titik awan, alignment horizontal, desain kelas lan labeling ing tanduran.
sipil 3DAnalisis permukaan ing 3D sipil. Kalebu nemtokake titik lan peta slope.
sinau awalAnalisis saka data kanggo sinau awal nggunakake Eagle Point lan ngundhuh basis elevasi ing csv Google Earth nggunakake Digipoint Zonum.
profil pabrikDesain dalan nggunakake 3D sipil saka file csv. Iku kalebu generasi permukaan, tata letak horisontal lan generasi profil tanduran. Iki paling apik, kabeh ana ing sesi 9 sing kalebu rancangan bagean khas lan generasi pelari.

Video liyane kalebu:

  • Wilayah pitungan lan bagéan dalan nggunakake alat HW
  • Nggawe permukaan nggunakake AutoCAD 3D Sipil
  • Nggawe permukaan nggunakake a USGS DEM
  • Extract COGO points saka koridor
  • Desain jalan pendahuluan arep mudhun Tingkat kurva saka Google Earth kanggo Civil 3D.
  • Digawe saka koordinat lor lan wetan kanggo saben meter 20
  • Kurva tingkat ngakoni ing 3D sipil ing Land Desktop. Babagan sing padha katon ing video njupuk liyane saka Eagle Point kanggo 3D sipil lan uga Global Mapper DEM menyang Sipil 3D
  • Animasi ing 3D sipil nggunakake Plugins de 3D Studio Max.

La Chascada: Yen sampeyan mikir yen Facebook minangka gelombang kanggo bocah sing dumunung ing umur nyata, bisa ngomong omongan kosong nalika ninggalake sekolah, sampeyan kudu mriksa amarga sampeyan pengin ndeleng video sing kudu didhaftarake. Kita bakal weruh siji liyane ana Uga kanggo apa sing ana ing urip, sing saiki lan esuk, sampeyan ora bisa ngundhuh video.

4 Balesan kanggo "Facebook: video kanggo juru ukur"

  1. Aku nggoleki kaca iki kanggo surveyor lan banget menarik, sugeng

  2. Muga-muga bisa nyedhiyakake AKU NAMA PARA KANGGO ING FACEBOCK

  3. Kursus-kursus sing menarik, utamane ing ramalan iki sing tansah ana sing anyar

  4. Aku pengin sinau babagan paddles sing sampeyan nerbitake, matur nuwun. Salam

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.